nooski Odesláno 22. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Tyhle hodinky mi fakt dělají radost. Skvěle vyrobené i na makro úrovni, svítí jak ďas, přesné jak levné baterky a pohodlné jak žádné jiné na tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Dnes jsem před objektiv vytáhl pár levných a malých Casio digitálek. F91 ve zlatém provedení mám už dlouho, tato barevná varianta se mi líbí stále nejvíce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Displej je krásně ostrý a číslice vrhají stín, snad to bude z fotky patrné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Alarm, chronograf, podsvětlení - prostě chytré hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vodotěsné - nástrahy vany i hlubiny kýblu, nemluvě o sprše, zvládají s přehledem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zlaté čudlíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A jedna černoblíá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dalším kouskem jsou A700 v super tenkém pouzdře s ostrými rysy a minerálním sklem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nakonec B640, tyhle mají modul se stejnými funkcemi jako základní géčka 5600 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A navíc pěkné podsvětlení, které vydrží dokonce nějaký čas svítit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 ty zlatý jsem koupil kdysi díky Tvým fotkám a znovu děkuji za supr fotky:) Modrý jsem koupil dcerce a zlatý si nechám do důchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 @Arthur N. děkuji za slova chvály. Modré jsou klasika klasik, ale mě ty zlaťáky odjakživa připomínaly sovětskou digi hru, kterou jsem jako děcko rád hrával, takže výběr byl jasný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 V 14. 4. 2021 v 19:57, nooski napsal: Vytáhl jsem dnes makrokroužky v plné palbě, takže focení ze stativu nehrozilo, neb pohyb závěrky fotku rozmaže. Hodinky i foťák musely na stůl, což notně omezilo vězšinu záběrů. I tak je vidět téměř dokonalost provedení všeho... Nutno ještě dodat, že makra byla pod sakra silným světlem a jsou bez retuší. Logo a index na dvanáctce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Čistota tohoto indexu je srovnatelná s GS.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ručky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Trocha lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krytá oska ručiček je kulervoucí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Keramická luneta je magnet na bordel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Le Pip Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tisk datového věnce má své mouchy - Seiko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Brutální světelné odmínky ukážou jinak neviditelné nečistoty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hehe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. UFO 1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zbožňuju klenutá skla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit to jsou nádherné fotky a ještě hezčí hodinky... už po nich také nějakou dobu koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se