Přejít na obsah

Jake je vase oblibena hudba v aute?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja jezdim taky dieselem a posloucham prakticky jakykoliv radio kde se neco hraje, vetsinou mi to je jedno, obcas si na delsi cestu po dalnici (zvlaste D1) natahnu do telefonu nejaky RnB nebo HipHop, protoze zadny radio mi na dalnici nehraje a to sumeni me docela depta ;)

Žeby tu bol predsa niekto, kto počuva black music ? :o

Čo konkretne z hh ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žeby tu bol predsa niekto, kto počuva black music ? :o

Čo konkretne z hh ?

Nekdo se vzdycky najde, obcas si pustim nejaky stary alba od Dr. Dreho, francouzsky IAM, Mc Solaar, samozrejme oblibence P. Daddyho, Snoop Dogga.. ja vzdycky neco hodim do telefonu a moc to neresim ;) Je fakt, ze z tech starsich alb si muzu pustit skoro cokoliv, z novejsi produkce si obcas najdu par songu co nekde zaslechnu ;)

Odkaz ke komentáři

Nekdo se vzdycky najde, obcas si pustim nejaky stary alba od Dr. Dreho, francouzsky IAM, Mc Solaar, samozrejme oblibence P. Daddyho, Snoop Dogga.. ja vzdycky neco hodim do telefonu a moc to neresim ;) Je fakt, ze z tech starsich alb si muzu pustit skoro cokoliv, z novejsi produkce si obcas najdu par songu co nekde zaslechnu ;)

IAM, mc solaar... resp. hip hop a r&b vo vseobecnosti - tiez som zvykol pocuvat, kym som mal diesel :-) teraz so sestvalcovym benzinom na kratsich cestach pocuvam skor motor :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

V autě pro změnu pop 80.let, takže pecky typu Erasure, Bad Boys Blue, Modern Talking, Frida, New Order, O.M.D., Ultravox, Camouflage, Kraftwerk, C.C.Catch, pak tam mám ještě Falca, INXS, Eurythmics, Annie Lennox a ještě hromadu dalších CD, jako třešínku mám Death Can Dance, to chci asi tak po třech, čtyřech písničkách vylézt z auta a jít se :hang: nebo jak už tady někdo psal, napálit to autem do stromu :D :D .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...