redd Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2024 Nechci zasírat vlákno o čokoládě, ale příprava velká bída Kdyby tě to zajímalo víc, je tu vlákno nebo napiš SZ. Double espresso vypadá nějak takhle… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2024 před 2 hodinami, redd napsal: Nechci zasírat vlákno o čokoládě, ale příprava velká bída Kdyby tě to zajímalo víc, je tu vlákno nebo napiš SZ. Double espresso vypadá nějak takhle… Moje chyba jestli jsem použil špatný výraz. Asi správně tedy doppio, prostě dvě dávky kávy a vody, moje má 70ml. V pohodě já přípravu kávy už neřeším mám to za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2024 (upraveno) Adventní kalendář Amrdei. Dokonalost… objednáno Upraveno 2. listopadu 2024 uživatelem Humanzero 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2024 …hezkej překlep 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Tak už ta kráska dorazila 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Než bude advent musí tohle stačit Porcelana je top 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 před 32 minutami, Humanzero napsal: Než bude advent musí tohle stačit Porcelana je top Ručně psané číslo výrobku z vyrobené série. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2024 Pořádná porce kafe, ještě větší porce mléčné pěny a čokoláda navrh… no jo úchylka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 13. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2024 Několikátý marný pokus o horkou čokoládu… vždy to skončí s lžickou v puse 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2024 (upraveno) Maličkost ,ale potěšila Upraveno 14. listopadu 2024 uživatelem Conrad 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 38% ranní doping 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 První ochutnávka dubajské čokolády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 před 2 hodinami, Humanzero napsal: První ochutnávka dubajské čokolády. Taky jsme dnes ochutnávali. Dostali jsme ji od mladýho na Vánoce. Jak ti chutná? Nám docela jo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 (upraveno) Musím souhlasit příjemné překvapení náplň, textura, křupavost za jedna. Jen se nedá lámat tak jsem ji radši ukrojil Upraveno 28. prosince 2024 uživatelem Humanzero 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Ake to ma zlozenie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Jo, taky jsem ji krájel Překvapilo mě, že je tam opravdu hodně náplně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Když vidím to složení, tak to bych jedl asi jen v případě krajní nouze 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 2 hodinami, Vorel napsal: Jo, taky jsem ji krájel Překvapilo mě, že je tam opravdu hodně náplně. Souhlas, za mě je to spíš náplň s čokoládou je super zase ochutnat něco na co nejsem zvyklý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 11 minutami, redd napsal: Když vidím to složení, tak to bych jedl asi jen v případě krajní nouze Za Amedei to nevyměním je to jen ochutnávka…za možná lepší variantou do Dubaje nepoletím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se