Tea Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Nomos připravil ve spolupráci s holandským Ace Jewelers 100ks limitku ke stému výročí založení uměleckého hnutí De Stijl.Hodinky jsou postaveny na modelu Orion 38 se specifickým cifrem, kde každý hodinový index má jinou délku a sílu tahu.Objednávky třeba zde. Za mě paráda, německy uměřený ciferník orionu dostal zajímavý rytmus pomocí jednoduchých grafických prvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Ty jsou vážně úžasný! Ještě že to nejsou velikostně 35ky, asi bych neodolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jak se mi jejich limitky většinou moc líbí, tak tohle není můj šálek čaje. Oriony jsou krásné právě díky svým plastickým (zlatým či stříbrným) indexům a v ideálním případě také díky modřeným ručkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jo, škoda, že nejsou trochu barevnější. Na klasický Oriony to nemá, ale špatný taky nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 zajímavý počin, už jsem na ně koukal. Ale přiznám se, že mne zrovna tato limitka na první pohled úplně neoslovila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Libi se mi. A vic barev by neskodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se