IKAROS Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Carbon Inox pri mori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Tak je mam podruhe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 IKAROS - paráda, jsou jistě pěkně lehoučké na ruce. krutor - copak, zastesklo se? Automat a kovový tah - vypadají hodně dobře. Já stále stejné, tentokrát na Natu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Jo za tu cenu jsou paradni. Inoxy jsem chtel taky, ale asi bych je mel velke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IKAROS Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Army11 - Váha hodiniek ma najviac oslovila a taktiež prevedenie Carbon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Tak se také hlásím do klubu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Moc pěkný kousek a hezká fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Dík, vůbec jsem je neměl v plánu, ale náhodou jsem na ně narazil za super cenu, tak jsem to risknul. Jsou opravdu hodně bytelné, už jsem si odvykl nosit takto velké a těžké kusy, tak uvidíme, jak si sedneme dohromady. Zatím mě velice mile překvapilo zpracování a hlavně přesnost. Je v nich ještě ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petpel Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Za ty peníze hodně muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceRH Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Zdravim Tak toto jsou moje srdcovky. V pohodě, až na to že jsem jednou neměl dotazeny šroubek na ovládání stopek a dostala se mi přes něho voda a zamlzili se, má velká chyba. Vše jsem nechal ihned odborné vyčistit a šlapou dobře. Vlastně je mám už víc jak šest let. Tak snad už bez potíží ať se dari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Inox automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 G-shock bumber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Dalsi bumber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Inox camo limited Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se