warann Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Za me strasnej kentus. Zezral jsem jeden ctverecek. Vic nedam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března (upraveno) Blíží se nám Velikonoce takže sladká zásilka z Itálie od Amedei perfektně zabaleno zásilka dorazila jak měla Upraveno 20. března uživatelem Humanzero 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března před 15 minutami, Humanzero napsal: Blíží se nám Velikonoce takže sladká zásilka z Itálie od Amedei perfektně zabaleno zásilka dorazila jak měla Dutá čokoládová vajíčka a figurky nemám rád. Jako dítě jsem to chápal jako velký podvod. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března před 46 minutami, Jehlan napsal: Dutá čokoládová vajíčka a figurky nemám rád. Jako dítě jsem to chápal jako velký podvod. No ono na tak velký plný vajíčko bys musel vzít sekeru to velký má 270g 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března (upraveno) Druhá várka zásilky tentokrát z Čech. Nejvíc jsem zvědav na Nove a ty banánky v čokoládě 100% čokoláda je příjemný dárek navíc Upraveno 24. března uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Ty banánky vypadají zajímavě Jak to chutná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března před 7 hodinami, obrbobr napsal: Ty banánky vypadají zajímavě Jak to chutná? Občas když narazím si sušené malé banánky koupím ale tohle je jiná liga. Čokolády je tam opravdu dost a dohromady je to skoro jako pralinka asi není moc lidi co ujíždí na 100% čokoládě ale v kombinaci s tím banánkem je to luxus pro všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Zkouška 100%čokoláda Amedei vs Fu Wan Taiwan. Amedei nula hořkosti, minimální kyselost pocitově 80%čokoláda….FW kyselá exploze a hořkost jen pro otrlé…skoro se to lepí na patro…jediné co by si od FW měla Amedei vzít je vnější obal. Ty jejich pidi zavíračky na boku jsou vopruz. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Bude třetí pokud dubajské čokolády Z Dubaje šmakuláda zajímavé chuti, turecká varianta šmakuláda bez chuti a do třetice Grizly. Podle složení to je jiná liga a dle hodnocení snad jedna ze tří nejlepších tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza123 Odesláno před 38 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 38 minutami Mám rád hořkou čokoládu, většinou si kupuju Lindt, ale teď jsem objevil tuhle, skvělý poměr cena kvalita, super textura čokolády. Ostatní od týhle Lidl privátní značky jsou taky v pohodě, ale tahle je jasně nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se