Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Tak jsem si dneska vyzvedl hodinky po reklamě. Tak uvidíme jak to půjde. Byl natištěn nový věnec, upravena korunka a otočný kroužek. Strojek byl celý rozebraný, vyčištěný a byly dány nová kola a pérovník.

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Igen jsou doma, ale k Eltonu už nemám prostě slov. Já jsem myslel, že se v prodejně potrhám smíchy :D Vyměněno vteřinové kolo, vyčištěn flek na sekundové ručce, promazán strojek, tlakovka 6 atm. Uvidíme jak budou šlapat. Dostal mě ale fakt, že mi hodinky poslali bez mého pásku, na kterém byly. Takže opět musím na prodejnu jako idiot - po šesté - najeto 210 km kvůli neschopnosti Eltonu. Toto už opravdu není možné. Aspoň ty hodnoty chodu jsou asi v pohodě. 

post-39735-0-49552700-1472731253_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj Fade

Asi v polovině srpna jsem byl v Eltonu na exkurzi.Na montáži hodinek byly 4 ženy a jeden chlápek a jedou, celej den tu lupu v oku a plat co mi bylo sdeleno sotva průměr.Do oken jim peče slunce a o klimatizaci se jim zdá asi jen ve snu.Z toho vyplývá,že chodí do práce od 4 a o to jdou domů dříve.A shrnutí?Docela nelidské podmínky oproti pracovníkům bank atd.Proto jsem se jich trochu zastal , nicméně tě chápu a si bych z toho byl taky na nervy.Tak ať ti Igeny konečně šlapou.Zdar.

Odkaz ke komentáři

Tak, konečně můžu Elton nějak pochválit. Sice mi neposlali řemen, který šel s hodinkami (už je na prodejně), ale po snad poslední opravě šlapou hodně dobře. Mají lepší přesnost než moje Seiko Pepsi. Ručku taky vyčistili, udělali tlakovku na 6 atm, vyměnili vadné součástky, nátah 42 hodin. Takže v důsledku, hodinky mají řekl bych už víceméně nový strojek :D Jen mám už takové zlozvyk se na ně dívat, jestli se náhodou nezastavily. Ale to asi přejde. 

post-39735-0-69583700-1473434753_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nevíte někdo, jestli jde sehnat samostatně ještě jedno to očko, kterým se provléká pásek na tom kaučukovém Prim řemenu k renovovaným Igenům? Na mém pásku mám standardně jenom jedno, ale dokážu si představit, že dvě by o dost zvýšily pohodlí, protože to jedno neustále cestuje tam a zpátky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...