Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Jelikož jsem v očekávání na renovační pouzdro, chci si k nim pořídit nějakej pěknej řemen, a ty co se mi líbí, bud nikde nemají nebo jsou 20mm a týhle šířky žádnej doma nemám.. Proto se ptám Vás mazáků, nemáte někdo zkušenosti s tím, jestli jde nasadit dvacítka na devatenáctku? Předpokládám že jo ale nežvejká se okraj řemínku o nožky? a nejde moc těžko kolem ruky?

A proč ti Strasík neporadí ať si napíšeš Členovi ZRNO a on Ti za přijatelný peníz ušije řemen 19 mm ???? -:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Copak peníze..já na tom ani tak nepotřebuju ušetřit jako mít pěkný.. Nejhorší je, že hodinky jako takový ještě nemám v ruce, proto si nechci nechat ušít něco dopředu.. ja ale hledám něco jako tohle http://www.strapshop.cz/rios-synteticke-remeny/rios-bass protože mi to připomíná nylon řemen ze Speedmasteru Dark Side of the Moon, ze kterýho jsem si málem cvrknul.. Ale je to 20mm s tím gumovým okrajem a já mám strach aby to nepopraskalo, pak se mi líbí na Igenech řemínky ze žraločí kůže ale zase chci mít tak trochu něco jinýho, než profláklý Igeny s bílou lunetou a žralokem a taky je tam ten samej problém jako u toho z nylonu. A ušít bych si nechal něco na styl Bulang&s. a nebo nějakej takovej vintage rally ale to chce zajet se podívat na materiály a všechno je přes kus republiky.. Dream watche není snadný vyladit  :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem se rozhodl, že vyčistím minutovku ručičku mých  Igenek,inu odstřihl jsem kousek jelenice, hodiny rozebral a nějak mi část fosforu vypadla. Měl by někdo prosím radu co s tím?

Odkaz ke komentáři

bud muzes poridit novou rucicku (pozor na original vs strapaty parexo) nebo muzes nechat sikovneho hodinare vyplnit novou lumi (v tom pripade bych ale doporucil vsechny tri rucicky, je docela umeni trefit odstin). popr. muzes poridit barvu a zkusit to sam, navod tu na foru je :)

Dnes jsem se rozhodl, že vyčistím minutovku ručičku mých  Igenek,inu odstřihl jsem kousek jelenice, hodiny rozebral a nějak mi část fosforu vypadla. Měl by někdo prosím radu co s tím?

Odkaz ke komentáři

Ještě bych rád, kdyby jste mi někdo poradil.Mám možnost koupit úplně nové nepoužité pouzdro k Prim Sport 2 a je na něm padáček, tak že to byla asi nějaká série pro armádu, ale chce 1500kč. Je to dost nebo málo?Co mi kdo poradíme, děkuji.

Odkaz ke komentáři

Ještě bych rád, kdyby jste mi někdo poradil.Mám možnost koupit úplně nové nepoužité pouzdro k Prim Sport 2 a je na něm padáček, tak že to byla asi nějaká série pro armádu, ale chce 1500kč. Je to dost nebo málo?Co mi kdo poradíme, děkuji.

Nové kompletní pouzdro tu cenu má. Padáček je nějaká soukromá úprava, armádní určitě ne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...