Mila_T Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 To je aktuální ceník, mam ho taky. S bombírovanýma ručkama a průhledným dýnkem jsi hned lehce přes 10 tis.
Lihard Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Ahaaaaa...a to Ti poslala paní Krsková? To datum v pravém horním rohu je trochu staré, ne? Ale ono to vlastně skoro pasuje, ona taková renovace, když si vezmeš pár specialit- a to si odpustit je fakt těžké-se holt vyšplhá... Ano, paní Krsková...na to datum jsem taky koukal, ale je to prý aktuální...no cena je ke zvážení, ale zase je to srdcovka...k čertu s penězma
financ Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 (upraveno) Ano, paní Krsková...na to datum jsem taky koukal, ale je to prý aktuální...no cena je ke zvážení, ale zase je to srdcovka...k čertu s penězma Cena je akceptovatelná. Já to stihl ještě za starou cenu, 5250 za pouzdro s průhledem. Ale i tak jsem se svýma ptákovinkama skoro na třinácti tisících (bez práce na strojku) EDIT: a datum z roku 2007 mám taky :-) Upraveno 7. srpna 2012 uživatelem financ
Lihard Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Cena je akceptovatelná. Já to stihl ještě za starou cenu, 5250 za pouzdro s průhledem. Ale i tak jsem se svýma ptákovinkama skoro na třinácti tisících (bez práce na strojku) EDIT: a datum z roku 2007 mám taky :-) No jasné, jak jsou takové možnosti jako bombírované ručičky a průhled do strojovny, ono to člověku nedá...jdu protřepat prasátko kolik tam je
navi Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 (upraveno) Moje nedávno renovované. O barvu indexů, vteřinovky a ciferníku jsme se přetahovali asi 3 týdny. A v závěru jsem se dozvěděl, že jim došel materiál na lunety. Takže celkově 4,5 měsíce! Ale už jsem to rozchodil. Upraveno 7. srpna 2012 uživatelem navi
Honza.manta Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Hezké A konečně lineta s lumi bodem.
Lihard Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Moje nedávno renovované. O barvu indexů, vteřinovky a ciferníku jsme se přetahovali asi 3 týdny. A v závěru jsem se dozvěděl, že jim došel materiál na lunety. Takže celkově 4,5 měsíce! Ale už jsem to rozchodil. Moc hezké....nevěděl jsem, že je na výběr i lumi bod na lunetě...snad jim ten materiál nedošel navždy
straspol Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Moc hezké....nevěděl jsem, že je na výběr i lumi bod na lunetě...snad jim ten materiál nedošel navždy No to taky doufám
navi Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Moc hezké....nevěděl jsem, že je na výběr i lumi bod na lunetě...snad jim ten materiál nedošel navždy Lumi bod -600,- a materiál došel snad jen dočasně, protože jsem je nakonec dostal kompletní
Lihard Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Lumi bod -600,- a materiál došel snad jen dočasně, protože jsem je nakonec dostal kompletní Děkuji za info, až se konečně rozhoupu, tak se v chlubírně pochlubím
financ Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Z toho lumibodu přilepenýho na lunetě moc odvázanej nejsem. Co vrtnout dírku do vložky lunety a vyplnit luminovou? Jako u ES2012
odjinud Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Lumi bod -600,- a materiál došel snad jen dočasně, protože jsem je nakonec dostal kompletní To je perla? :-)
diver60 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Z toho lumibodu přilepenýho na lunetě moc odvázanej nejsem. Co vrtnout dírku do vložky lunety a vyplnit luminovou? Jako u ES2012 To už mě napadlo taky, jen jde o to z které strany. Asi z vrchní a zakápnout nějakým průsvitným lakem, ze spodní strany by to bylo asi odolnější na otěr ale aby to neházelo nějaký duchy.
financ Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 To už mě napadlo taky, jen jde o to z které strany. Asi z vrchní a zakápnout nějakým průsvitným lakem, ze spodní strany by to bylo asi odolnější na otěr ale aby to neházelo nějaký duchy. Dírku zvrchu a zakápnout, souhlas. A ten trojúhelník zespodu seškrábnout a zatřít Humbrolkou
navi Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Z toho lumibodu přilepenýho na lunetě moc odvázanej nejsem. Co vrtnout dírku do vložky lunety a vyplnit luminovou? Jako u ES2012Možná jste to to z fotky nepoznali, ale je to přesně tak - vrtnutá díra do vložky lunety, kovový prstýnek vyplněný luminovou, nebo něčím co svítí. Nepřesahuje to horní obrys lunety.
Lihard Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Možná jste to to z fotky nepoznali, ale je to přesně tak - vrtnutá díra do vložky lunety, kovový prstýnek vyplněný luminovou, nebo něčím co svítí. Nepřesahuje to horní obrys lunety. ...no já jsem si hned říkal, že by to snad nenechali trčet ven
Popelář Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Tak to jsou dárky od mé drahé polovičky ke čtyřicátým narozeninám,ten druhý byl moc dobrý:clap:je to šikulka a pro muj chronobundus má pochopení.
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Tak to jsou dárky od mé drahé polovičky ke čtyřicátým narozeninám,ten druhý byl moc dobrý:clap:je to šikulka a pro muj chronobundus má pochopení.Každopádně gratulace k narozeninám a i k partnerce!
atomicsteve Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Hmmm, cukrová poleva nebo marcipán? Jinak se také připojuji s gratulací a přeji hodně pěkných úlovků v bazarech a na Aukru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se