NIGHTinGALE Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 (upraveno) Je to fest originalitka za rozumný peníze.. Tyhle bys neunosil asi ani ty. Průměr pro tebe sice ideální, ale myslím, že ta velká korunka by dost zavazela na ruce. Nechceš si je koupit a napsat pak recenzi? Jinak vypadají perfektně. Docela se vymykají všemu, co jsem zatím viděl. (Ale je pravda, že já toho zatím moc neviděl). By mě zajímalo, kolik takový malý výrobce jako Steinhart, dokáže prodat takovýchhle obskurností. Že se jim to za ty prachy vůbec vyplatí dělat. Docela je obdivuju. Upraveno 18. srpna 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 asi má levnou pracovní sílu... levnější než Elton .. Proč by se to nevyplatilo...? Ta malá modifikace s korunkou se jim zase tak prodražit nemusí... a pouzdro je z naprosté většiny totožné jako u pilotek.. etc. etc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konyX Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Já jsem taktéž jedním z čerstvých majitelů hodinek Steinhart, konkrétně Nav. B-Uhr II v automatu. Koupeno v Havířově u kubsona . Denní odchylka cca 10 sec. Tady máte pár foteček: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 (upraveno) Já jsem taktéž jedním z čerstvých majitelů hodinek Steinhart, konkrétně Nav. B-Uhr II v automatu. Koupeno v Havířově u kubsona . Denní odchylka cca 10 sec. Tady máte pár foteček: Blahopreji, nadhera. Jednoducha dokonala krasa. Mam pro tenhle kus hodinek proste slabost..."genius vezi v jednoduchosti"....nevim kdo to rekl, ale ma pravdu, sakrble EDIT: Byl jsem tak zahledenej na hodinky, ze jsem si nevsimnul tvoji mensi packy...na 47 by to fakt nebylo...jinak chvalim za stylove prostredi... Upraveno 31. srpna 2008 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konyX Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Blahopreji, nadhera. Jednoducha dokonala krasa. Mam pro tenhle kus hodinek proste slabost..."genius vezi v jednoduchosti"....nevim kdo to rekl, ale ma pravdu, sakrble EDIT: Byl jsem tak zahledenej na hodinky, ze jsem si nevsimnul tvoji mensi packy...na 47 by to fakt nebylo...jinak chvalim za stylove prostredi... Souhlas, ty 47 už jsou moc velké, proto jsem taky čekal na 44ky. Jinak s hodinkami maximální spokojenost. Jejich designový purismus se mi zamlouvá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 (upraveno) 47, zní děsivě, ale nejsou velké, je to jen o pocitu. Respektive moje drobná postava ( 1,9m a 110 kg) si s nima snadno poradí. Jen mám ještě jeden dotaz, ryze technický: máte nějakou mezeru mezi našroubovaným dýnkem a pouzdrem?? Mám tam " vlasovou" škvíru, a ta není pravidelná, spíš se mi zdá jako by bylo dýnko našroubováno "přez závit"... Ale na to to zas není až tak křivé.. asi je budu víc nosit a míň se mazlit... Upraveno 5. září 2008 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 47, zní děsivě, ale nejsou velké, je to jen o pocitu. Respektive moje drobná postava ( 1,9m a 110 kg) si s nima snadno poradí. Jen mám ještě jeden dotaz, ryze technický: máte nějakou mezeru mezi našroubovaným dýnkem a pouzdrem?? Mám tam " vlasovou" škvíru, a ta není pravidelná, spíš se mi zdá jako by bylo dýnko našroubováno "přez závit"... Ale na to to zas není až tak křivé.. asi je budu víc nosit a míň se mazlit... Já mezeru nemám a pokud tam je, tak nepůsobí jako "přes závit". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 (upraveno) Může mi někdo říct, jak je možný, že "pan Unitas 6497" s tak malou frekvencí je přesnej skoro jako quartz??? Čekal jsem, že půjde jak "švýcary", ale že půjde takhle přesně a stabilně přesně, to jsem fakt nečekal.... Je na to nějaký vysvětlení? Je ten strojek v něčem konstrukčně jinej? Myslím takhle blbej dotaz fakt vážně.... Upraveno 8. září 2008 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Nav B s ocelovym tahem, divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Nav B s ocelovym tahem, divne Hele s tim ocelovym tahem to proste nejak nejde...proste ne a ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2008 Veru nejde, flieger hodinky proste potrebuju kozu, toto je typicky tah na diversky.... ak by si sa ho chcel zbavit tak by sme sa urcite nejak dohodli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2008 Veru nejde, flieger hodinky proste potrebuju kozu, toto je typicky tah na diversky.... ak by si sa ho chcel zbavit tak by sme sa urcite nejak dohodli. Fotky ani hodinky nejsou moje. Zdroj WUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Zajímá mě jedna věc - vy všichni, co nosíte tyhle hodinky - nepřijde vám potom, co si třeba na chvíli vezmete nějaké "obyčejné" 40mm hodinky, že jste si natáhli např. dětské Prim? Já jsem teď jen tak cvičně nosil jedny obyč. quartzky (nehodné ani zveřejnění na tomto fóru), které jsou řekněme klasického vzezření a mají průměr 47 mm bez korunky, na černém řemínku. Po nasazení Prim Linea 40 mi dnes přijde, že mám hodinky pro holky... To je takový trénink, moc bych Steinhart potřeboval, tak trénuju. Určitě někdo z vás už jich má plné zuby a jen čeká na někoho, komu je rád prodá...V tom případě mi hned pošlete SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Zajímá mě jedna věc - vy všichni, co nosíte tyhle hodinky - nepřijde vám potom, co si třeba na chvíli vezmete nějaké "obyčejné" 40mm hodinky, že jste si natáhli např. dětské Prim? Já jsem teď jen tak cvičně nosil jedny obyč. quartzky (nehodné ani zveřejnění na tomto fóru), které jsou řekněme klasického vzezření a mají průměr 47 mm bez korunky, na černém řemínku. Po nasazení Prim Linea 40 mi dnes přijde, že mám hodinky pro holky... To je takový trénink, moc bych Steinhart potřeboval, tak trénuju. Určitě někdo z vás už jich má plné zuby a jen čeká na někoho, komu je rád prodá...V tom případě mi hned pošlete SZ No treba ja jsem si schvalne poridil 44mm viz podpis, ktere jsou velmi fajnovy a co se tyka velikosti, zvykl jsem si rychle. Ty 47 mm jsou fakt mamuti, presto se na ne taky zjevne da zvyknout, jak dokazuji zkusenosti zdejsich prispevatelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Zajímá mě jedna věc - vy všichni, co nosíte tyhle hodinky - nepřijde vám potom, co si třeba na chvíli vezmete nějaké "obyčejné" 40mm hodinky, že jste si natáhli např. dětské Prim? Já jsem teď jen tak cvičně nosil jedny obyč. quartzky (nehodné ani zveřejnění na tomto fóru), které jsou řekněme klasického vzezření a mají průměr 47 mm bez korunky, na černém řemínku. Po nasazení Prim Linea 40 mi dnes přijde, že mám hodinky pro holky... To je takový trénink, moc bych Steinhart potřeboval, tak trénuju. Určitě někdo z vás už jich má plné zuby a jen čeká na někoho, komu je rád prodá...V tom případě mi hned pošlete SZ Jojo, ten pocit fakt potom mam, ale treba Seiko Monster unosim v poho...beru to tak, ze to jsou hodinky na aktivni traveni volnyho casu a ta velikost (42mm) je na tohle idealni. Monstra maji navic dokonale vyvazeny proporce pouzdra... to Prim Sport II mi ale fakt pripada, jako ze nosim detskou velikost, zase ale pri manulani praci neprekazi...vubec o nich nevim. Jinak jsem zvedavej, jestli narazis na nekoho, kdo je pusti...ja je neprodam urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Zajímá mě jedna věc - vy všichni, co nosíte tyhle hodinky - nepřijde vám potom, co si třeba na chvíli vezmete nějaké "obyčejné" 40mm hodinky, že jste si natáhli např. dětské Prim? Já jsem teď jen tak cvičně nosil jedny obyč. quartzky (nehodné ani zveřejnění na tomto fóru), které jsou řekněme klasického vzezření a mají průměr 47 mm bez korunky, na černém řemínku. Po nasazení Prim Linea 40 mi dnes přijde, že mám hodinky pro holky... To je takový trénink, moc bych Steinhart potřeboval, tak trénuju. Určitě někdo z vás už jich má plné zuby a jen čeká na někoho, komu je rád prodá...V tom případě mi hned pošlete SZ Tak se přiznávám, že i já jsem podlehl kouzlu Steinhartů a pořídil Nav-B II, hand driven. Spokojenost velká, m.j. krásně tikají, to se dneska už neslyší..... 44 mm je velikost nositelná bez nějmenších problémů, jsou tak akorát. Při fyzickém srovnání jsou naprosto stejně velké jako "deklarovaných" 43 mm Hamilton Jazzmaster Maestro (na pohled se Maestra jeví dokonce větší). Je třeba pořizovat hodinky přibližně stejné velikosti, aby nenastal New X-Bobem nastíněný "problém", no vlastně 42 mm považuji za dolní hranici nositelného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Tak se přiznávám, že i já jsem podlehl kouzlu Steinhartů a pořídil Nav-B II, hand driven. Spokojenost velká, m.j. krásně tikají, to se dneska už neslyší..... 44 mm je velikost nositelná bez nějmenších problémů, jsou tak akorát. Při fyzickém srovnání jsou naprosto stejně velké jako "deklarovaných" 43 mm Hamilton Jazzmaster Maestro (na pohled se Maestra jeví dokonce větší). Je třeba pořizovat hodinky přibližně stejné velikosti, aby nenastal New X-Bobem nastíněný "problém", no vlastně 42 mm považuji za dolní hranici nositelného. to jsem rad, ze nejsem spokojen jen ja sam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Zdravim vsechny, chtel bych si koupit... Lukasi, na tvuj dotaz ktery uz jsi polozil v jinem vlakne jsem ti odpovedel, zkus to precist: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry193072 Predtim jsi chtel radit, ted kupovat. Na to je tu zase tohle: http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Lukasi, na tvuj dotaz ktery uz jsi polozil v jinem vlakne jsem ti odpovedel, zkus to precist: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry193072 Predtim jsi chtel radit, ted kupovat. Na to je tu zase tohle: http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=2 Ahoj Cody, dekuji za odkaz. Bohuzel jsem tady dnes novy a hned jsem zjistil, ze nemuzu davat inzeraty, dokud nemam alespon 50 prispevku. A jelikoz nejsem blazen, abych reagoval na vse, abych si to nahonil, tak jsem zkusil tuto moznost. Kazdopadne se mi podarilo sehnat hodinky Laco za prijatelnou cenu. Verim, ze to bude zaklad me budouci sbirky. Uz se moc tesim na dalsi informace. Je to super zdroj informaci. Jsem rad, ze takovy blazen nejsem sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 (upraveno) Ahoj Cody, dekuji za odkaz. Bohuzel jsem tady dnes novy a hned jsem zjistil, ze nemuzu davat inzeraty, dokud nemam alespon 50 prispevku. A jelikoz nejsem blazen, abych reagoval na vse, abych si to nahonil, tak jsem zkusil tuto moznost. Kazdopadne se mi podarilo sehnat hodinky Laco za prijatelnou cenu. Verim, ze to bude zaklad me budouci sbirky. Uz se moc tesim na dalsi informace. Je to super zdroj informaci. Jsem rad, ze takovy blazen nejsem sam Každopádně jste chlapci zase dali pravidlům na frak. Lukáš jsem vleze jak chlíva, kam chce, tam mrskne inzerát a v tu ránu udělá obchod. Ještě se tím podle mě trochu přiblble chlubí. Mimo jiné dává jen inspiraci dalším páskům, kteří nejdříve budou kupovat, ale posléze i prodávat, kde se jim zamane.... Jsem tady nový, nerozumím tomu, ale když už jdu kolem, nechcete někdo ? A já jak starej vůl budu skákat od vlákna k vláknu, abych zjistil, že to další obchodní inzerát. To si můžu klidně přečíst Annonci na toaletě. Lukasi Svobodo, Ty a Tvůj přístup mě nebaví 2Cody máš moje uznání, ze jsi se snažil mu to vysvětlit slušně. Já asi takový gentleman nejsem, ať jde (jak se řekne do prdele slušně?) aha k šípku Pokud Lukas koupil zázračně LACO mimo fórum za tu dobu, co podal inzerát, tak se mu hluboce omlouvám za napadání ohledně provedeného obchodu. Na trvzení o inzerátech trvám Upraveno 17. září 2008 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se