Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pekny to zlato. Jeden mam taky doma od Valjouxe,pod setrvackou je vyrazeno jen 68 ale rovnej brus nema a Incabloc bohuzel taky ne.Furt spekuluju ze ho poslu do Eltonu,ale vymyslim co za cifr k nemu.

post-40249-0-13945500-1476474940_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem bob.zizka
Odesláno

Pekny to zlato. Jeden mam taky doma od Valjouxe,pod setrvackou je vyrazeno jen 68 ale rovnej brus nema a Incabloc bohuzel taky ne.Furt spekuluju ze ho poslu do Eltonu,ale vymyslim co za cifr k nemu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dobrý den,

Dnes se přihodila nehoda v podobě praskliny na sklicku. Jiz sem kontaktoval prim... Myslite ze ma smysl posilat hodinky k nim nebo by melo stacit zadat vymenu lokalnimu hodinari. Napr. Mistru Valisovi... Diky za odpovedi.

Odesláno z mého C1905 pomocí Tapatalk

Odesláno

Já si dovolím polemizovat, mě se k černým Igenům líbí černej řemen s prošitej nití barvou indexů, ale berte to prosím, jako můj názor..Ta červená mi tam už nepasuje vůbec.Jinak řemen krásnej.

Odesláno (upraveno)

ten remen na tom vyzera super, nehodil by si prosím foto aj na ruke?

Hodim, příležitostně za denniho světla.

Já si dovolím polemizovat, mě se k černým Igenům líbí černej řemen s prošitej nití barvou indexů, ale berte to prosím, jako můj názor..Ta červená mi tam už nepasuje vůbec.Jinak řemen krásnej.

Ony to jsou vinovky, asi to na fotce tak nevypadá. :-) Prakticky stejna barva jako ma klasik51. To svetlo dela divy a ja si toho ani nevsiml.

Upraveno uživatelem Beet
Odesláno

paradni korunka, jaky je to typ prosimte? 

Korunka byla v renovační sestavě, tedy pouzdro + + +..............na přání barva ciferníku a lunety, bombírované ručky.

Dohromady to dával "můj" hodinář včetně tlakovky a vyčištění strojku za 420,- :notworthy:

Odesláno

Korunka byla v renovační sestavě, tedy pouzdro + + +..............na přání barva ciferníku a lunety, bombírované ručky.

Dohromady to dával "můj" hodinář včetně tlakovky a vyčištění strojku za 420,- :notworthy:

tuhle s ofrezovanym krckem ted davaji standardne? ta se hodne podoba te puvodni, asi si take neco poslu na renovaci:)

Odesláno

Jestli ano, netušim. Ale pozor, objednával jsem někdy 11 měsíc 2015, doladili jsme to počitám v únoru 2016 a přišlo mi to

asi tak v sedmém měsíci 2016. Ono to dolaďování se protáhlo, neb se zrovna měnily děvčata na postu. Jak všichni víme,

mateřská. Ale já nechvátal, už jsem to tady někde psal, já se hrozně rád těšim.

Tak tedy nevim, jak to funguje dnes, abys nebyl zklamaný.

Odesláno

je to renovace z letonu, v zaruce? praskly samovolne nebo dostaly dardu? 

no hodinky byly v kapse kalhot a kalhoty spadly asi z metru ve skrince na dno skrinky.... rekl bych ze to bude od toho. spise me zajima zachovani vodotesnosti pokud vymenu bude delat lokalni hodinar. diky

Odesláno

co tak vim od svych hodinaru, tak "original" pravy stary sklicko na igeny je silnejsi (a tudiz tuzsi) nez v soucasnosti dostupne nahradni dily. predpokladam, ze origo sklicko z eltonu by mohlo byt blize tomu puvodnimu, ale je to jen spekulace

takze vetsi otazka je, zda sezenes poradny igenacky silny sklicko.

tlakovku za par korun ti snad slusnej hodinar udela, o vodotesnost bych rozhodne strach nemel :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...