Valderek Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Tak jsem si dneska vyzvedl hodinky po reklamě. Tak uvidíme jak to půjde. Byl natištěn nový věnec, upravena korunka a otočný kroužek. Strojek byl celý rozebraný, vyčištěný a byly dány nová kola a pérovník. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Já pořád čekám, no. Podle tech. ředitele to mělo být odesláno tento týden a asi pořád nic. Asi se jim to nedaří opravit, nebo nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Aha. Tak snad se brzy dockas. Moje jdou zatim v pohodě. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Tak konecne jsou doma. ;-)Pekne to mas! Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Danek. Dík, teď je zkouším na ruce každý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Tak Igen jsou doma, ale k Eltonu už nemám prostě slov. Já jsem myslel, že se v prodejně potrhám smíchy Vyměněno vteřinové kolo, vyčištěn flek na sekundové ručce, promazán strojek, tlakovka 6 atm. Uvidíme jak budou šlapat. Dostal mě ale fakt, že mi hodinky poslali bez mého pásku, na kterém byly. Takže opět musím na prodejnu jako idiot - po šesté - najeto 210 km kvůli neschopnosti Eltonu. Toto už opravdu není možné. Aspoň ty hodnoty chodu jsou asi v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 To je fakt džouk Díky bohu za mé renovační, co dělají asi 0,5s/d a byly bez starostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Ahoj FadeAsi v polovině srpna jsem byl v Eltonu na exkurzi.Na montáži hodinek byly 4 ženy a jeden chlápek a jedou, celej den tu lupu v oku a plat co mi bylo sdeleno sotva průměr.Do oken jim peče slunce a o klimatizaci se jim zdá asi jen ve snu.Z toho vyplývá,že chodí do práce od 4 a o to jdou domů dříve.A shrnutí?Docela nelidské podmínky oproti pracovníkům bank atd.Proto jsem se jich trochu zastal , nicméně tě chápu a si bych z toho byl taky na nervy.Tak ať ti Igeny konečně šlapou.Zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Fade. Omg tak si je nechej poslat poštou na jejich náklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Tak, konečně můžu Elton nějak pochválit. Sice mi neposlali řemen, který šel s hodinkami (už je na prodejně), ale po snad poslední opravě šlapou hodně dobře. Mají lepší přesnost než moje Seiko Pepsi. Ručku taky vyčistili, udělali tlakovku na 6 atm, vyměnili vadné součástky, nátah 42 hodin. Takže v důsledku, hodinky mají řekl bych už víceméně nový strojek Jen mám už takové zlozvyk se na ně dívat, jestli se náhodou nezastavily. Ale to asi přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Mně se zase dneska zastavily Seika- tak na to teda faaaakt nejsem zvyklej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Jdi si s tím do správného vlákna. Tady se fňuká nad primkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Já vím- já jen, že jiný značky to maj občas taky, nedávno mi o zastavených Seikách vyprávěl jeden kolega...nemůžu si vzpomenout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Mno, tak jako vadu u tech Seiko bych to nevidel. To je musis taky sem tam ponosit at se natahnou. :-)A ne furt nosit Primky. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Já vím- já jen, že jiný značky to maj občas taky, nedávno mi o zastavených Seikách vyprávěl jeden kolega...nemůžu si vzpomenout... Ale fuj - takhle mne napadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Mno, tak jako vadu u tech Seiko bych to nevidel. To je musis taky sem tam ponosit at se natahnou. :-)A ne furt nosit Primky. :-DTo mi připomíná, že Primky jsem na zápěstí neměl určitě už aspoň rok. To abych to honem napravil... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Pánové, jak se teď pohybují ceny ručiček a cifru na černý sporty? Respektive v tuhle dobu je schopen to Elton dodat, nebo je to už zastavené?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Musíš jim poslat hodinky,jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Nevíte někdo, jestli jde sehnat samostatně ještě jedno to očko, kterým se provléká pásek na tom kaučukovém Prim řemenu k renovovaným Igenům? Na mém pásku mám standardně jenom jedno, ale dokážu si představit, že dvě by o dost zvýšily pohodlí, protože to jedno neustále cestuje tam a zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se