prischera Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 jsou pěkný, ale zajímalo by mě jak budou tlustý...Tlustý jsou dost, z toho mam trochu obavy...zdroj fotky ch24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 (upraveno) Sakra, valjoux 7750 v plne sile ... Tak edit - kalibr je ETA Valgranges A07.L21 Upraveno 1. ledna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 (upraveno) Tak na tyhle krásný tlustoprdky aby už šil člověk košile u krejčího. Úplně ho slyším... na které straně ty Lonžíny ponášíte? Upraveno 1. ledna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Zlaty moony:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Dneska pekna recenze na hodinkee. Prijde mi skoda, ze strojek s column wheelem schovali za plny dynko... https://www.hodinkee.com/articles/longines-avigation-bigeye-value-proposition-hands-on Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Koukám, že na hodinkee neměli koule vyfotit wristshot hezky z boku... jediná fotka hodinek, kde jsou zabraný trochu ze strany, je z lehkýho nadhledu a ještě dýnko tone ve stínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Martine, pozadal jsem jednoho cloveka na instagramu o fotku z boku a srovnal je s moonama a nebylo to tak spatny. Bohuzel tu fotku neumim stahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Tak tohle je porovnani s CK2998 (vyska 14.7mm) Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Tak jasně, jsou i mnohem vyšší hodinky - já narážím spíš na to, jak brutálně a surově vypadá levý bok těchhle jinak povedených hodinek. Žádné optické odlehčení, žádné vybrání, radius, rozdílnej finiš... prostě kulatina s brusem, ze který nepříliš elegantně trčí užší nožičky. Předpokládám (a doufám), že je to daň za inspiraci historickým modelem, ale hezké to podle mne není. A přitom levý bok hodinek má člověk v létě před očima furt. Edit: jinak super fotka - díky. Tyhle real srovnávačky člověku řeknou víc než deset produktovejch fotek Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak jasně, jsou i mnohem vyšší hodinky - já narážím spíš na to, jak brutálně a surově vypadá levý bok těchhle jinak povedených hodinek. Žádné optické odlehčení, žádné vybrání, radius, rozdílnej finiš... prostě kulatina s brusem, ze který nepříliš elegantně trčí užší nožičky. Předpokládám (a doufám), že je to daň za inspiraci historickým modelem, ale hezké to podle mne není. A přitom levý bok hodinek má člověk v létě před očima furt. Edit: jinak super fotka - díky. Tyhle real srovnávačky člověku řeknou víc než deset produktovejch fotek pekne popsano. A souhlas - tahle surovost velkych ploch je pro longines typicka. Matne vzpominam, ze hydroconquesty mely ten bok taky takovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Myslíš 12 mm vysoký Hydroconquesty (včetně lunety a dýnka), kde nízké pouzdro přechází z boku plynule do nožek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Martine, ty mi davas.... Skrabl jsem ti snad na srazu plexi na moonech, nebo co?:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Jsem si jenom dloubnul ale v podstatě máš pravdu, i Hydry mají ten bok hodně jednoduchej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Asi se shodneme, ze moony maj ten bok nejpeknejsi:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 ?Longines Avigation BigEye Chronograph Review? http://wornandwound.com/review/longines-avigation-bigeye-chronograph-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JH4 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Vrátím se ještě k reakci na vnější lunetu. Myslím, že kdyby tam byla, vypadali by jako Fortis. Takhle je to akorát a originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Podla mna su to jedny z najkrajsich kuskov od Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khefeer Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Podla mna su to jedny z najkrajsich kuskov od LonginesSouhlas. Zrovna na ne koukam, ale vzdy me ta vyska odradi, jako skoro u kazdych mechanickych chroni. Nosi je ted nekdo tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidak Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Úplná bomba, obzlášť s červenou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se