Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj vespolek, tak jsem si udělal radost. Překvapující přesnost - stabilně +3s/24h. Lumi na ručkách i na indexech, ale taková nevýrazná, no nejsou to hodinky na noční expedice do lesa. Velikost 42mm - jen doufám, že je za chvíli nebudu inzerovat zde, zdají se mi obrovské. Zpracování bych řekl velmi dobré. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem alois
Odesláno (upraveno)

Ahoj Lojzo, tak gratulace k oblekovam a vitej do klubu znacky Oris :flex:   K te velikosti, 42mm je samozrejme na tento typ hodinek docela dost, ale zase maji, hadam, velmi nizky profil, takze na ruku dobre padnou, je to tak? :) Kolik mas obvod zapesti? 

Mezi indexem 11 a 2 to chce prelestit.. Vem to kouskem ubrousku cape cod  ^_^ /pripadne nejakou jemnou diamantovou pastou a podobne /

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno

Musím také pogratulovat! Krásné hodinky, hlavně je to značka, kterou mám hooodně rád. :) 

S velikostí si zatím nelam hlavu, uvidíš, při nejhorším je přepošleš dál... :D

Ať slouží. :)

Odesláno

Díky za pochvalné komentáře. Jsou půl roku staré, takže to nejsou úplné leštěnky, ale zase jsou to hodinky na nošení a ne do trezoru. První ORISky a jsem mile překvapen. Výška pouzdra je cca 1cm, takže ve srovnání s mými LONGINES La Grande Classique to je jako orloj na ruce a peru se s překlápěčkou. Mám obvod zápěstí cca 17,5cm a ne a ne s s překlápěčkou domluvit. Zkusím tam dát řemínek s trnovkou. Cape Cod ubrousky mám (jako asi každý zdejší pacient). Ale moc to nešmrdlám. Světlý ciferník a úzká luneta dělají hodinky opticky většími. 

Odesláno

Presne jak pises, uzsi luneta a jeste svetly cifernik hodinky zvetsuji, 42mm na 17,5 bude ale jeste OK, do vetsich bych nesel.. Kdyz tak hod foto na ruce, ale myslim, ze i diky te vysce sedet budou pekne.. :) Ja jsem vcera nastavoval presny cas a zahajil jsem mereni, jelikoz svoje Orisky tred vubec nesundavam, tak jsem zvedavej, kolik udelaji za den/tyden bezneho noseni.. :) Ty Tvoje 3 sekundy jsou velmi solidni vysledek.. :guitar:   

Odesláno (upraveno)

díky, mám radost...zatím...ale znáte to....

zase přijde záchvat a chronobundus zaútočí

:suicide_anim:

Upraveno uživatelem alois

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...