Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Je to kompletní pouzdro včetně korunky a lunety?

Ahoj Honzo,

přikládám vyjádření formou copy/paste :)

Nové nerezové pouzdro (součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko - popis laserem, otočný kroužek,zpruha kroužku, trubka pouzdra, armovací kroužek)

Docela mě potěšili a za průhledné dýnko chtějí i s korunkou 7200,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ze by se v Eltonu zacalo blyskat na lepsi casy ???????????? A nebo nestihaji - hodne prace malo hodinaru a pomalych, nebo je vsechny propustili a delaji to externe :crying_anim:

Tak oni to všechno pěkně zdražili v posledních letech. Jak se začala zvyšovat poptávka, tak zdražili a podle mě vůbec nestíhají, když mi psala že minimálně 3 měsíce čekačka. Podle mě,

si to nechaj zaplatit na jednotlivých dílech a nemusí to vůbec řešit :)

Odkaz ke komentáři

Tak oni to všechno pěkně zdražili v posledních letech. Jak se začala zvyšovat poptávka, tak zdražili a podle mě vůbec nestíhají, když mi psala že minimálně 3 měsíce čekačka. Podle mě,

si to nechaj zaplatit na jednotlivých dílech a nemusí to vůbec řešit :)

Ano, mam stejny nazor.Nicmene se musi chapat, ze material neco stoji a ty cnc masiny ci co tam pouzivaji se musi taky nejak zaplatit no hned musime sahnout hloubeji do kapsy. I kdyz stary obchodnik vi, ze je lepsi prodat levneji a vice kusu, nez aby kazdy z nas premyslel, mam to dat, nemam to dat?

Odkaz ke komentáři

Ano, mam stejny nazor.Nicmene se musi chapat, ze material neco stoji a ty cnc masiny ci co tam pouzivaji se musi taky nejak zaplatit no hned musime sahnout hloubeji do kapsy. I kdyz stary obchodnik vi, ze je lepsi prodat levneji a vice kusu, nez aby kazdy z nas premyslel, mam to dat, nemam to dat?

Kerobe, máš pravdu a já s tebou souhlasím, bohužel to tak je. Všechno co se vyrábí v čr je dražší, ale zase za cenu kvality. Proč bychom jinak téměř všechno dováželi, že ? :)suicide_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Kerobe, máš pravdu a já s tebou souhlasím, bohužel to tak je. Všechno co se vyrábí v čr je dražší, ale zase za cenu kvality. Proč bychom jinak téměř všechno dováželi, že ? :)suicide_anim.gif

Kdyby bylo v Čechách všechno dražší protože by to bylo kvalitnější, opravdu bych nejezdil Fordem!!

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...