Návštěvník Ondra Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Napadá mě jedině mesh, ale bude trochu problém sehnat 19 mm. Nic jiného nositelného jsem zatím neviděl Tak mě napadá, jak ses dostal k hliníkové lunětě?
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teď už je na renovacích - respektive tyhle střeva i s tahem jsou přesazeny na/do renovačního pouzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: úprava přílohy Upraveno 31. prosince 2012 uživatelem Honza.manta
Chosef76 Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Napadá mě jedině mesh, ale bude trochu problém sehnat 19 mm. Nic jiného nositelného jsem zatím neviděl Tak mě napadá, jak ses dostal k hliníkové lunětě? Obecně můžu říct, že mesh moc nemusím, ikdyž jsem ho na LLD nosil. Myslel jsem něco vzhledu oyster tahu. Ondro, hliníkovou vložku lunety můžeš získat jen z limitky ES 2012, vyjímečně snad, když osobně zaintervenuješ v Eltonu .
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Na svých leteckých bastlech mám upravený omega tah - taky nevypadá špatně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Tohle mi dnes nasněžilo z Nového Města nad Metují až do kamenné prodejny v Pánské pasáži. Z Eltonu mi poslali hezký dárek k narozeninám :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Tohle mi dnes nasněžilo z Nového Města nad Metují až do kamenné prodejny v Pánské pasáži. Z Eltonu mi poslali hezký dárek k narozeninám :-) Vypadá to nadějně, nahoď lepší foto :-)
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Tohle mi dnes nasněžilo z Nového Města nad Metují až do kamenné prodejny v Pánské pasáži. Z Eltonu mi poslali hezký dárek k narozeninám :-) Krása a gratulace! Jen sem hoď detailnější fotky hodinek, dík.Zase o důvod víc se potkat.
straspol Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Krása a gratulace! Jen sem hoď detailnější fotky hodinek, dík.Zase o důvod víc se potkat. to víte, celej žhavej- nahodím lepší fotky (tj. vyžebrám je z manželky) a pak dostanu rejžák, že jsou velký Slibuju, že je když tak zmenším a vrátím. No a tobě samozřejmě vynadám. Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem Honza.manta
booker007 Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Tak šup, jsem taky zvědavej. Krásně sladěné s dnešní krajinou. Vzít si je ven na ruku tak úplně splynou s okolím ,)
straspol Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Tak šup, jsem taky zvědavej. Krásně sladěné s dnešní krajinou. Vzít si je ven na ruku tak úplně splynou s okolím ,)Potrvá to. Paní spí, mrně naštěstí taky a já tady škytám nad prázdnou sklínkou, opravdu nevyhovující situace na další focení- soráč, časem se fakt polepším!!
mischa Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Gratulace, woe.....zase jedny krásný hodinky, co budou na hnusný ruce. Že mi je dáš alespoň vosahat?
booker007 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Potrvá to. Paní spí, mrně naštěstí taky a já tady škytám nad prázdnou sklínkou, opravdu nevyhovující situace na další focení- soráč, časem se fakt polepším!!
Chosef76 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Tohle mi dnes nasněžilo z Nového Města nad Metují až do kamenné prodejny v Pánské pasáži. Z Eltonu mi poslali hezký dárek k narozeninám :-) Gratuluji. Jsem nažhavený jak vysoká pec na detailní fotografie.
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Měl jsem je dneska v ruce a jsou fakt pěkné.
straspol Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Měl jsem je dneska v ruce a jsou fakt pěkné. Jo, dík... a já vůl zapomněl, že jsem vyjel ráno autem, dal jsem si skleničku a musel jsem ho nechat trčet na Bílý hoře a jít domů pěšky no, ty Tvoje krásky taky stojí za hříšek...
Jafurak Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Ježiško to nestihol, ale nevadí, konečne si dám k nim niečo červené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Ježiško to nestihol, ale nevadí, konečne si dám k nim niečo červené Hmmmmm- tak ty jsou taky mňamózní
t.p Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Tohle mi dnes nasněžilo z Nového Města nad Metují až do kamenné prodejny v Pánské pasáži. Z Eltonu mi poslali hezký dárek k narozeninám :-)Gratuluju, to je nádhera!!! Člověk si musí tu zimu udělat po svým co? A kde jsou ty slibované fotky??? Chci si je pořádně prohlídnout!!!
t.p Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) Ježiško to nestihol, ale nevadí, konečne si dám k nim niečo červené Též gratuluji, nádherný kousek, teď by to k nim chtělo ještě jedny celomodré Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem t.p
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se