jacob Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Tak mám asi 19 sekund, ale připadá mi to trošku jako gambling, kdybych neměl co na práci, vydržel bych u toho několik hodin
Ondraj Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 A co takhle nejmenší čas? 0,031 s Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
falkkon Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 A co takhle nejmenší čas? 0,031 s Nevím jak to zkopírovat ale má 0,016s
Ondraj Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Nevím jak to zkopírovat ale má 0,016s Super To máš asi myš s turbínou nebo rychlý tik v ruce
Toams Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 menej to uz ani na 10 pokus neslo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondraj Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 menej to uz ani na 10 pokus neslo Právě si tímto rozbil hračku
Luk Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 (upraveno) menej to uz ani na 10 pokus neslo Ty podvodníku Rekord mám já! Edit: Raději ještě doplním jednoho smajla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. února 2008 uživatelem Luk
Toams Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Ty podvodníku Rekord mám já! Edit: Raději ještě doplním jednoho smajla Pozeram, ze kazdy pouzivame fotokram trochu inak Tak este jeden, vsak je to uplne lahke, staci si najst narychlejsiu modru svinu a proti nej vybehnut s tym stvorcom ... a je to:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se