Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je aktuální ceník, mam ho taky. S bombírovanýma ručkama a průhledným dýnkem jsi hned lehce přes 10 tis.

Odesláno

Ahaaaaa...a to Ti poslala paní Krsková? To datum v pravém horním rohu je trochu staré, ne?

Ale ono to vlastně skoro pasuje, ona taková renovace, když si vezmeš pár specialit- a to si odpustit je fakt těžké-se holt vyšplhá...

Ano, paní Krsková...na to datum jsem taky koukal, ale je to prý aktuální...no cena je ke zvážení, ale zase je to srdcovka...k čertu s penězma :)

Odesláno (upraveno)

Ano, paní Krsková...na to datum jsem taky koukal, ale je to prý aktuální...no cena je ke zvážení, ale zase je to srdcovka...k čertu s penězma :)

Cena je akceptovatelná. Já to stihl ještě za starou cenu, 5250 za pouzdro s průhledem. Ale i tak jsem se svýma ptákovinkama skoro na třinácti tisících (bez práce na strojku)

EDIT: a datum z roku 2007 mám taky :-)

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Cena je akceptovatelná. Já to stihl ještě za starou cenu, 5250 za pouzdro s průhledem. Ale i tak jsem se svýma ptákovinkama skoro na třinácti tisících (bez práce na strojku)

EDIT: a datum z roku 2007 mám taky :-)

No jasné, jak jsou takové možnosti jako bombírované ručičky a průhled do strojovny, ono to člověku nedá...jdu protřepat prasátko kolik tam je :)

Odesláno (upraveno)

Moje nedávno renovované. O barvu indexů, vteřinovky a ciferníku jsme se přetahovali asi 3 týdny. A v závěru jsem se dozvěděl, že jim došel materiál na lunety. Takže celkově 4,5 měsíce! Ale už jsem to rozchodil.

post-3557-034327000 1344367010.jpg

Upraveno uživatelem navi
Odesláno

Moje nedávno renovované. O barvu indexů, vteřinovky a ciferníku jsme se přetahovali asi 3 týdny. A v závěru jsem se dozvěděl, že jim došel materiál na lunety. Takže celkově 4,5 měsíce! Ale už jsem to rozchodil.

Moc hezké....nevěděl jsem, že je na výběr i lumi bod na lunetě...snad jim ten materiál nedošel navždy :)

Odesláno

Moc hezké....nevěděl jsem, že je na výběr i lumi bod na lunetě...snad jim ten materiál nedošel navždy :)

Lumi bod -600,- :wallbash: a materiál došel snad jen dočasně, protože jsem je nakonec dostal kompletní :goof:

Odesláno

Lumi bod -600,- :wallbash: a materiál došel snad jen dočasně, protože jsem je nakonec dostal kompletní :goof:

Děkuji za info, až se konečně rozhoupu, tak se v chlubírně pochlubím :)

Odesláno

Z toho lumibodu přilepenýho na lunetě moc odvázanej nejsem. Co vrtnout dírku do vložky lunety a vyplnit luminovou? Jako u ES2012

To už mě napadlo taky, jen jde o to z které strany. Asi z vrchní a zakápnout nějakým průsvitným lakem, ze spodní strany by to bylo asi odolnější na otěr ale aby to neházelo nějaký duchy.

Odesláno

To už mě napadlo taky, jen jde o to z které strany. Asi z vrchní a zakápnout nějakým průsvitným lakem, ze spodní strany by to bylo asi odolnější na otěr ale aby to neházelo nějaký duchy.

Dírku zvrchu a zakápnout, souhlas. A ten trojúhelník zespodu seškrábnout a zatřít Humbrolkou

Odesláno

Z toho lumibodu přilepenýho na lunetě moc odvázanej nejsem. Co vrtnout dírku do vložky lunety a vyplnit luminovou? Jako u ES2012

Možná jste to to z fotky nepoznali, ale je to přesně tak - vrtnutá díra do vložky lunety, kovový prstýnek vyplněný luminovou, nebo něčím co svítí. Nepřesahuje to horní obrys lunety. :smile_anim:

Odesláno

Možná jste to to z fotky nepoznali, ale je to přesně tak - vrtnutá díra do vložky lunety, kovový prstýnek vyplněný luminovou, nebo něčím co svítí. Nepřesahuje to horní obrys lunety. :smile_anim:

...no já jsem si hned říkal, že by to snad nenechali trčet ven :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak to jsou dárky od mé drahé polovičky ke čtyřicátým narozeninám,ten druhý byl moc dobrý:clap:je to šikulka a pro muj chronobundus má pochopení.

post-13762-074735800 1346086305.jpg

post-13762-010097400 1346086320.jpg

Odesláno

Tak to jsou dárky od mé drahé polovičky ke čtyřicátým narozeninám,ten druhý byl moc dobrý:clap:je to šikulka a pro muj chronobundus má pochopení.

Každopádně gratulace k narozeninám a i k partnerce!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...