spiderer Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Ja jezdim taky dieselem a posloucham prakticky jakykoliv radio kde se neco hraje, vetsinou mi to je jedno, obcas si na delsi cestu po dalnici (zvlaste D1) natahnu do telefonu nejaky RnB nebo HipHop, protoze zadny radio mi na dalnici nehraje a to sumeni me docela depta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 cinematic orchestra, radiohead, pink floyd, matthew good band... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 rádio BEAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 od té doby co jezdím dýzlem, poslouchám jen nové pazvuky ozývající se z motoru Mám starý šestiválec s laděným (nebo spíš děravým) výfukem. Při čtyřech tisících začne troubit jako pozoun. To poslouchám nejradši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 V poslední době sjíždím stále dokola několik alb Guns N' Roses a snad nic jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 V posledních dnech nová alba od Soulfly-Conquer a od Slipknot-All Hope Is Gone. Soulfly nám hezky přitvrdili, kdežto Slipknot naopak trochu vyměknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Dream Theater. Mám to dokonce i na malé decentní samolepce za zadním oknem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Ja jezdim taky dieselem a posloucham prakticky jakykoliv radio kde se neco hraje, vetsinou mi to je jedno, obcas si na delsi cestu po dalnici (zvlaste D1) natahnu do telefonu nejaky RnB nebo HipHop, protoze zadny radio mi na dalnici nehraje a to sumeni me docela depta Žeby tu bol predsa niekto, kto počuva black music ? Čo konkretne z hh ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Žeby tu bol predsa niekto, kto počuva black music ? Čo konkretne z hh ? Nekdo se vzdycky najde, obcas si pustim nejaky stary alba od Dr. Dreho, francouzsky IAM, Mc Solaar, samozrejme oblibence P. Daddyho, Snoop Dogga.. ja vzdycky neco hodim do telefonu a moc to neresim Je fakt, ze z tech starsich alb si muzu pustit skoro cokoliv, z novejsi produkce si obcas najdu par songu co nekde zaslechnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Tenacious D Cili vicemene vsechno. sice jsem si tenhle tvůj příspěvek přečetl až teď, ale s Tenacious D souhlasím na 100%. Oba pánové do toho dávají maximum a film Pick of destiny nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Beatles, občas soundtrack z Hair, Manu Chao, ale hlavně 60.-70.-80. léta obecně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Ked jazdim po Prahe tak radio Beat. Mimo prahu striedam AC/DC, hip-hop a pohodove veci typu Tom Waits, Barta etc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Evropa 2, Duran-Duran a jehoposlední CD, Mozart, Hendel a obecně smyčcové kvartety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 V poslední době hlavně Rammstein,Holki,Silver a rádia všeho druhu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Iron Maiden a Helloween, nějak se vracim zpátky. Pamatuju jako malej školák, že se mi líbily výšivky, co měli starší chasníci na džískách a já vůbec netušil co to je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajan Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Nekdo se vzdycky najde, obcas si pustim nejaky stary alba od Dr. Dreho, francouzsky IAM, Mc Solaar, samozrejme oblibence P. Daddyho, Snoop Dogga.. ja vzdycky neco hodim do telefonu a moc to neresim Je fakt, ze z tech starsich alb si muzu pustit skoro cokoliv, z novejsi produkce si obcas najdu par songu co nekde zaslechnu IAM, mc solaar... resp. hip hop a r&b vo vseobecnosti - tiez som zvykol pocuvat, kym som mal diesel :-) teraz so sestvalcovym benzinom na kratsich cestach pocuvam skor motor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
body3 Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Helloween, Manowar, Metallica, Death, Napalm, Wermacht, Sex pistols, Venom, Kabát, Olympic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 U2, ZZ Top, Supertramp, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Eurythmics, Prince, D.M., New Order, Coldplay, atd.v podobném duchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Gamma Ray, Helloween, Edguy, Stratovárius, Sonata arctica ap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 V autě pro změnu pop 80.let, takže pecky typu Erasure, Bad Boys Blue, Modern Talking, Frida, New Order, O.M.D., Ultravox, Camouflage, Kraftwerk, C.C.Catch, pak tam mám ještě Falca, INXS, Eurythmics, Annie Lennox a ještě hromadu dalších CD, jako třešínku mám Death Can Dance, to chci asi tak po třech, čtyřech písničkách vylézt z auta a jít se nebo jak už tady někdo psal, napálit to autem do stromu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se