Jaryn Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 no tak to si k tobe skocim na kafe a mezi pokecem o hodinkach mi vypalis novy voci Stavím se do fronty
Diamondking Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Stavím se do fronty Jak budeme všichni čučet do monitoru na chronomag, jako doteď, tak ta fronta bude kur***ky dlouhá
raven Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Já mám na starosti HR a business development v jedne CZ investicni spolecnosti a ve volnem case se zabyvam stavbou fotovoltaickych elektraren.
Ladin Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 V tom pripade ti nejspis prosla rukama i nova spojka na jeden vychodocesky ford fusion Možný to je, ale na Fusiony se moc neprodávaj, vydržej dlouho a tenhle model ještě není tak starej. Kde si ho kupoval?
reidy Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Já pracuji v krematoriu, práce je to v teple a doma mám vše ze zlata..................
NIGHTinGALE Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 (upraveno) Starám se o sedačky do Porsche Panamera. U vás, v *****, jsem v pondělí byl, ale tebe jsem tam neviděl Ale zase jsem zjistil, že vám ta sedadla vržou při nastavování výšky sedáku a hledám pro vás řešení. Upraveno 15. října 2009 uživatelem NIGHTinGALE
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 U vás, v Magně, jsem v pondělí byl, ale tebe jsem tam neviděl Ale zase jsem zjistil, že vám ta sedadla vržou při nastavování výšky sedáku a hledám pro vás řešení. neměl bys něco na rozvrzanou postel ?
NIGHTinGALE Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 neměl bys něco na rozvrzanou postel ? Jo, měl. Vezmu ti to na setkání v Novém Městě. Akorát se trošku bojím, že to bude dražší, než ta tvá postel
Dantechno Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 (upraveno) U vás, v *****, jsem v pondělí byl, ale tebe jsem tam neviděl Ale zase jsem zjistil, že vám ta sedadla vržou při nastavování výšky sedáku a hledám pro vás řešení. Chystas se k nam jeste? Zbytek v SZ.... Upraveno 15. října 2009 uživatelem Dantechno
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Akorát se trošku bojím, že to bude dražší, než ta tvá postel tak to každopádně
tombed Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Trošku změna, nyní jedna nadnárodní těžařská a betonářská firma se sídlem v dalekém Mexiku že by CEMEX?
farářskej Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Vzhledem k tomu, že jsou tu hudebníci a nechci je prudit přes SZ, sem hážu jeden OT - vybouchli mi spoluhráči a potřeboval bych sehnat kontrabasistu a případně někoho na sólonástroj... ideálně i se zpěvem
klopy Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Já dělám už osmým rokem asistenta majitele jedné výrobní firmy. Takže holka pro všecko :-)
Helex Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 (upraveno) Mě živí hraní na kytaru od kapel přes muzikály až po doprovázení nebo nahrávání s našimi zasloužilými umělci a vůbec věci kolem muziky Upraveno 17. října 2009 uživatelem Helex
ricous Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 i mě živý stát ... snad ne jako učitele češtiny...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se