Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
Tady je máš

někdy u piva Ti vysvětlím jak se zmenšují fotky ;)

...hodinky jsou gůůt :)

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A máš k nim i toho hnědýho aligátora nebo "jen" ocelovej tah? Na těch fotkách se mi s tim koženym řemenem hrozně líběj. Zajímalo by mě, jak to vypadá na ruce.

Odesláno

Nosím je 3 týdny a spokojenost prudce stoupá, dají se vzít k obleku i ke kožené bundě, přesnost 3 sec za 2 dny a není to běžná nechci napsat tuctová produkce IWC. maximum pohody,doba chodu 49,5 hodiny z plného natažení co víc bych si mohl přát Bůh chraň nechci být agitátor za tenhle trochu extravagantní model ale jeho koupí neuděláte chybu,je to asi jako kdyby jste si vzali ženskou podle fotky/ na ruce jsem je měl jen na kůži / zjistíte,že v posteli je užasná svíčkovou má excelentní, doma je pořádek tchyně je na podkarpatské rusi a vy sedíte na terase pijete kafe a říkáte si pánbůh zaplať že jsem takhle dopadl a ještě ke všemu se mi čím dále tím více líbí

• po měsíci...
Odesláno

U hodinek se mi přestalo překlápět datum, překlápěl se pouze den i když jsem je nikdy neseřizoval mezi 22.00 a 02.00 poslal jsem mail do rakouské centrály přišla tato odpověď

Sehr geehrter ..............................

Danke für Ihr Schreiben. Anerkennung auch für Ihr gutes Deutsch!

Es tut mir leid, dass Sie ein Problem mit Ihrer Uhr haben. Gerne können Sie uns die Uhr zukommen lassen. Wir machen die Arbeit bei aufrechten Garantieanspruch selbstverständlich kostenlos. Für die Kosten der Einsendung müssen aber Sie aufkommen.

Ich denke, dass Ducak die Arbeit im eigenen Haus durchführen würde, wenn die Uhr bei ihm gekauft worden währe.

Wir werden für diese Arbeit etwa eine Woche brauchen.

Mit freundlichen Grüßen

Wolfgang Wimmer

Uhrmachermeister, Serviceleiter IWC

Richemont Northern Europe GmbH

Zweigniederlassung Österreich

A 1010 Wien, Renngasse 6-8

Mo-Do 09.00 - 12.00 und 13.00 - 17.00

Fr 09.00 - 12.00

a skutečně hodinky za 20 dní byly zpět opraveny nové těsnění/ jen pro jistotu po otevření/ zkontrolovány a perfekt.Jedině jsem musel Dušákovi zaplatit poštovné cca 3000 protože nebyly kupovány u něj ale za to bezpečnou a pojištěnou dopravu zařídit Takže spokojenost i s Dušákem i se servisem v Rakousku

Odesláno
a skutečně hodinky za 20 dní byly zpět opraveny nové těsnění/ jen pro jistotu po otevření/ zkontrolovány a perfekt.Jedině jsem musel Dušákovi zaplatit poštovné cca 3000 protože nebyly kupovány u něj ale za to bezpečnou a pojištěnou dopravu zařídit Takže spokojenost i s Dušákem i se servisem v Rakousku

Neumím moc německy, on tam psal něco o Ducakovi - to jako že to tam máš poslat přes něj? Jinak bych to za 3000 asi raději poslal přes UPS...

Odesláno
Neumím moc německy, on tam psal něco o Ducakovi - to jako že to tam máš poslat přes něj? Jinak bych to za 3000 asi raději poslal přes UPS...

tak tak

Odesláno
...a skutečně hodinky za 20 dní byly zpět opraveny nové těsnění/ jen pro jistotu po otevření/ zkontrolovány a perfekt.Jedině jsem musel Dušákovi zaplatit poštovné cca 3000 protože nebyly kupovány u něj ale za to bezpečnou a pojištěnou dopravu zařídit Takže spokojenost i s Dušákem i se servisem v Rakousku

Ti je příště do té Vídně hodím. Nemám to daleko a jezdím tam celkem často. A místo 3.000Kč mi koupíš panáka ;)

Odesláno
Ti je příště do té Vídně hodím. Nemám to daleko a jezdím tam celkem často. A místo 3.000Kč mi koupíš panáka ;)

A nejezdí někdo do Dubaje? To bych já koupil rovnou celou flašku osmnáctky Chivase :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Díky moc za nabídku,vážím si jí ale doufám, že snad žádné příště nebude až tak za 5 let kontrola a promazání bwt pabnáka můžeš mít ode mne kdykoliv rád bych tě zase viděl i Tara.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Díky moc za nabídku,vážím si jí ale doufám, že snad žádné příště nebude až tak za 5 let kontrola a promazání bwt pabnáka můžeš mít ode mne kdykoliv rád bych tě zase viděl i Tara.

Pokud bude mít Tara na jedné ruce Bretlingy a na druhé ty "tvoje" luxusní Longinesky, tak jsem pro a bude mi potěšením :)

Odesláno
Pokud bude mít Tara na jedné ruce Bretlingy a na druhé ty "tvoje" luxusní Longinesky, tak jsem pro a bude mi potěšením :)

Bude pěkně nas.... až si přečte,že ji chceš vidět kvůli nejakejm cibulím,myslela si bláhově že kvůli očím :thumbsup_anim:

Odesláno
Bude pěkně nas.... až si přečte,že ji chceš vidět kvůli nejakejm cibulím,myslela si bláhově že kvůli očím :thumbsup_anim:

Oči jsou ten hlavní důvod, to každopádně, ale bál jsem se, že když to napíšu, že budeš nasranej ty :D

btw - nožíři (MP) se také moc líbila a prozradil mi, že máš i dýku zvanou Tara :speak_cool:

Odesláno
Oči jsou ten hlavní důvod, to každopádně, ale bál jsem se, že když to napíšu, že budeš nasranej ty :D

btw - nožíři (MP) se také moc líbila a prozradil mi, že máš i dýku zvanou Tara :speak_cool:

Jen malá nepřesnost dýky nemám moc rád je to tenhle.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)
Jen malá nepřesnost dýky nemám moc rád je to tenhle.

Prý je rukojeť z velmi zajímavé mamutoviny. S žilkami do fialova...

Vezmeš ho pak s sebou, prosím? Vezmeš obě Tary? :angel:

Ostatním sorry za :offtopic:

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno (upraveno)

A hele... známý to nůž z knife.cz

Fajn OT, díky hoši, parádní práce mistra nožíře.

Traveller: na vlákně o survival nožích jsem postnul malé kombo do nepohody :-) Jsem ještě mladík, časy kdy postnu fotku IWC s Gibeonem na zavíráčku od mistra Pajla teprv přijdou. Odkaz pro neznalé: http://www.pajl-noze.cz/?page=details&...leryPosition=23

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
A hele... známý to nůž z knife.cz

Fajn OT, díky hoši, parádní práce mistra nožíře.

Traveller: na vlákně o survival nožích jsem postnul malé kombo do nepohody :-) Jsem ještě mladík, časy kdy postnu fotku IWC s Gibeonem na zavíráčku od mistra Pajla teprv přijdou. Odkaz pro neznalé: http://www.pajl-noze.cz/?page=details&...leryPosition=23

:offtopic:

Používáte takové nože k řezání?

Odesláno
:offtopic:

Používáte takové nože k řezání?

Jasně. Stejně tak jako lidé nosí drahé hodinky, používají i drahé nože. Jde jen o to, při jakých příležitostech... Tak jako na čundr nebudu asi brát IWC tak asi ani nožík s damaškem a mamutovinou na střenkách...

Odesláno
Jasně. Stejně tak jako lidé nosí drahé hodinky, používají i drahé nože. Jde jen o to, při jakých příležitostech... Tak jako na čundr nebudu asi brát IWC tak asi ani nožík s damaškem a mamutovinou na střenkách...

Tak to jo, myslel jsem, že slouží spíše jako dekorace do interiéru.

Odesláno
A nejezdí někdo do Dubaje? To bych já koupil rovnou celou flašku osmnáctky Chivase :smile_anim:

Alessio, za 2 mesice odletam do Dubaje na stalo (resp. na nekolik let) a budu priblizne co 2 mesice letat do CR. Jakmile se v meste neomezenych moznosti (Rusko nechme stranou) rozkoukam, urcite dam na chronomag nejake info a mohl bych i nejake Uhren dotahnout - je to na dohode (bez zalohy samozrejme, aby me nekdo nechtel podezirat, ze jsem nejaky podvodnik).

Jinak IWC mam take vyhlednute (uz jsem to psal v jinem vlakne), takze jejich nakup v Dubaji vyzkousim zahy, jeste tak behem listopadu ci prosince.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...