Valderek Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 No pokud maji problem s kvalitou coz maji tak bych se nebal jim to sdelit i temi videii apod. Sam delam v kvalite a resim reklamace tak vim o cem je rec. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Tak slíbené video. Zatím je to jen první, kdy se nezastavily úplně, ale zastavily a opět rozběhly. Jde to vidět v čase 1:36. No, každopádně už mimo záběr se zastavily po pěti minutách chodu. Předesílám, že jsem s nimi nijak nebouchal, ale když jsou natažené naplno, nejde už otočit korunkou aby se rozběhly. Takže s nimi člověk musí lehce klepnout a proto jsem zvolil huňatý koberec Na druhém videu lze vidět, jak se zastavily úplně. Ale to tady hodím později. Zbývají něco přes 2h do nahrání toho druhého videa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 hodne podivny pribehy. hodinky s takovym hypem. a tak zfusovany. skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Fade: doufám že jim to do eltonu pošleš . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Myslím, že alespoň 100x tady bylo psáno, že je lepší si dát strojek renovovat jinde než v Eltonu. Hoši docela vás chápu, že jste chtěli za svoje peníze kompletní služby ale nechtějte po Eltonu co není schopen zajistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 amen. V Eltonu jsem si strojek nikdy dělat nenechal a taky jsem neměl žádnou reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Fade: doufám že jim to do eltonu pošleš . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkTo já taky. Potřebujou zpětnou vazbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Myslím, že alespoň 100x tady bylo psáno, že je lepší si dát strojek renovovat jinde než v Eltonu. Hoši docela vás chápu, že jste chtěli za svoje peníze kompletní služby ale nechtějte po Eltonu co není schopen zajistit. To je ale smutný, když s tady hrajeme na to, že je to JEDINÝ ČESKÝ VÝROBCE HODINEK... ... ono to platí spíš v minulém čase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 (upraveno) To je ale smutný, když s tady hrajeme na to, že je to JEDINÝ ČESKÝ VÝROBCE HODINEK... ... ono to platí spíš v minulém čase Vyrobit nový výrobek je jedna věc ale servisovat 45 let starý strojek bez minulosti je věc nejistá. Docela se divím, že někdo za to nese záruku. Náhradních nových dílů je málo, jestli jsou vůbec nějaký, hodinářů ještě miň a časem nebude ani jedno. Upraveno 25. července 2016 uživatelem brut12358 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Promiň, ale to je alibismus... komu jinému by mělo více záležet na tom, aby kvalita jeho výrobků (a to jsou i renovační igeny za 15 tis. s repasovaným strojkem) byla špičková? Notabene, pokud jiní hodináři servis strojku v pohodě zvládají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Jestli Elton neumí zaručit renovaci strojku, tak ať to nedělá a neinkasuje za to prachy... jestli to chtěj dělat a berou za to prachy, tak chci výsledek, nezajímá mě jak to udělaj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Jestli Elton neumí zaručit renovaci strojku, tak ať to nedělá a neinkasuje za to prachy... jestli to chtěj dělat a berou za to prachy, tak chci výsledek, nezajímá mě jak to udělaj.. Naprostý souhlas ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Tohle je hodne smutny zaver. Ja jsem si u nich pri renovaci servis delat nechal (chtel jsem mit cely proces delany u nich) a nastesti to probehlo k me spokojenosti. Je velka skoda, ze to neni standardem...amen. V Eltonu jsem si strojek nikdy dělat nenechal a taky jsem neměl žádnou reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Tak, z dnešního rána jsem pořídil další video se zastavením hodinek a zrovna píšu mail paní Mackové z reklamačního. Nevím, jestli jí mám napsat otevřený dopis a pak dále zveřejnit odpověď i zde na fóru. Moc mě totiž zajímá, jak odpoví na můj mail. Rozhodně se sebou nechci nechat vláčet Eltonem. Dle mého totiž ani nezkontroloval funkčnost hodinek, protože se začaly zastavovat už po 3 hodinách od vyzvednutí na prodejně v Ostravě. Dle mého prostě a jen na hodinky kašlali a když jsem se ozval, že už je to 33 dnů od zadání reklamace, najednou byly hodinky během dne opraveny a odeslány na prodejnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Tak, z dnešního rána jsem pořídil další video se zastavením hodinek a zrovna píšu mail paní Mackové z reklamačního. Nevím, jestli jí mám napsat otevřený dopis a pak dále zveřejnit odpověď i zde na fóru. Moc mě totiž zajímá, jak odpoví na můj mail. Rozhodně se sebou nechci nechat vláčet Eltonem. Dle mého totiž ani nezkontroloval funkčnost hodinek, protože se začaly zastavovat už po 3 hodinách od vyzvednutí na prodejně v Ostravě. Dle mého prostě a jen na hodinky kašlali a když jsem se ozval, že už je to 33 dnů od zadání reklamace, najednou byly hodinky během dne opraveny a odeslány na prodejnu. Tak to bych odstoupil od smlouvy ..... 33 dnů je mimo zákon a dobré mravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Tak já je odevzdal na reklamaci. Paní z prodejny za to samozrejme nemůže ale vyslechla si mou nespokojenost. Odpoledne jim pošlu mail na reklamacni a v kopii na vyrobne tech. reditele. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Tak to bych odstoupil od smlouvy ..... 33 dnů je mimo zákon a dobré mravy. Jak bys odstoupil? Reklamovala se placená oprava strojku po uplynutí dvouleté záruční lhůty od renovace hodinek. Vrátili by peníze za opravu a vytáhli vyměněné součástky atd? Nevím, možná jsem měl udělat větší vítr, ale nějak jsem to přešel a teď mám zbytečné problémy. Čert ví. Každopádně, odesílám mail a jsem zvědavý na odpověď. Zjistil jsem totiž navíc, že mi sice vyměnili minutovou ručku, kterou ohnuli, ale na sekundové ručce zanechali nějaký rezavý flek nebo jaká to může být barva fleku. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Dělá to na mne dojem nějaké nečistoty v soukolí. Asi to nebude nic strašného. Myslel jsem že jsou úplně nové. Po uplynutí záruky je jen mají dobře opravit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 sakra, zase sem na IGENY koukal v prodejnim vlakne....a pak jsem si vzpomnel na tohle vlakno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Psal jsem jim email s popisem vad jak na reklamacni tak v kopii na vyrobne tech. reditele. Poslal mi soubor ze hodinky behem snad 2 mesicu pravidelne kontrolovali merenim nejakym pristrojem a zapisovali odchylky a vzdy byly v norme. Dale psal ze se na to samozrejme podivaji. Za nedlouho po nem mi psal primo generalni reditel ze se na to osobne podiva tak jsem zvedav Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se