orol Odesláno 9. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 O lupínkové pilce bych teda ani neuvažoval. Tento materiál se skoro aktivně bránil S pilníkama to bylo celkem v pohodě.Já to mám "za odměnu", když se můžu zašít do dílny, vždycky tak na hodinku a tohle pouzdro vzniklo tak na 5 možná 6 "zašití".Celkově to ale byl měsíc 1
Jiří9 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Vzhledem k tomu, že je to nerez, super práce. Jirka
stenly Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 nakonec proč ne, každý si najde co mu vyhovuje. Já to mám se zašívání do dílny stejně, jen manželka to jaksi nechápe:). Na nerez používám už jen karbid, tím to jde parádně, jak do másla. Vybrušuji vyměnitelné karbidové plátky a pokud by jsi měl zájem, můžu ti jich pár věnovat.
Jiří9 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Ahoj Stenly proč ne jestli jich máš hodně.
stenly Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 něco málo tam ještě mám. Můžeme se domluvit mimo tento prostor, abych to tu zbytečně nezasekával dotazy typu(jakou máš nožovou hlavu, držáky na nože atd.) stejně by to asi nikoho nezajímalo.
Ada_CZ Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Krása...Líbí se mi ta patina na ciferníku pod čistým sklíčkem.Oživil jsi ztracený kousek a ještě do něj dostal něco svého.. Moc chválím za proti konzumní přístup, tohle se ze společnosti bohužel vytrácí. Takové hodinky bych si přál.. od takovéhoto custom jsem ještě míle daleko:)
ramon Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 (upraveno) Líbí se mi to víc, jak originál. Nevím proč, asi ten pocit, že nerez je prostě jiná kvalita. Rozhodně je to moc dobrá práce. Upraveno 12. srpna 2017 uživatelem ramon
orol Odesláno 21. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Kóóóóónečně jsem sehnal patřičné stěžejky do mých traktorů.Shánět něco ve vrcholící sezóně dovolených je skoro za trest. Ale mám je: a traktorům sluší: 1
leebauer Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Tohle byly moje první a na dlouho (do 15 let) moje jedinný hodinky.Mám k nim silnou citovou vazbu, takže se zájmem čtu tvé vlákno.Gratuluji k pěkné práci a k patřičným stěžejkám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se