5etter Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Koukám, že tady lub nemá vlákno, tak ho založím.Od luba jsem nakupoval dvakrát, jednou v roce 2014 a podruhé teď. Shodou okolností to byly v obou případech stejné hodinky, jen jiná barevná varianta.Vždycky vše v nejlepším pořádku, nemohu nic vytknout.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Jste začli uplne stejnejma slovama.. :-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66584-lub/ A pro jistotu ještě tady.. :-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46852-lub Upraveno 18. října 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Tak asi vyhledávání nefunguje tak, jak má. Bylo mi divný, že takovej zasloužilej člen tady nemá vlákno, tak jsem to několikrátn hledal a nenašel. Sorry jako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Vřele doporučuji tohoto člena, obchod proběhl rychle a bez komplikací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Dorucuji, obchod probehl v poradku. DikeZ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Taky přidám kladné hodnocení. Rychlé a bezproblémové vyřízení. Děkuji za spolupráci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Jsem rád, že jsem našel Lubovo referenční vlákno (tedy jedno z mnoha ), protože chmag neumožňuje hledání tříznakových řetězců. Vše v nejlepším pořádku, skvělá komunikace, pečlivě zabaleno, doporučuji. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 (upraveno) Výborná, rychlá, vstřícná komunikace a ukázkové jednání. Rozhodně doporučuji. Upraveno 31. října 2018 uživatelem Monkey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Luba jako prodavajiciho mohu jen doporucit! Rychla domluva, krasne zabaleny a bleskove poslany. Lube jeste jednou dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 nikdy není tak pozdě, aby nemohlo být ještě později ;o) takže chválím bezvýhradně i se zpožděním ke svým predecessorům nemám co dodat, takže bravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Perfektní komunikace, rychlé jednání, krásně zabaleno. Radost z perfekního obchodu a krásných hodinek mi nedokázal výrazněji pokazit ani tradiční kretenismus České pošty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Taky se přidávám k zástupu doporučitelů. Posílal jsem sice jen řemen, ale i tak komunikace, platba a všechno okolo rychle a hladce, prostě tak jak to má být. Díky moc a všem ostatním rád Luba doporučím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Ahoj, určite odporúčam. Všetko prebehlo podľa dohody. Ďakujem za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Taktéž doporučuji, vše proběhlo perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Luboše doporučuji, perfektní komunikace, vše OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Rovněž se připojím , perfektní komunikace a vše proběhlo k naprosté spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marius1 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Môžem len doporučiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Za mě taky Komunikace, rychlovka, vše ok. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajsy Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Za mně všechno na jedničku - perfektní domluva, rychlé odeslání, pečlivé zabalení. Luboši, díky a. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik S Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Skvělá domluva, rychlé odeslání, pečlivě zabaleno. Za mě naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se