Honza.manta Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Zajímavé to je, škoda těch ruček (žádný kontrast), takhle se to blbě kombinuje - černá výplň u bílých ruček nesvítí a černé ručky s bílou lumi by byly asi blbě vidět...Mně přijdou čitelné úplně v pohodě. Oko rozlišuje jinak než čočka foťáku.
warann Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Případně se prodává v drogériích taková kostička na leštění nehtů pro ženy. Má čtyři brusné povrchy a stojí od 30 do 60 korun. Vystačí tak na tři broušení sklíčka.Právě jsem objevil takovou alternativu, je to asi podobný jako ta kostka, ale jmenuje se leštička 3 v 1, viz např. http://www.kulina.cz/lesticka-na-nehty-3v1-zwilling-classic/d-80497/. Funguje dobře.
zekon7302 Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Já na plastová sklíčka používám tohle http://www.conrad.cz/silikonove-lestici-kotouce--22-mm-proxxon-micromot-28-294-10-ks.k826199 , akorát je nenasazuji, jenom ručně.Výsledky perfektní, chce to trpělivost, finální vyleštění zvládne i Cap Cod.
warann Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Já na plastová sklíčka používám tohle http://www.conrad.cz/silikonove-lestici-kotouce--22-mm-proxxon-micromot-28-294-10-ks.k826199 , akorát je nenasazuji, jenom ručně.Výsledky perfektní, chce to trpělivost, finální vyleštění zvládne i Cap Cod.To vypadá zajímavě. Já na tu leštičku přišel včera náhodou, poškrábal jsem Igeny, tak jsem honem něco hledal a tato manželčina pomůcka se celkem hodila.
diver60 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Covece to me nenapadlo, manželka je nehtarka tak bych ji moh´ ode dneska daval moje kousky k prelesteni...!!!ale to by se zase dozvěděla kolik jich mam tak nic budu leštit starym osvecenym postupem...
Talisker Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Ježíšek se letos opravdu vytáhl ... Klasická renovace bez individualizací. Potěšily nápisy na dýnku v češtině, myslel jsem, že jsou pouze na objednávku. Velká spokojenost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Dost dobry vcetne remene! Cesky napisy na prosklenym dynku byly minimalne v dobe moji renovace (pred 2 lety) pouze na objednavku, jak je to ted, nevim. Ale stejne mam pruhledny dno v krabicce a na hodinkach plny, ktery ma cesky popisy v zakladu. Gratuluju ke krasnym hodinkam v mene obvykle barevne variaci! Ježíšek se letos opravdu vytáhl ... Klasická renovace bez individualizací. Potěšily nápisy na dýnku v češtině, myslel jsem, že jsou pouze na objednávku. Velká spokojenost!
Glob Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Ježíšek se letos opravdu vytáhl ... Klasická renovace bez individualizací. Potěšily nápisy na dýnku v češtině, myslel jsem, že jsou pouze na objednávku. Velká spokojenost!Moc povedené. Gratulace. Co svítivost? Říká se, že zelený index svítí nejlépe a nejdýl.Jinak jsem prožil jednu noc vedle palírny Talisker ve Skotsku, co máš v profilu. Prohlídka výrobny byla samozřejmostí.
VintageLover Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Ježíšek se letos opravdu vytáhl ... Klasická renovace bez individualizací. Potěšily nápisy na dýnku v češtině, myslel jsem, že jsou pouze na objednávku. Velká spokojenost!Moc povedená renovace.
Datron Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Bomba moc hezké Moc povedená renovace.
cigi Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Ty bláho, skoro lotus barvy - sluší jim to !! K bílé lunetě prostě patří bílé ručky.
warann Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Jsou moc pěkný, ostatně právě jsem ve fázi, kdy mám pocit, že tuhle variantu nebo skoro tuhle nutně potřebuju.Tak se současně zeptám chytřejších - okrová varianta s červenou vteřinovkou má lesklý niklovaný ručky, to je jasný. Ale nejsem si jistej lumi - bílá? A cifr je lesklý?
Talisker Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Kvalitu luminiscence zatím nemůžu moc posoudit, hodinky mám zatím krátce a navíc nemám s čím srovnávat. Určitě by to ale mohlo být i lepší. Celkově je čitelnost ciferníku v šeru v této barevné kombinaci trochu horší, což ale nemění nic na tom, že jsou to super hodinky a moc si je užívám . Návštěvu Taliskeru závidím. Dovolenou ve Skotsku mám ve svém síťovém grafu do budoucna naplánovanou, a to nejen kvůli whisky. Zatím si ho ale můžu užívat (jen) v tekutém stavu. Talisker je zatím no. 1! Moc povedené. Gratulace. Co svítivost? Říká se, že zelený index svítí nejlépe a nejdýl.Jinak jsem prožil jednu noc vedle palírny Talisker ve Skotsku, co máš v profilu. Prohlídka výrobny byla samozřejmostí.
VintageLover Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Ty bláho, skoro lotus barvy - sluší jim to !! K bílé lunetě prostě patří bílé ručky.Když jsme u těch okrových igenů, mohl bys postnout nějaké fotky těch Tvých Kill Billů?
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Jsou moc pěkný, ostatně právě jsem ve fázi, kdy mám pocit, že tuhle variantu nebo skoro tuhle nutně potřebuju.Tak se současně zeptám chytřejších - okrová varianta s červenou vteřinovkou má lesklý niklovaný ručky, to je jasný. Ale nejsem si jistej lumi - bílá? A cifr je lesklý? Lesklý ciferník byl jen ten první černý - pak už byly jen matné. A červená vteřinovka je jen v dokumentaci Eltonu, v reálu ji nikdo nikdy neviděl(kromě jednoho kusu, který se úplně náhodou vyskytl na aukru během diskuze o červené vteřinovce tady, tudíž pro mne není směrodatný). Ručky buď všechny niklované nebo všechny bílé. Edit: Na mých fotkách jsou Igeny s červenou vteřinovkou, ale to je můj bastlík s pomocí laku na nehty mé lepší polovičky - a to jsem si vyslechl, neboť jsem zkušeně na první pokus našel ten nejdražší, co má.
bohus76 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 to je můj bastlík s pomocí laku na nehty mé lepší polovičky - a to jsem si vyslechl, neboť jsem zkušeně na první pokus našel ten nejdražší, co má.Na S1 jen to nejlepší :-)
emef Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Nechcete někdo ty černý a modrý? Já že bych si nechal jenom ty červený. Za dva a půl mi to přijde dobrý. Nebo?
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Nechcete někdo ty černý a modrý? Já že bych si nechal jenom ty červený. Za dva a půl mi to přijde dobrý. Nebo? Ty pouzdra jsou už hodně jetý - podle mně to tu cenu nemá.
financ Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Vsechny vlozky lunet a modrý cifernik jsou z Parexa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se