tomas23 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Ahoj vsem, pred hodkou jsem si vyzvednul Igeny po renovaci, mam s nich velkou radost. Poslu urcite fotky, ale ted nemam jak, jsem jen na ipadu. Chci se ale zeptat, zda lze samostatne prehodit datum, nebo se musi tocit korunkou az nespadne ten datum, jez potrebuji? Nechci korunku nejak mordovat, tak jsem zustal jen u pozice I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 360 stupňů točit nemusíš, stačí Ti 60 sttupňů přes 12-ctku tam a zpět. Prakticky, přejeď 12 a datum se překlopí, pak hned kontra na za 5 min. 12 a zase přes, furt dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Některé stroje zabírají na třičtvrtě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Některé stroje zabírají na třičtvrtě....jako ten můj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Diky kluci, zatim mi predbihaji o 20 sekund za asi 12 hodin. Snad se to ustali. Nebo je mam poslat zpet, at je doladi poradne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Diky kluci, zatim mi predbihaji o 20 sekund za asi 12 hodin. Snad se to ustali. Nebo je mam poslat zpet, at je doladi poradne?Podniková norma, pokud se nepletu říká, tolerance -30 sec/+1min.za den u kalibru 68. Takže jsi ještě v pohodě. Ale pokud byl stroj vyčištěn a seřízen mohl by dát i lepší výsledek samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Tak toto mi nedá, se nepochlubit. Někteří z Vás možná registrovali moje peripetie se strojkem v renovovaných Igenech. Teď se snad karta obrátila, a to velmi příznivě. Nevím přesně, kdy jsem hodinky seřizoval, ale bylo kolem 4.- 6.2.2014. Dnes je 26.2.2014 a od té doby běží kontinuálně. Dále viz foto, za jehož kvalitu se omlouvám, ale v tomto případě asi o kvalitu fotky až tak moc nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Tak toto mi nedá, se nepochlubit. Někteří z Vás možná registrovali moje peripetie se strojkem v renovovaných Igenech. Teď se snad karta obrátila, a to velmi příznivě. Nevím přesně, kdy jsem hodinky seřizoval, ale bylo kolem 4.- 6.2.2014. Dnes je 26.2.2014 a od té doby běží kontinuálně. Dále viz foto, za jehož kvalitu se omlouvám, ale v tomto případě asi o kvalitu fotky až tak moc nejde. hmm, slušnej oddíl. V podstatě chronometr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Hlavně, aby ti to vydrželo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Hlavně, aby ti to vydrželo!To doufám, snad mám v tomto případě i nárok, když má strojek za sebou 4násobný servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Ahoj kluci, tak sem dávám, jak jsem slíbil, své renovované Igeny Sorry za foto, foceno iphonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Chtělo by to lepší světlo a nějakou zrcadlovku... Pokusím se udělat lepší foto, až bude trošku času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Chtělo by to lepší světlo a nějakou zrcadlovku... Pokusím se udělat lepší foto, až bude trošku času...Viděl jsem zde podstatně horší fotky, například svoje. A k hodinkám gratuluju, ať Ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Kolik z nás je fotografem? Já taky ne. Ale hodinky hezké - klasika - gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 paráda! užívej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Diky vsem, Sporty jsou skvele, dobre se nosi Rad bych se zeptal, jakou koupit lestici pastu na plastove sklo? Rekl bych, ze je docela meky... V pripade, ze mi nejakou poradite, lze s ni rozlestit sklicko, jako tomu bylo od nova - jako z vyroby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Je tu spousta různých návodů na rozleštění sklíčka, stačí si vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 s tou bilou lunetou...fantazie! Ahoj kluci, tak sem dávám, jak jsem slíbil, své renovované Igeny Sorry za foto, foceno iphonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Jak píšou chlapí nejde o fotky, ale O TVÉ SRDCE. To že jsi nechal opravit něco co nosil třeba tvůj děda svědčí o tom ,že chápeš rozdíly a ve finále samozřejmě také to ŽE JSI UJETÝ STEJNĚ TAK JAKO MY ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Ze zvedavosti jsem nasadil cervenou vterinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se