dr.sphinx Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Tohle je divný: na třech párech a jedné trojici, z dneška:Nikde jinde jsem se s tím nesetkal, (jen v HU a jen u stejných dvou SBGE, ale tam je rozdíl zas skoro 19%), ale mám pocit, že to tak v Praze je už docela dlouho, čili by s tím redesign (a tyhle jsou stejně pre-) neměl mít nic společného. Je sice možné, že ty hodinky jsou z různých dodávek, ale aby byla tmavá vždycky nejdražší, to už by byla sakra náhoda. Asi se očekává, že za tmavou lidi budou solit víc? Nebo je naopak na světlé cifry "sleva"? Nic zásadního, jen by mě to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Prodejci typu Ashford, Jomashop apod. to dělají běžně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 (upraveno) To je fakt, ale nevěděl jsem, resp. nikdy a nikde nezaregistroval, že by to AD GS to dělali taky :-) Upraveno 24. srpna 2017 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 A já bych just chtěl snowflake s modrou vteřinovkou, černejch cifrů mám plnou hodinkovnici - akorát tuzemské AD pultovky jsou koukám ještě bláznivější než u poblblých rolád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Presně, u GS bych se okamžitě díval po světlejch cifrech s texturou, bez ohledu na cenovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Hmmm, zajimave ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se