Přejít na obsah

MAURICE LACROIX


Eduardo

Doporučené příspěvky

Caute a zdravim vsechny aktivni a nove cleny tohodle forumu.

 

Mam tady takovou situaci kdy moji babicce je 72 ted rikala mi sama ze nevi jak dlouho to jeste vydrzi protoze ma za chvili dalsi operaci nohy a on v takovem veku to tezce bude snaset proto mi dala svoje hodinky prilozim vam sem fotky hodinek rekla mi ze ji to dal syn jeste kdyz byla v Rusku asi pred 15ti lety. Je to castecne pozlacene a jinak je to bile zlato. Prosim pomozte mi to nejak prodat nebo mi rict neco vice o techto krasnych hodinkach. Je to pro me docela smutne kdyz mi babicka dava posledni co ma a rika ze nevi uz kolik ji zbyva ale takovy je zivot a ja ted potrebuju penize. 

 

 

Co je napsano na hodinkach

-Swiss made

-Saphire Crystal

-Stainles steel

-

 

Moc vsem predem dekuji za pochopeni

 

Zde jsou fotky bohuzel jsou moc velky na pro forum http://imgur.com/a/r8X8w

Upraveno uživatelem Eduardo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když opomenu věci, které se tu nelibě nesou.

Kde jsi přišel na bílé zlato, když píší stainles steel?

Upřimně, za dámské baterky nikde moc nedostaneš, nech je vyčistit, ( přeleštit) a pokud dojde ( a dřív nebo později dojde) , budeš mít krásnou vzpomínku na babičku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele proto jsem to psal jako nejistotu samotnemu se mi moc neverilo ze to je doopravdy z bileho zlata a je pravda panove ze tohle asi uz spise si necham jako vzpominky na tak vynikajiciho cloveka. Dekuji vsem ze jste mi na tohle odpovedeli a precetli zaver je takovy. Hodinky si necham bile zlato hodinky nemaji jsou max pozlacene ale to uz je fuk. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem ji do toho udelal nove baterky a odevzdal jsem je babicce ale ona kdyz poprosila at to prodam tak jsem ani to nechtel delat uz jenom protoze to je moje babicka nemyslete si hned ze jsem nejaky parchant opravdu jsem to nechtel udelat ale logicky to je asi nejlepsi co jsem z tema hodinkama mohl udelat , to jsem si myslel ale nakonec mi z toho spis vypliva nadherna vzpominka na babicku :[

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak. Nová baterie a hodinky ať šlapou dál i s babičkou. Babička žije a klidně ještě žít bude, to lidi v tomhle věku tak občas říkávají, že "už tu dlouho nebudou." A až ta chvíle někdy nastane, sám se pak rozhodneš. Ale myslím, že si hodinky necháš... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...