Skalamander Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 se ví. bohužel jediná fotka po dokončení. demontáž lešení proběhla po nás. ok, zvenku šlo udělat ještě tohle fotodílo:) Já to samozřejmě chápu, je to obdivuhodná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Jsem si hledal, co to je CTO........it typically involves overseeing Research and Development (R&D) activities, and formulating long-term visions and strategies at the officer level. Essentially, a CTO is responsible for the transformation of capital - be it monetary, intellectual, or political - into technology in furtherance of the company's objectives. They must typically combine a strong technical or scientific background with business development skills.. Stále nevím, co to je CTO resim par programatoru a adminu a mam na starosti vyvoj nejakeho toho systemu ... a jejich provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 nyni jsem expatem, uvidime na jak dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 jsem DODAVATEL - dodavam autoradia a mobily do zastavaren, drive kdyz jsem byl mladsi a slouzilo mi zdravicko makal jsem na cerstvem povetri pred Tuzexem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 jsem DODAVATEL - dodavam autoradia a mobily do zastavaren, drive kdyz jsem byl mladsi a slouzilo mi zdravicko makal jsem na cerstvem povetri pred Tuzexem. A předpokládám, že tvůj syn to řemeslo převzal po tobě, jenom mu chybělo to potřebné štěstíčko viz. jezdim tim cim jsem jezdil vzdycky, to cim jezdil muj tata a cim bude jezdit i muj synek (az se vrati z krimu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXe Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Tak ja sem obchodni zastupce portalu www.megasleva.cz (neni to ucel reklamy ) a jinak prodavam Hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Tak ja sem obchodni zastupce portalu www.megasleva.cz (neni to ucel reklamy ) a jinak prodavam Hodinky.. výhradní nebo nevýhradní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXe Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 výhradní nebo nevýhradní? vyhradni obchodnik nebo vyhradni prodejce hodinek? :-D V pripade hodinek nevyhradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 IT monitoring v nadnarodnej spolocnosti s ruzovym T-ckom v logu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 To neni růžová, ale mangentová tak se prosím drž naší korporátní etikety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Tak sa ospravedlnujem, som magentovy len necely rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 ani to neumim napsat a poučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 IT monitoring v nadnarodnej spolocnosti s modrym logem IBM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 ani to neumim napsat a poučuju skutočne existuje aj názov "Mangenta", obkecaný zámer presadiť túto farbu aj pre mužov...ale origo je samozrejme magenta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 cyklamenova!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 purpurová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Chlebem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 (upraveno) land cruiser (to vypada jako novejsi kousek nez je 120ka) + UN ... moc dobra kombinace Chlebem Upraveno 20. května 2011 uživatelem simon_magus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Nádherný knoflíčky Viktore, kde se to dá sehnat? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se