bob.zizka Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 (upraveno) Pekny to zlato. Jeden mam taky doma od Valjouxe,pod setrvackou je vyrazeno jen 68 ale rovnej brus nema a Incabloc bohuzel taky ne.Furt spekuluju ze ho poslu do Eltonu,ale vymyslim co za cifr k nemu. Upraveno 14. října 2016 uživatelem bob.zizka
pohlodekj Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Pekny to zlato. Jeden mam taky doma od Valjouxe,pod setrvackou je vyrazeno jen 68 ale rovnej brus nema a Incabloc bohuzel taky ne.Furt spekuluju ze ho poslu do Eltonu,ale vymyslim co za cifr k nemu.
pohlodekj Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Jj, taky mam jeste jeden supliku co porad ceka az ho poslu do Eltonu :-)
yao_ming Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Dobrý den, Dnes se přihodila nehoda v podobě praskliny na sklicku. Jiz sem kontaktoval prim... Myslite ze ma smysl posilat hodinky k nim nebo by melo stacit zadat vymenu lokalnimu hodinari. Napr. Mistru Valisovi... Diky za odpovedi. Odesláno z mého C1905 pomocí Tapatalk
feltharg Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 je to renovace z letonu, v zaruce? praskly samovolne nebo dostaly dardu?
klasik51 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Jedna včerejší s novým řemenem.
Melly Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Jedna včerejší s novým řemenem.Povinně v sobotu na sraz! :-)
TOMASS Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 paradni korunka, jaky je to typ prosimte?
Beet Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Taky mi přišlo nové obutí, takže přezuto na zimní.
davidian Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 ten remen na tom vyzera super, nehodil by si prosím foto aj na ruke? Taky mi přišlo nové obutí, takže přezuto na zimní. DSC_0080.JPG
Primoš Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Já si dovolím polemizovat, mě se k černým Igenům líbí černej řemen s prošitej nití barvou indexů, ale berte to prosím, jako můj názor..Ta červená mi tam už nepasuje vůbec.Jinak řemen krásnej.
Beet Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) ten remen na tom vyzera super, nehodil by si prosím foto aj na ruke? Hodim, příležitostně za denniho světla. Já si dovolím polemizovat, mě se k černým Igenům líbí černej řemen s prošitej nití barvou indexů, ale berte to prosím, jako můj názor..Ta červená mi tam už nepasuje vůbec.Jinak řemen krásnej.Ony to jsou vinovky, asi to na fotce tak nevypadá. :-) Prakticky stejna barva jako ma klasik51. To svetlo dela divy a ja si toho ani nevsiml. Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Beet
feltharg Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 co? jakej sraz?? Povinně v sobotu na sraz! :-)
klasik51 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Řemen je od mistra Zekona, velkej dík A dýmka od Kršky, ojedinělý kousek.Na srazu v Táboře budou.
Primoš Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Aha, tak beru zpět, ale fakt jsem to nevidím, nicméně jsem objednán očnímu lékaři.
klasik51 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 paradni korunka, jaky je to typ prosimte? Korunka byla v renovační sestavě, tedy pouzdro + + +..............na přání barva ciferníku a lunety, bombírované ručky.Dohromady to dával "můj" hodinář včetně tlakovky a vyčištění strojku za 420,-
TOMASS Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Korunka byla v renovační sestavě, tedy pouzdro + + +..............na přání barva ciferníku a lunety, bombírované ručky.Dohromady to dával "můj" hodinář včetně tlakovky a vyčištění strojku za 420,- tuhle s ofrezovanym krckem ted davaji standardne? ta se hodne podoba te puvodni, asi si take neco poslu na renovaci:)
klasik51 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Jestli ano, netušim. Ale pozor, objednával jsem někdy 11 měsíc 2015, doladili jsme to počitám v únoru 2016 a přišlo mi toasi tak v sedmém měsíci 2016. Ono to dolaďování se protáhlo, neb se zrovna měnily děvčata na postu. Jak všichni víme,mateřská. Ale já nechvátal, už jsem to tady někde psal, já se hrozně rád těšim.Tak tedy nevim, jak to funguje dnes, abys nebyl zklamaný.
yao_ming Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 je to renovace z letonu, v zaruce? praskly samovolne nebo dostaly dardu? no hodinky byly v kapse kalhot a kalhoty spadly asi z metru ve skrince na dno skrinky.... rekl bych ze to bude od toho. spise me zajima zachovani vodotesnosti pokud vymenu bude delat lokalni hodinar. diky
feltharg Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 co tak vim od svych hodinaru, tak "original" pravy stary sklicko na igeny je silnejsi (a tudiz tuzsi) nez v soucasnosti dostupne nahradni dily. predpokladam, ze origo sklicko z eltonu by mohlo byt blize tomu puvodnimu, ale je to jen spekulacetakze vetsi otazka je, zda sezenes poradny igenacky silny sklicko.tlakovku za par korun ti snad slusnej hodinar udela, o vodotesnost bych rozhodne strach nemel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se