nooski Odesláno 22. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2021 Tyhle hodinky mi fakt dělají radost. Skvěle vyrobené i na makro úrovni, svítí jak ďas, přesné jak levné baterky a pohodlné jak žádné jiné na tahu.
nooski Odesláno 29. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2021 Dnes jsem před objektiv vytáhl pár levných a malých Casio digitálek. F91 ve zlatém provedení mám už dlouho, tato barevná varianta se mi líbí stále nejvíce Displej je krásně ostrý a číslice vrhají stín, snad to bude z fotky patrné Alarm, chronograf, podsvětlení - prostě chytré hodinky Vodotěsné - nástrahy vany i hlubiny kýblu, nemluvě o sprše, zvládají s přehledem. Zlaté čudlíky A jedna černoblíá Dalším kouskem jsou A700 v super tenkém pouzdře s ostrými rysy a minerálním sklem Nakonec B640, tyhle mají modul se stejnými funkcemi jako základní géčka 5600 A navíc pěkné podsvětlení, které vydrží dokonce nějaký čas svítit
Arthur N. Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Odesláno 29. května 2021 ty zlatý jsem koupil kdysi díky Tvým fotkám a znovu děkuji za supr fotky:) Modrý jsem koupil dcerce a zlatý si nechám do důchodu.
nooski Odesláno 30. května 2021 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2021 @Arthur N. děkuji za slova chvály. Modré jsou klasika klasik, ale mě ty zlaťáky odjakživa připomínaly sovětskou digi hru, kterou jsem jako děcko rád hrával, takže výběr byl jasný
Lukáš3 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Odesláno 31. října 2021 V 14. 4. 2021 v 19:57, nooski napsal: Vytáhl jsem dnes makrokroužky v plné palbě, takže focení ze stativu nehrozilo, neb pohyb závěrky fotku rozmaže. Hodinky i foťák musely na stůl, což notně omezilo vězšinu záběrů. I tak je vidět téměř dokonalost provedení všeho... Nutno ještě dodat, že makra byla pod sakra silným světlem a jsou bez retuší. Logo a index na dvanáctce Čistota tohoto indexu je srovnatelná s GS.. Ručky Trocha lumi Krytá oska ručiček je kulervoucí Keramická luneta je magnet na bordel Le Pip Tisk datového věnce má své mouchy - Seiko... Brutální světelné odmínky ukážou jinak neviditelné nečistoty Hehe UFO 1 Zbožňuju klenutá skla Rozšířit to jsou nádherné fotky a ještě hezčí hodinky... už po nich také nějakou dobu koukám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se