MPD Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Hoj všem, chci si pořídit hodiny na každodenní nošení. Teď nosím hodinky cca 44mm. Mimo domov si beru Hamilton X-Wind. Vážně se mi líbí potápky jen se neumím rozhodnout tak mi třeba pomůžete: Dvojice z kterých vybírám je: https://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-forty-four-gmt-blue-red popřípadně jiné od Steinhart https://helvetia-hodinky.cz/certina-ds-action-diver-automatic-c032-407-17-051-00-d-10610.html?filterState=panske-hodinky.html popřípadně jiné od Certina Jestli budete mít nějaký jiný návrh budu moc rád. Díky
Diablo1st Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) Steinhart ocean one 500 Titanium sa ti nepáčia? GMT je podmienka? Ak nie skús pozrieť potápky od Glycine. Ďalej by som ešte popozeral hodinky od Davosa, Squale a Seiko. Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem Diablo1st
JanNovakJan Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Steinhart Ocean Titanium 500 se dělá i s GMT https://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-gmt-premium
Dokusan Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Z té dvojce rozhodně Certina, jinak pokud Štajny, tak jedině titanový 500.
Radek Cigi Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Je to subjektivní, ale já mám diversky raději jednodušší, přehledné, takže palec nahoru pro Certinu.
MPD Odesláno 8. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Díky všem za názory jestli to dobře dopadne, tak zítra dám foto svého výběru
MPD Odesláno 9. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Paráda. Díky za Vaše názory.
Dokusan Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Super, vybral jsi dobře. Překvapivá volba tě zelené vterinovky
palom Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 gratulujem k novemu kusku...sam som DSka chvilu vlastnil a naprosta spokojnost
Micey Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Dobry, fot to a udelej chlubici vlakno, tendle model se zelenou vterinovkou a jinym cifrem jsem jeste nevidel.
MichalMic Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Vyborna volba, krasne hodinky. Nech ti robia radost
jatmz Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Za mna takisto Certina v tomto prípade, nemôžem si pomôcť, ale tie Štajny mi pripomínajú pepsicolu Nech slúžia
Kotvazz Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Musím říci, že na fotce z toho eshopu mě ty Certiny moc neoslovily, ale na reálné fotce jde o moc pěkný kousek
MPD Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Díky moc všem, musím potvrdit, že jsou skvělý, nosím jen vážně celý den a všechno v nich dělám. Je to radost. Jediné co jsem udělal je, že jsem vyměnil řemínek. Originál pryžový s překlapavající sponou za Hirsch Accent kaučukový a volba se vyplatila.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se