gas Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Kamil: kolega letí v půlce března do usa, nechám si je dovézt, má tam slušné ceny u jednoho prověřeného prodejce, bral u něj už Hublot a Zenith, tak se dostanu i na rozumnou cenu, původně jsem chtěl Blue Surf - Limited Edition, ale nakonec dám přednost kovovému tahu a barevné umírněnosti
mnovace Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 JLC kvůli použitému strojku a lepšímu zpracování tahu. Asi jsi oboje neměl najednou v ruce viď. Jinak bys neváhal s výběrem.
gas Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 JLC kvůli použitému strojku a lepšímu zpracování tahu. Asi jsi oboje neměl najednou v ruce viď. Jinak bys neváhal s výběrem. Ty jsi měl ty UN na ruce ? já se k nim ještě live nedostal a chci je objednávat v podstatě naslepo, můžeš napsat něco bližšího ? díky
kopl2005 Odesláno 17. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2008 K obleku tyto hodinky nechci. V létě i do práce nosím polo trika, max. sportovnější košile a někdy na ně svetr. to gas: UN Maxi Marine Diver mají u Dušáka, akorát na kaučukovém tahu. Jinak co jsem koukal na letišti v Praze, tak zpracování UN naprosto dokonalé i v nejmenších detailech. Ty JLC Master Dualmatic jsem chtěl již dříve na koženém tahu, potom jsem zvolil levnější řešení a koupil něco jiného. JLC Dualmatic na kůži jsou pro mě jedny z nejkrásnějších hodinek. Ale jak jsem psal, potřebuji kovový tah a ten se mi na JLC zdá "nazdobený a nafintěný" oproti sportovnějšímu tahu na UN. Ještě se mi moc líbí JLC Master Compresor Geographic, ale to je zase už jiná cenová kategorie. Bohužel :-)
mnovace Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 já bych to formuloval spíše tak, že JLC má tah vymakaný do posledního detailu, ale kup si co chceš, stejně rozhodnou spíše emoce
xlaque Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 UN nakupuje rozebraný základ strojku, kompletně ho předělá (těch úprav je údajně 210), přidá komplikace, udělá C.O.S.C. certifikaci. Tomu říkáš ETA? No tak dobre,uznavam,je to trochu lepšia ETA Ale stale sa to neda porovnavať-JLC si vyrobi všetky sučiastky s presnosťou na mikron,kompletne ho zloži jediny človek,dalej sa vyzdobí a nakoniec ho otestuje 1 000 hodin v 6 polohach,pričom musi dosiahnuť ešte nižšie odchylky ako pri COSC Myslim,že Ulysse je oproti tomu naozaj len ETA
Ondraj Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Tyhle UN jsem před časem už skoro kupoval, ale v reálu mě celkem zklamaly. Dnes se mi už ani moc nelíbí. Já bych volil JLC, nebo něco jiného od UN.
gas Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Tyhle UN jsem před časem už skoro kupoval, ale v reálu mě celkem zklamaly. Dnes se mi už ani moc nelíbí. začínáte mě děsit, asi se budu muset urvat z práce a zajet je vyzkoušet live
Potkan Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Stopto UN, měl jsem je na ruce a byly okouzlující! Sice na kaučuku, ve zlatě s černým ciferníkem, takže to dělalo vzhledově dobrej dojem, ale ocel je ocel. Vydrží mnohem víc a ta cena je jaksi níž. Jsou nádherný a jestli se chceš cítit jako správnej Pepek námořník, budou lepší než JLC s těma dvěma divnýma korunkama a nepřehledným ciferníkem. Je to jenom můj skromnej názor, nikdy jsem tyhle JLC neviděl naživo, ale kdybych volil mezi nima a UN, ani bych je vidět nepotřeboval. BTW Nevíte někdo kam se poděly ze stránek UN Blue surfy? Limitka už asi došla...... Rád bych si pořídíl hodinky, s ocelovým řemenem (zpravidla na nošení od jara do podzimu - mám hodinky s koženým řemínkem a po roce ho musím vyměnit, tak si je nechám jen na podzim - jaro). Mám vyhlídnuté 2 modely v ceně do 5t.usd. 1) Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Chronometer - http://www.ulysse-nardin.com/e/collection....p;ID_Cat=100003 2) Jeager le Coultre Master Compresor Dualmatic - http://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watc...essor-dualmatic Zatím nejsem ještě ani pro jedny rozhodnut, oboje jsem viděl na vlastní oči a super. Jen nevím které. Můžete mi prosím pomoc s rozhodnutím?
Ondraj Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 začínáte mě děsit, asi se budu muset urvat z práce a zajet je vyzkoušet live Já si tenkrát krom nějakých výtek, např. "kulhající korunka", syndrom ocucaného bonbónu, uvědomil, že by mě moc dlouho nebavily. Je fakt, že s kaučukem vypadaly lépe. U UN mě překvapily modely s kombinací zlata, ač toto nemusím, jejich modely se mi líbily.
Chronoland Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Co sa tyka dizajnu, je to vzdy velmi subjektivna vec, jednemu sa paci to, druhemu ono. Mal som moznost "pohrat" sa s oboma a ovela viac ma oslovili UN. Ale ako vravim - je to subjektivne, treba si pozriet jeden aj druhy model. Na tych JLC mi najviac vadi ich system bezpecnostnych koruniek. Akosi mi to nepripada prilis dobre vyriesene. Ale bol by som rad, ak by ma niekto vyviedol z omylu . Co sa tyka strojceku v UN, nemal by som najmensie obavy ohladom ich kvality. Ako mi to jednou vetou minuly rok zhrnul zastupca UN.... do tovarne k nam pride Trabant a vyjde z nej Mercedes...
cigi Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 (upraveno) U mě tedy taky ani jedny. Obě značky dělají vyspělejší kousky. A k obleku jsou oboje hodně "mladý nekonvenční" - asi jako tenisky. UN - děsí mě ta datumka překrývající vteřinovou stupnici a vlnky na lunetě jsou kýčovitý (jakože voda? to je úlet, UN !) Snad s tím šedým ciferníkem. JLC - hoďky s rozbitým ciferníkem a obříma korunkama - proč ??? Nedivím se, že za to chtěj jenom 5 tis doláčů - vyhoněný na hogofogo - to je myslím patřičné v nižší kategorii, ne u JLC. Podle mě se rychle okoukaj. Ale strojek hovoří jasně pro JLC. Upraveno 18. února 2008 uživatelem cigi
railmaster Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Určite by som mal lepší pocit z JLC, aj keď zrejme z iného modelu aký sa tu posudzuje. Nechcem zhadzovať UN, včeobecne sa mi páčia, ale JLC je JLC.
kopl2005 Odesláno 18. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2008 pokud mi navrhnete jiné modely JLC na kovovém tahu, tak budu jenom rád. Rád si nechám poradit. Jen ne prosím Reversa, sice zpracování úžasné, ale přijdou mi takové "dámské"
B.F.G. Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 (upraveno) Co např. tyto? Jaeger-LeCoultre Calibre: 924 Movement Automatic Pieces number : 339 Vibrations per hour : 28800 Power-reserve : 43 Hours Jewels : 41 Barrel : 1 Height : 6.50 mm Functions: Hour Minute Seconds Moon phases Power-reserve Date Day Month Case: Stainless Steel Water resistance : 50 meter Dial: Silvered Sunray-brushed, Rhodium-plated hour-markers Hands: Alpha Strap/bracelet: Stainless Steel Nebo: Jaeger-LeCoultre Calibre: 937 Movement: Automatic Pieces number : 307 Vibrations per hour : 28800 Power-reserve : 43 Hours Jewels : 38 Barrel : 1 Height : 4.90 mm Functions:Hour Minute Seconds Date Power-reserve Day/Night indicator Summertime Second time-zone 24 time-zones Case: Stainless Steel Water resistance : 50 meter Dial: Silvered Sunray-brushed, Silvered numerals and hour-markers Hands: Alpha Strap/bracelet: Stainless Steel (jinak stejný jako ten na fotce s kůží) Upraveno 18. února 2008 uživatelem B.F.G.
B.F.G. Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 (upraveno) Pro představu o ceně: http://www.luxurybazaar.com/timepieces/web..._q151812a_.html http://www.luxurybazaar.com/timepieces/web...__Q1508120.html Upraveno 19. února 2008 uživatelem B.F.G.
Chronoland Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Master Calendar su krasne hodinky, ci uz na kozi alebo oceli. Podla mojho nazoru ovela lepsia volba ako tie Compresor. Otazka je ci by bola 5 BAR vodotesnost dostacujuca, kedze povodne bol zaujem o vodotesne hodinky...
cigi Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Jo, ty master calendar bych si taky vybral, to je podle mě fakt třída. Já jim snad ani nic nemůžu vytknout Jen mě malinko mate to, že měsíc a den v týdnu jsou stejně napsaný, stejný okýnka a tak - asi by se mi líp četlo, kdyby měsíc byl číslovkou, ale to by zase mohlo být pokládáno za datum, takže babo raď ! Ale do těch bych šel, navíc miluju ručičkové datum.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se