kacer001 Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 2 XPAK: řemínek je tedy Di-Modell Shark Waterproof Black 19mm? Taky by se mi hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 2 XPAK: řemínek je tedy Di-Modell Shark Waterproof Black 19mm? Taky by se mi hodilDovolim si odpovědět za něj, ano, je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Barva je vyborna. Tahle cervena ma proste svoje kouzlo. Nemohl bys (ostatne i Rorda) nafotit nejake detailnejsi fotky? A dalsi obligatni otazka: Mas pruhled, nebo plne dynko? O luminiscenci se tu uz mluvilo, ale jak je to s odstinem svitici barvy? Nemaji v Eltonu na vyber treba pigment s nadechem vic do zluta? Me osobne by se to libilo vic nez ta zelena. At ti ale hodinky delaji jen radost, gratulace! Zkusím to vyfotit, ale dostanu se k tomu až příští týden. Mám plné dýnko, šetřil jsem. Při specifikaci renovace mi nebyla nabídnuta možnost výběru barvy pigmentu indexů, takže si myslím, že barva je pořád stejná. Je fakt, že jsem viděl renovované s černým číselníkem a tam byly indexy víc do žluta..aspoň jsem měl ten pocit...ale bylo to v hospodě při umělém světle , tak nevím. Možná se odstín trochu mění podle barvy číselníku. Vrstva je tenká, možná to trochu prosvítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Dovolim si odpovědět za něj, ano, je ... Ano, je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Dlouho jsem nad barvou ciferníku váhal. Nakonec jsem se odklonil od historické skutečnosti a zvolil "Ferrari red". Ještě větší trápení byl řemínek, zvláště rozměr. Nakonec to vyhrál žralok od Kuby a jsem spokojen. Jediný problém těchto hodinek vidím v nestejnoměrném svícení jednotlivých indexů, myslím, že se to tu už někde probíralo; líp to v Eltonu neumí... Ale je to jen drobný detail, jinak jsem velmi spokojen, hlavně jsem rád že jsem se dočkal... Tim, ze jsi zvolil "Ferrari Red" tedy znamena, ze mas na hodinkach i nove Eltonacke safirove konkavni sklo a ze jsi tedy za tu "renovaci" zaplatil jen o par korun mene, nez je katalogova cena novych Sport Igen 38 od Eltonu... Mam pravdu? Alespon tak mi to bylo prezentovano v cenovem navrhu renovace od Eltonu (duben 2008) a tedy, ze montaz "Ferrari Red" ciferniku se provadi pouze do jejich noveho pouzdra se safirovym sklem a celkova cena renovace byla vice nez 30t Kc... A to uz by tedy bylo lepsi trochu prihodit a koupit nove s nejakou individualizaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 ......... Nemaji v Eltonu na vyber treba pigment s nadechem vic do zluta? Me osobne by se to libilo vic nez ta zelena............ No prave, ta zelena barva indexu... a nebojim se to rict, tu zelenou na indexech primo..... nemam rad!!! Nechal jsem si udelat renovaci Igenu s piskovym ciselnikem, hodinky vypadaji nadherne, ale prave pocit "dokonalosti" jim kazi ty zelene indexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Moc pěkný hodinky, gratuluji. Mám je s černým ciferníkem a jsem rád, že jsem šel do renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Tim, ze jsi zvolil "Ferrari Red" tedy znamena, ze mas na hodinkach i nove Eltonacke safirove konkavni sklo a ze jsi tedy za tu "renovaci" zaplatil jen o par korun mene, nez je katalogova cena novych Sport Igen 38 od Eltonu... Mam pravdu? Alespon tak mi to bylo prezentovano v cenovem navrhu renovace od Eltonu (duben 2008) a tedy, ze montaz "Ferrari Red" ciferniku se provadi pouze do jejich noveho pouzdra se safirovym sklem a celkova cena renovace byla vice nez 30t Kc... A to uz by tedy bylo lepsi trochu prihodit a koupit nove s nejakou individualizaci... Nemáš pravdu ...byla to běžná renovace, údajně jsou schopni spáchat jakoukoliv barvu ciferníku, tak jsem si vybral červenou ferrari, což bylo akceptováno. Tím pádem je sklo plastové, a cena byla cca 7 tisíc, přesně si to teď nevybavuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 No prave, ta zelena barva indexu... a nebojim se to rict, tu zelenou na indexech primo..... nemam rad!!! Nechal jsem si udelat renovaci Igenu s piskovym ciselnikem, hodinky vypadaji nadherne, ale prave pocit "dokonalosti" jim kazi ty zelene indexy... To je asi hodně individuální, mě připadá ta zelenkavá perfektní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Nemáš pravdu ...byla to běžná renovace, údajně jsou schopni spáchat jakoukoliv barvu ciferníku, tak jsem si vybral červenou ferrari, což bylo akceptováno. Tím pádem je sklo plastové, a cena byla cca 7 tisíc, přesně si to teď nevybavuju. Aha, tak to je zvlastni..., kolega tam volal (za mne, ja v te dobe nestihal kvuli casovym pasmum...), aby me to zjistil a bylo mu receno, ze v ramci exkluzivity, Ferrari red ciselnik montuji pouze do pouzdra se safirem, ale pokud budu chtit jakykoliv jiny, tak ze neni problem za ~3000,-Kc ho dodat a pouzit ho do standard. nerez. pouzdra a akrylatovym sklickem - tedy za "normalni cenu" renovace... Myslel jsem si, ze si nejak neporozumeli a tak sem tam radsi poslal mail a odpoved byla: Zasilam Vam nabidku renovace Sport Igen 38 - Ferrari red : Cena renovace by se pohybovala okolo 31 850,- vcetne remenu z teleci kuze. Tak nevim... asi tu cenu tak nechutne zvedl ten remen z teleci kuze.... Nicmene jsi mi dal zase nadeji a zkusim to znovu... Az poridim nejaky dustojny remen na ty me zrenovovane piskove, tak je pochopitelne ukazu, ale hned tak to nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Aha, tak to je zvlastni..., kolega tam volal (za mne, ja v te dobe nestihal kvuli casovym pasmum...), aby me to zjistil a bylo mu receno, ze v ramci exkluzivity, Ferrari red ciselnik montuji pouze do pouzdra se safirem, ale pokud budu chtit jakykoliv jiny, tak ze neni problem za ~3000,-Kc ho dodat a pouzit ho do standard. nerez. pouzdra a akrylatovym sklickem - tedy za "normalni cenu" renovace... Myslel jsem si, ze si nejak neporozumeli a tak sem tam radsi poslal mail a odpoved byla: Zasilam Vam nabidku renovace Sport Igen 38 - Ferrari red : Cena renovace by se pohybovala okolo 31 850,- vcetne remenu z teleci kuze. Tak nevim... asi tu cenu tak nechutne zvedl ten remen z teleci kuze.... Nicmene jsi mi dal zase nadeji a zkusim to znovu... Az poridim nejaky dustojny remen na ty me zrenovovane piskove, tak je pochopitelne ukazu, ale hned tak to nebude... Ospravedlňujem sa, asi som to vložil na nepravé miesto, ale nemám čas to naprávať, ale je to relevantné: Alomoh Ja som dostal rovnakú odpoveď : z ktorej v konečnom dôsledku vyplynulo že ten ciferník Ferrari červená by stál tak okolo 22 tisíc CZK! pretože nerezové púzdro, priehľadné dienko, safírové sklíčko, nové ručičky, nová luneta, korunka, servis strojčeka a nový remienok by stáli cca 9 tis CZK - ale celková cena s takým ciferníkom by bola 31 tis. Ergo, matematika nepustí- ciferník Ferrari red stojí 22.tis. CZK Tak som sa pýtal, zo strechy či z kapoty, ktorého modelu Ferrari vyrežú ten ciferník .... ani tak by asi toľko nestál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Tak to opravdu nechápu. Netušil jsem, že by mohla být některá z barev výrazně dražší...prostě mi bylo řečeno, že cena ciferníčku je 1500 Kč a mohu si vybrat jakou chci, tak jsem si vybral červenou Ferrari a bylo to. Specifikaci renovace jsem domlouval někdy koncem února letošního roku...možná se od té doby něco změnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Kompletni renovace a jak jsem uvadel vyse, zelena barva indexu a vyplne rucicek me nepotesila, ale zvykam si... S puvodni barvou indexu a rucek, by urcite vypadaly jeste lepe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Jsou překrásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Vypadají úžasně...kdybych tuhle fotku viděl před specifikací své renovace tak nevím, nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 4INA - vypadají vážně pěkně..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Kompletni renovace a jak jsem uvadel vyse, zelena barva indexu a vyplne rucicek me nepotesila, ale zvykam si... S puvodni barvou indexu a rucek, by urcite vypadaly jeste lepe... Jsou krasne! Vzdycky mi modely s bilou vlozkou lunety prisly takove neslane nemastne, ale tyhle me presvedcily o opaku! Nezbyva nez gratulovat k paradnimu kousku! Prijdes na planovany brnensky sraz? Bylo by fajn videt je nazivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Vypadají pěkně, i ten řemen k nim perfektně sedí. Ale taky mi vadí, že Elton při renovacích používá na ručky i indexy tu zelenou barvu. Nevím proč tam nedávají bílou, která by se víc blížila originálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Kompletni renovace a jak jsem uvadel vyse, zelena barva indexu a vyplne rucicek me nepotesila, ale zvykam si... S puvodni barvou indexu a rucek, by urcite vypadaly jeste lepe... Moc hezky, pekna barevna kombinace vcetne remenu, jen jednu vec bych asi neprekousnul a to je to "opizlani" remenu aby se tam vesel, to to cele trosku kazi.. Ale uzivej si jich, jsou pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 (upraveno) Já vím o strojařině kulový ale to by byl velkej problém na jedný straně nožičkám 0,5mm přidat a na druhý 0,5mm ubrat tak, aby se tam vešel 20mm řemen? Nebo by to bylo něco proti něčemu? Jinak taky gratuluju, vypadaj pěkně. Upraveno 21. září 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se