Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Napadá mě jedině mesh, ale bude trochu problém sehnat 19 mm. Nic jiného nositelného jsem zatím neviděl :)

Tak mě napadá, jak ses dostal k hliníkové lunětě? ;)

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Teď už je na renovacích - respektive tyhle střeva i s tahem jsou přesazeny na/do renovačního pouzdra.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Edit: úprava přílohy

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Napadá mě jedině mesh, ale bude trochu problém sehnat 19 mm. Nic jiného nositelného jsem zatím neviděl :)

Tak mě napadá, jak ses dostal k hliníkové lunětě? ;)

Obecně můžu říct, že mesh moc nemusím, ikdyž jsem ho na LLD nosil. Myslel jsem něco vzhledu oyster tahu.

Ondro, hliníkovou vložku lunety můžeš získat jen z limitky ES 2012, vyjímečně snad, když osobně zaintervenuješ v Eltonu .rolleyes.gif

Odesláno

Na svých leteckých bastlech mám upravený omega tah - taky nevypadá špatně.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tohle mi dnes nasněžilo z Nového Města nad Metují až do kamenné prodejny v Pánské pasáži. Z Eltonu mi poslali hezký dárek k narozeninám :-)

Odesláno

Tohle mi dnes nasněžilo z Nového Města nad Metují až do kamenné prodejny v Pánské pasáži. Z Eltonu mi poslali hezký dárek k narozeninám :-)

Vypadá to nadějně, nahoď lepší foto :-)

Odesláno

:clap: :clap:

Krása a gratulace! Jen sem hoď detailnější fotky hodinek, dík.

Zase o důvod víc se potkat. :cheers:

Odesláno (upraveno)

:clap: :clap:

Krása a gratulace! Jen sem hoď detailnější fotky hodinek, dík.

Zase o důvod víc se potkat. :cheers:

to víte, celej žhavej- nahodím lepší fotky (tj. vyžebrám je z manželky) a pak dostanu rejžák, že jsou velký :suicide_anim:

Slibuju, že je když tak zmenším a vrátím. No a tobě samozřejmě vynadám.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Tak šup, jsem taky zvědavej.

Krásně sladěné s dnešní krajinou. Vzít si je ven na ruku tak úplně splynou s okolím ,)

Potrvá to. Paní spí, mrně naštěstí taky a já tady škytám nad prázdnou sklínkou, opravdu nevyhovující situace na další focení- soráč, časem se fakt polepším!!

Odesláno

Potrvá to. Paní spí, mrně naštěstí taky a já tady škytám nad prázdnou sklínkou, opravdu nevyhovující situace na další focení- soráč, časem se fakt polepším!!

cheers.gif

Odesláno

Gratuluji. Jsem nažhavený jak vysoká pec na detailní fotografie.smile.gif

Odesláno

Měl jsem je dneska v ruce a jsou fakt pěkné. :smile_anim:

Jo, dík... a já vůl zapomněl, že jsem vyjel ráno autem, dal jsem si skleničku a musel jsem ho nechat trčet na Bílý hoře a jít domů pěšky :worried_anim: no, ty Tvoje krásky taky stojí za hříšek...

Odesláno

Ježiško to nestihol, ale nevadí, konečne si dám k nim niečo červené :P

Odesláno

Gratuluju, to je nádhera!!! Člověk si musí tu zimu udělat po svým co? :D

A kde jsou ty slibované fotky??? Chci si je pořádně prohlídnout!!! :taz:

Odesláno (upraveno)

Ježiško to nestihol, ale nevadí, konečne si dám k nim niečo červené :P

Též gratuluji, nádherný kousek, teď by to k nim chtělo ještě jedny celomodré ;) :D

Upraveno uživatelem t.p

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...