Přejít na obsah

Čím se živíte?

Doporučené příspěvky

Ty jehly mi nejdou dohromady s Milisovou funkcí bezpečnostního technika. Není to jeho žena?

Hoši, spousta věcí se změnila. Ten bungr jsme si fakt udělali, vzadu na dvoře, z palet. Byla to taková neoficiální čajovna, trucpodnik proti ofiko kantýně. Chodili jsme si tam s chlapama číst, popíjet čaj a občas jsme si dali špeka. Pak nám na to přišli, někdo mě nabonzoval, že to vedu, takže toho požárního technika nakonec dostal Šubrt. Tak teď dělám takovou holku pro všechno, ale nestěžuju si, aspoň tady jsem za toho moderátora a lidi se mě bojej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, spousta věcí se změnila. Ten bungr jsme si fakt udělali, vzadu na dvoře, z palet. Byla to taková neoficiální čajovna, trucpodnik proti ofiko kantýně. Chodili jsme si tam s chlapama číst, popíjet čaj a občas jsme si dali špeka. Pak nám na to přišli, někdo mě nabonzoval, že to vedu, takže toho požárního technika nakonec dostal Šubrt. Tak teď dělám takovou holku pro všechno, ale nestěžuju si, aspoň tady jsem za toho moderátora a lidi se mě bojej.

Sorry za offtopic, ale musim :lol2: :D

Odkaz ke komentáři

No jo, ale na počítači za něj píše jeho žena-viz foto výše - a Milis to prý moderuje jako Vlasta Korec. Milis na psaní nikdy moc nebyl, spíš na to jezdění s ještěrkou a parkování před skladem. ;)

PS: omlouvám se za příspěvek trošku mimo téma, ale to se jinak nedalo :)

Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři

Ze tys to okoukal ve filmu Velky bazar...tam si udelali bunkr primo ve stojanu se zbozim...

No pokud nekdo krome Milise nevidel, doporucuji...

http://cz.youtube.com/watch?v=FQIpHo4_nm4&...feature=related

Odkaz ke komentáři

Tak ted uz krome postgradualu a uvazku na fakulte taky vyvoj elektronovych mikroskopu v soukrome firme.

zajímalo by mě jak vypadají silně zvětšené díly hodinek takové ložisko ap. nezkoušeli jste zvětšit? :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

zajímalo by mě jak vypadají silně zvětšené díly hodinek takové ložisko ap. nezkoušeli jste zvětšit? :thumbsup_anim:

Casem to vyzkousim. Ale jsem rad, kdyz dostanu na prototypu nejakej cas, takze zatim na to neprisel. Zatim jsem tam na jeden den v tydnu a az sezenu a zaskolim nahradu za sebe ve stare praci (pro zmenu mikroskopy opticke), tak tam prejdu na ty 2 dny (20 h tydne). Ale ze stare prace mam nejake snimky z optickeho mikroskopu. Zkousel jsem fotit strojek MM. Ten mikroskop na to sice neni moc delanej, ale neco z toho vyslo. Kdyz bude zajem, muzu zalozit vlakno ve fotogalerii.

EDIT: ale napada me, ze mam nejake snimky nehodinkoveho (ale i tak maleho) sroubku a ty jsou super... myslim fotky z elektronaku

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Casem to vyzkousim. Ale jsem rad, kdyz dostanu na prototypu nejakej cas, takze zatim na to neprisel. Zatim jsem tam na jeden den v tydnu a az sezenu a zaskolim nahradu za sebe ve stare praci (pro zmenu mikroskopy opticke), tak tam prejdu na ty 2 dny (20 h tydne). Ale ze stare prace mam nejake snimky z optickeho mikroskopu. Zkousel jsem fotit strojek MM. Ten mikroskop na to sice neni moc delanej, ale neco z toho vyslo. Kdyz bude zajem, muzu zalozit vlakno ve fotogalerii.

EDIT: ale napada me, ze mam nejake snimky nehodinkoveho (ale i tak maleho) sroubku a ty jsou super... myslim fotky z elektronaku

To už snad zvětšuje trochu moc na nějaký šrouby, to by chtělo vyfotit, jakýho má bacil angíny ptáka.

Odkaz ke komentáři

A proč ne, zajímala by mě fotka rubínového ložiska po 10 letech práce :notworthy: tření je sviňa.

P.S. bacil není chlap ale baba bacilka bo furt ji boli hlava a nemůže :eek:

Odkaz ke komentáři

To už snad zvětšuje trochu moc na nějaký šrouby, to by chtělo vyfotit, jakýho má bacil angíny ptáka.

Ja se pohybuju v rozmezi zvetseni 20x az 100000x, takze i malo i hodne...

Co se tyce rubinu, tak se mi podarilo vyfotit palety kotvy MM a je videt, ze na nich kluci cinsky setrej, protoze jsou v nich bublinky... Asi zitra zalozim to vlakno. Ted uz vazne uvazuju o posteli, mame za sebou tradicni povanocni vystup na Kralicky Sneznik s prateli a jsem celkem znaven, ac cesta byla letos paradni.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...