RomanP Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 BANDICOOT : to vezmi, doufám, že mi to časově vyjde, musím kouknout, kdy to je. Vezmi je, dneska jsem viděl ty 44mm a bylo by to na mojí ruce nositelný i když na hraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 RomanP + šíma: přijďte na příští pražskej sraz mam Steinharty Unitas 44mm a tou dobou budu mít ještě pořád Archimede Pilot Chrono. Můžete porovnat - ty hodinky jdou trochu proti sobě v poměru "koule vs. zpracování". Jo, na ty Archimede Pilot Chrono jsem osobně taky hodně zvědav, právě mezi nimi a Steinharty jsem se rozhodoval, snad ty Steinharty dorazí co nejdřív... Český banky s převodem do zahraniční nějak otálejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2008 Jen aby se nakonec neradoval někdo jiný mi se stalo něco podobného a nakonec se radoval tchán ale nakonec to dobře dopadlo, protože radost jsem si udělal já sám Prdlačky, švagrová - ještě jsem je od včerejška nesundal z ruky :-)) Tchán utřel, zas to bude pajc na holení a fusekle :-) Ale teď na seriozní notičku - trošku mě děsily zdejší posty na téma NavB 47mm + velká ruka + krátký řemen. Nevím, jestli to kubson dodával se standardním řemenem, předpokládám, že ano, protože paní makková není tak rafinovaná - no a na svojí cca 19,5cm pazouře (samozřejmě obvoc zápěstí) je zapínám na poslední dírku - ale na tu nejvíc utaženou! Takže buď Steinhart začal dávat automaticky delší řemeny a nebo si nedovedu představit ty vaše sloupy místo rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Sím já už jedny taky nosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasu Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Sím já už jedny taky nosím A mně taky jedny donesl Ježíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Zřejmě Kubson v návalu spěchu (a já spěchal hodně) neměnil řemeny za delší variantu. Mám cca 20 cm a zapínám na 3. dirku od konce - původně jsem chtěl prodloužený řemen. Protože jsem to neměl s čím poměřit, přijal jsem tuto variantu s klidem. Myslím, že delší řemen by mi slušel víc, ale to asi až někdy jindy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Kontrolní otázka - vy všichni, co jste si je objednali, zejména od Kubsona, čím jste si krátili chvíle, kdy jste na ně nedočkavě čekali? Jak často (tedy kolikrát denně) jste mu psali a volali se slovy "kdy už to bude"? Já si dělám tak nějak čárky v kalendáři, kdy už by to asi mohlo být, ale nepomáhá to... ps kdy už to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Kontrolní otázka - vy všichni, co jste si je objednali, zejména od Kubsona, čím jste si krátili chvíle, kdy jste na ně nedočkavě čekali? Jak často (tedy kolikrát denně) jste mu psali a volali se slovy "kdy už to bude"? Já si dělám tak nějak čárky v kalendáři, kdy už by to asi mohlo být, ale nepomáhá to... ps kdy už to bude? a naco cekas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 No já jsem nečekal na kubsona - čekala žena. Navíc výslechem jsem zjistil následující: - hodinky byly skladem (vím, na co dávám ježíškovi link, že) - přišlo to druhý den (tedy - oni ti kurýři zavolali "tak za dvě minuty jsme u vás" načež se dozvěděli, že za dvě minuty u nás fakt nikdo nebude, takže se otáčeli napodruhé) Takže jsme potom deset dní drndal doma, kdy už ty vánoce budou... Ale čím si tak obecně krátím čekání na novou hračku? Většinou "převléknu" nějak ty staré - takže hodinky dostanou nové řemínky, kytary dostanou nové struny i když to není potřeba, zbraně alespoň pořádně vyčistím... No a nic jiného pravidelně nekupuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Bobík čeká na velké "štajny" 47 mm Už se nemůže dočkat. Proto je otravný. Jiné mechaniky nýčko nemá, ergo nemá co převlékat jako mmako. Úhren se teprve objednávají v Němcích u Günterů, tak se bude čekat a čekat a čekat. Proto furt Bobík kouká na chronomag na fotky ostatních, co se jimi chlubí. Aby se mu čekalo líp na balíček, musel si objednat postupně ještě jiný řemen a sponu. Zatím se celkem ptal Kubsona dvakrát, kdy už to bude Navíc Snow přikládá pod kotel, že musí Bobík brzo postoupit do ligy chronografistů, takže navíc ještě nutno sledovat obrázky Nav B-Chrono II, naštěstí zatím platonicky a z dálky. Z toho jest patrno, že si bobík zaslouží soucit a politování a tak vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Bobík čeká na velké "štajny" 47 mm Už se nemůže dočkat. Proto je otravný. Jiné mechaniky nýčko nemá, ergo nemá co převlékat jako mmako. Úhren se teprve objednávají v Němcích u Günterů, tak se bude čekat a čekat a čekat. Proto furt Bobík kouká na chronomag na fotky ostatních, co se jimi chlubí. Aby se mu čekalo líp na balíček, musel si objednat postupně ještě jiný řemen a sponu. Zatím se celkem ptal Kubsona dvakrát, kdy už to bude Navíc Snow přikládá pod kotel, že musí Bobík brzo postoupit do ligy chronografistů, takže navíc ještě nutno sledovat obrázky Nav B-Chrono II, naštěstí zatím platonicky a z dálky. Z toho jest patrno, že si bobík zaslouží soucit a politování a tak vůbec Kdyby Bobík nechtěl čekat, jedny "štajny" 47mm jsou v prodejním vlákně Hyckane, novy remen, jeste s rocni zarukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Když Bobík už objednal před vánoci, Bobík chtěl nové hodinky, aby první vlasové škrábance do pouzdra si udělal sám Ale i tak díky za nabídku. Takhle kdyby někdo chtěl za půl roku prodat ty Chrono II. Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Kontrolní otázka - vy všichni, co jste si je objednali, zejména od Kubsona, čím jste si krátili chvíle, kdy jste na ně nedočkavě čekali? Jak často (tedy kolikrát denně) jste mu psali a volali se slovy "kdy už to bude"? Já si dělám tak nějak čárky v kalendáři, kdy už by to asi mohlo být, ale nepomáhá to... ps kdy už to bude? Mně pomáhá koupit si na hodinky, které již vlastním nový řemen. Psal o tom teď mmako. Od registrace na Chronomagu - 26.1.2008 jsem pořídil 5ks hodinek a nejdelší doba nepořízení hodinek byla cca 3 měsíce. A za sebe mohu napsat.... ty řemínky opravdu pomáhají. Jsem tu ale zelenáč a jistě Ti poradí dříve registrovaní lépe než já Apropo, Steinharty 47 mám teď na ruce a i přes větráky v PC slyším jak krásně tikaj, v tichu je slyším i z 1,5m. Těš se těš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Mně pomáhá koupit si na hodinky, které již vlastním nový řemen. To určitě pomáhá a když už ani to ne, dá se pořídit třeba nová korunka. Neodolal jsem pokušení jak asi budou vypadat moje Nav. B-Uhr II 44 mm Automatic s diamantovou korunkou, no a už tam od předvčerejška je. Když si mám za 600 Kč koupit kalhoty, tak to se kroutím, ale za korunku, to je jiná... A k tomu ještě díky typu jednoho našeho kolegáčka jsem koupil na Flying-time.de Nav. B-Uhr 47 mm s "téčkem" a ty čekám každým dnem. Takže budu mít dvoje Steinharty a celkem tři řemeny s dvěma druhy přezek. To už vytváří docela slušný počet kombinací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) To jsem rád, že to dopadlo :-) hlavně si je ve zdraví užívej :-) zdraví kolegáček Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Hurá hurá, díky HODr.Kubsonovi dnes přistál balíček s hodinkami. Tak už si mě taky odškrtněte s seznamu "Kdo ještě není u Štajnů" Foto v "pochlubte se". Mám druhé vánoce :D BTW Kubsone - děkuji za vzorné a rychlé doručení, trpělivost při objednávání a doobjednávání a soustavném "Kdy už to bude? Kdy už to bude?? " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 omluvte dotaz, jen pro upřesnění - jaká je, vážení majitelé Steinhartů, vaše obvyklá rezerva chodu z plného nátahu, pakliže jste to zkoušeli? (myslím u Unitasu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 omluvte dotaz, jen pro upřesnění - jaká je, vážení majitelé Steinhartů, vaše obvyklá rezerva chodu z plného nátahu, pakliže jste to zkoušeli? (myslím u Unitasu) Rekl bych ze je tam nijak neupravovany Unitas, takze to bude asi +/- 45 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Kdosi se tu dotazoval na to co mechanické hodinky a létání. Nuže, včera při nácviku nouzových postupů jsem "testoval" Steiny (i sebe) při cca 2,5 G. Nijak se to neprojevilo na chodu hodinek (mě je šoufl ještě teď). Jinak moje Steiny se už stabilizovaly na denní odchylce do -1sec. Jsem spolojen, ale radši bych, aby se předcházely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 (upraveno) Unitas ve Steinhartech 47mm. Měřeno doposud dvakrát. Pokus č.: 1. 48 hodin a 58 minut. 2. 49 hodin a 4 minuty. omluvte dotaz, jen pro upřesnění - jaká je, vážení majitelé Steinhartů, vaše obvyklá rezerva chodu z plného nátahu, pakliže jste to zkoušeli? (myslím u Unitasu) Upraveno 18. ledna 2009 uživatelem RadekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se