prischera Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 DPH je od 22? clo od 150?. Počítá se včetně poštovného!
warann Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Díky, tohle je sice v doláčích, ale to nebude problém přepočítat, takže to holt rozdělím, jestli vám to neva, ať se to zbytečně neprodražuje. Zvlášť když někteří jedinci chtějí takové množství, že?
warann Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Objednal jsem základ a pak se může přidávat. "Estimated delivery: Between Thursday, Jan. 23 and Friday, Feb. 14"
prischera Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Díky! Vím, že je to v $, ale zákon to specifikuje v ? a musíš si to přepočíst podle aktuálního kurzu.
warann Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Jj, to je jasný, prostě jsem něco objednal, zítra si v práci v klidu sednu ,dopočítám to a objednám zbytek.
villain83 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Jj, to je jasný, prostě jsem něco objednal, zítra si v práci v klidu sednu ,dopočítám to a objednám zbytek. Kdyby to jeste slo,tak si prosim taky jednu:-)
warann Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Jasne zitra to dopocitam, doobjednam a vezmu něco navic, kdyz vas tak vidim vy nenasytove.
PetrM Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Tak ještě jednou projevuji zájem, mohu-li. Dík.
warann Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Tak ještě jednou projevuji zájem, mohu-li. Dík.Mám tě v seznamu
warann Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Tak si navážu na svou vlastní konverzaci. Udělalo to asi 5 min., ale to není podstatné, spíš mě "pobavilo", jak člověk přehlíží věci, které má stále na očích. K minulým vánocům jsem dostal od syna do kanclu takové autíčko na stůl, odkládají se na něj sponky a pod. a je samozřejmě MAGNETICKÉ. Přestože ho mám stále před sebou a sponky na něj běžně dávám, ten magnet mi vůbec nedocvakl. A jelikož hodinky občas odkládám právě do stejných míst, vysvětlení opětovného zmagnetizování může být na světě.Jasně s tím počítám, mám ještě 3 strojky na cestě, tak uvidím, jak budou vypadat a když tak jej vyměním. Spíš mě ale mate, že strojek chvíli chodí OK (třeba 3 měsíce) a pak se najednou "zblázní". Teď jsem hodinky seřídil, nechal ležet na stole a v pátek mrknu kolik to udělalo.
villain83 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Tak si navážu na svou vlastní konverzaci. Udělalo to asi 5 min., ale to není podstatné, spíš mě "pobavilo", jak člověk přehlíží věci, které má stále na očích. K minulým vánocům jsem dostal od syna do kanclu takové autíčko na stůl, odkládají se na něj sponky a pod. a je samozřejmě MAGNETICKÉ. Přestože ho mám stále před sebou a sponky na něj běžně dávám, ten magnet mi vůbec nedocvakl. A jelikož hodinky občas odkládám právě do stejných míst, vysvětlení opětovného zmagnetizování může být na světě. Tak to je vtipny:-)
warann Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Tak to je vtipny:-)To je věc názoru , já tydýt teď musím zbytečně k hodináři. Ale jak praví klasik: když se nastalo nic horšího.
villain83 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 To je věc názoru , já tydýt teď musím zbytečně k hodináři. Ale jak praví klasik: když se nastalo nic horšího. Taky bych si nafackoval,neboj,chapu,ze neni nic vtipnyho na tom vecne posilat hodinky za 15litru na serizeni..ale pobavilo me to,trochu jsem se v tom vzhlidnul:-)
warann Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) Hele to je úplně v pohodě a rozhodně nejsem vztahovačnej (aspoň se o to snažím ), takže Tvoje reakce byla úplně OK. Mě jen dorazilo, že jsem se celou dobu zaměřoval na ten mobil a přtom jsem tam měl magnet jak kr*va. Ale když ono to stříbrný, lesklý, autíčko vůbec magnet neevokuje . Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem warann
AVe Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Jj, to je jasný, prostě jsem něco objednal, zítra si v práci v klidu sednu ,dopočítám to a objednám zbytek.Ahoj, uz je pozde? Taky toužím po jednom 20mm a jednom 19mm, prosim. A jestli jsou k mání různe barvy, tak tomu ještě jeden 20mm oranž. Pokud to patří o SZ, tak se omlouvám.
zekon7302 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 To jsi pamatuji z dětství, kolikrát jsem si tak ošahával tátovi primky a následně je pak odložil na televizi, pořád mi nedocházelo že z toho byl tak rozčílený
warann Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Ahoj, uz je pozde? Taky toužím po jednom 20mm a jednom 19mm, prosim. A jestli jsou k mání různe barvy, tak tomu ještě jeden 20mm oranž. Pokud to patří o SZ, tak se omlouvám.Sorry, už je skutečně pozdě. Problém je, že se vykoupilo, co bylo k dispozici a ani tak se úplně nedostalo na všechny zájemce, resp. ne 100%ně. Jinak, pokud jsem dobře koukal, barvy u tohoto zdroje nebyly.
warann Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 To jsi pamatuji z dětství, kolikrát jsem si tak ošahával tátovi primky a následně je pak odložil na televizi, pořád mi nedocházelo že z toho byl tak rozčílený No vidíš, tak to už máš závislost z dětství. Můj otec měl chronograf Heuer (ještě ho mám schovanej ) a mně to bylo celkem fuk. Jediný co mi zbylo jako vzpomínka, bylo pořízení dětských Primek a příslib, že časem dostanu Sporty. Pak se naši rozvedli a já dostal kulový. Tak si to teď tak trochu kompenzuju
AVe Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Sorry, už je skutečně pozdě. Problém je, že se vykoupilo, co bylo k dispozici a ani tak se úplně nedostalo na všechny zájemce, resp. ne 100%ně. Jinak, pokud jsem dobře koukal, barvy u tohoto zdroje nebyly.Ok. Neva. Diky za zpravu.
zekon7302 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 warann- ještě jednou dík a ostatním , ten řemen doporučuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se