vladimir72 Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Jakožto kavárník, dělám také horkou čokoládu.A protože se neodvažuji lidem podávat ty hnusy z prášku, dělám ji z pravé belgické čokolády Callebaut. - http://www.callebaut.com/czcs/49Ve všech třech variantách, hořká, mléčná i bílá.Všechny tři varianty jsou dokonalé - doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 poraďte kde sehnat velkou tabulku čokolády? asi hledám blbě, ale v čr nic moc, hledám něco kolem 1000 gramů.... asi mléčnou a může tam být i ovoce (maliny nebo tak) může být i ebay, ale nedovedu si představit jak to česká pošta doručuje když je venku 30 ve stínuV winefoodu maj velky, rekl bych ze i 1kg. Si tam kdyztak zavolej nebo mrkni na jejich web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Jakožto kavárník, dělám také horkou čokoládu.A protože se neodvažuji lidem podávat ty hnusy z prášku, dělám ji z pravé belgické čokolády Callebaut. - http://www.callebaut.com/czcs/49Ve všech třech variantách, hořká, mléčná i bílá.Všechny tři varianty jsou dokonalé - doporučujiCallebaut je skvela i na cokoladove fondue ... ja muzu doporucit ceksou Jordi's (bila me nebrala, ale vsechny ostatni jsou fajn a kupuju je casto).Treba zminena Vivani mne nechutna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 V prodejně s ruskými pochutinami jsem objevil tuto hořkou "bublinkovou" a mohu říci, že má něco do sebe!!!!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Jak to tady čtu a občas zabrousím do tohoto vlákna, tak mě včera z nudy popadl amok a něco se vydal nakoupit. No už se těším na ochutnávání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Menakao je fajn minicokoladky kupuj tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 No už není, byla výborná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 To ako chuti ta 100%-na? Nie je to uz moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Pro opravdu dobrou čokoládu doporučuji tohle : http://www.cocoarunners.com četl jsem o tom ve forbesu a nedávno jsem objednal kamarádovi k narozeninám nějaký základní balíček. Do týdne to příjde a mají to fakt výborně vychytané. A líbí se mi ty programy co tam mají, do budoucna zvažuji ten měsíční program.fotky co přišlo : Díky za tip ! Přítelkyně bude mít narozeniny. Hlavní dárek pro ni už mám, ale tohle bude krásný doplnění, páč čokoládu miluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 ... a nedávno jsem objednal kamarádovi k narozeninám nějaký základní balíček ... ktory balicek to bol? nejak nemozem najst ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 ktory balicek to bol? nejak nemozem najst ... Nemohl to být třeba ten narozeninový balíček ? http://cocoarunners.com/birthday-chocolate-box/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 No ... je to už fakt dost .. chtěl jsem zkusit 99, ale borec mi vnutil tuto 100.Přemýšlím co by se k ní hodilo si dát... To ako chuti ta 100%-na? Nie je to uz moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 toto je najlepsia svajciarska cokolada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 A kde ji maji?toto je najlepsia svajciarska cokoladacoky.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 no predsa vo svajciarsku v kazdych potravinach okrem lidlu. V CR netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 tak to nic, mam to moc daleko ... no predsa vo svajciarsku v kazdych potravinach okrem lidlu. V CR netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 dnes nákup v Tescu. Maj tam speciální edice...tak jsem zvědavej, jak budou chutnat.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 tak, ako chutila Tesco cokolada?oplati sa kupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 já jí nechutnal...rozbalí se až v něděli. Sem jí koupil jako dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Trochu to tu oživím. Nedávno jsem si koupil Fair Trade 70% hořkou čokoládu s příchutí kávy (3 %) od firmy Lobodis a musím říct, že fakt nemá chybu. Navíc neobsahuje žádný sojový lecitin a slazená je třtinovým cukrem. Sice tabulka za 82 Kč, ale za ty prachy to rozhodně stojí. Výborná hořká čokoláda s intenzivní chutí kávy. Kdo má tenhle mix rád, vřele doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se