09freds Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Všechno jasné, rychlé a férové. Doporučuji!
Petr.S Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Obchod s Karlem proběhl na 1*. Rychlá domluva, rychlá platba, zkrátka vše jak má být. Já rozhodně doporučuji.
Koza_c Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
Povidláček Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Supr rychlá akce s ukázkovou komunikací a bez jakýchkoliv caviků. Přesně takové členy a obchody s nimi mám rád. Doporučuji a děkuji!
koveras Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 Hodnotení nie je nikdy dosť a tak pridávam ďalšie pozitívne. Rýchly a bezproblémový obchod
hodnypan Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Odesláno 8. června 2023 Rychlá a hladká domluva. Dokonce nabídl, že pošle zpět součástku, kterou jsem omylem přibalil navíc Vše jak má být. Díky!
stefan716 Odesláno 16. července 2025 Nahlásit Odesláno 16. července 2025 Vrele doporucujem, a dakujem za obchod S.
bohus76 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Chtěl bych poděkovat za vyřešení nehodinkoveho obchodu,vyzvednutí a přeposlání zásilky a nechtěl ani peníz na poštu. Díky,vše na jedničku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se