Valderek Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Zkouška prezuti na nato. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 pekne zladene. igen vosa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Na kůži se mi líbí víc,i když to barevně ladí, tak kůži si zaslouží víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Ještě chci zkusit nato kůži a tah Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 pekne zladene. igen vosa? Igen sršeň Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Tak konečně včera dorazily po 3 měsících, zatím šlapou perfektně. Velká radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 po 3 měsících ??? Kde jsi je měl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 po 3 měsících ??? Kde jsi je měl ? Taky jsem byl překvapenej že to Elton udělal tak rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Mne po troch mesiacoch-odpoveď,,do vianoc budú!?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Taky jsem byl překvapenej že to Elton udělal tak rychle. No to teda čumím, já čekal půl roku a ještě jsem je měl měsíc na reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Mne po troch mesiacoch-odpoveď,,do vianoc budú!?? Aha, takže se asi žádná změna nekoná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 po dlouhý době jsem si trošku zarenovoval. Ciferník jsem už měl nějaký čas doma, dýnko a ručky jsou z původních Igenů, pouzdro je renovační nerez a luneta plechová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Zajímavé, že na fotce vyšla lumi ruček v tmavším tonu než v realu. Když jsem je viděl na živo, tak jsem žádný rozdíl neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 naživo je lumi na ručkách a na cifru stejná, fotograf ze mě nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 (upraveno) Pěkný to máš, cifr koukám původní a v super stavu. Tu relumi ruček jsi dělal taky sám? Z Eltonu už se teda dají znova koupit i samostatný díly? Tím myslím jen nerez pouzro s lunetou, ale bez dýnka, cifru atd? Upraveno 27. listopadu 2016 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 (upraveno) jj, cifr je původní a má super patinu lumi. Až bude někdy trochu víc světla, zkusím to vyfotit líp. Ručky dělal hodinář. Z Eltonu se nedá koupit z dílů na renovace vůbec nic. Už jsem zkoušel i velkoobchodní objednávku, na to zas nemají výrobní kapacitu Upraveno 27. listopadu 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 No jo, pan Strnad potřebuje rychlý návrat vložených penízků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Jako každý jiný podnikatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 (upraveno) No jo, pan Strnad potřebuje rychlý návrat vložených penízků. Strnad? Už jsem si to dohledal - to bych vzhledem k Financovu vztahu k Eltonu nějak nepředpokládal... Upraveno 27. listopadu 2016 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 a z Eltonu? Vtip roku.Zisk Tatry, jedna z firem která Strnadovi taky patří, byl v roce 2015 byl 390 mio čistýho při tržbách 3,7 miliardy , roční obrat Eltonu necelých 50.Do Eltonu je potřeba nainvestovat a to hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se