Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já mám na starosti HR a business development v jedne CZ investicni spolecnosti a ve volnem case se zabyvam stavbou fotovoltaickych elektraren.

Odesláno
V tom pripade ti nejspis prosla rukama i nova spojka na jeden vychodocesky ford fusion :thumbsup_anim:

Možný to je, ale na Fusiony se moc neprodávaj, vydržej dlouho :thumbsup_anim: a tenhle model ještě není tak starej. Kde si ho kupoval?

Odesláno (upraveno)
Starám se o sedačky do Porsche Panamera.

U vás, v *****, jsem v pondělí byl, ale tebe jsem tam neviděl :)

Ale zase jsem zjistil, že vám ta sedadla vržou při nastavování výšky sedáku a hledám pro vás řešení.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Návštěvník YPO
Odesláno
U vás, v Magně, jsem v pondělí byl, ale tebe jsem tam neviděl :)

Ale zase jsem zjistil, že vám ta sedadla vržou při nastavování výšky sedáku a hledám pro vás řešení.

neměl bys něco na rozvrzanou postel ?

Odesláno (upraveno)
U vás, v *****, jsem v pondělí byl, ale tebe jsem tam neviděl :)

Chystas se k nam jeste? Zbytek v SZ....

Upraveno uživatelem Dantechno
Návštěvník YPO
Odesláno
Akorát se trošku bojím, že to bude dražší, než ta tvá postel :D

tak to každopádně :)

Odesláno

Vzhledem k tomu, že jsou tu hudebníci a nechci je prudit přes SZ, sem hážu jeden OT - vybouchli mi spoluhráči a potřeboval bych sehnat kontrabasistu a případně někoho na sólonástroj... ideálně i se zpěvem :)

Odesláno

Já dělám už osmým rokem asistenta majitele jedné výrobní firmy. Takže holka pro všecko :-)

Odesláno (upraveno)

Mě živí hraní na kytaru od kapel přes muzikály až po doprovázení nebo nahrávání s našimi zasloužilými umělci a vůbec věci kolem muziky :)

Upraveno uživatelem Helex

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...