drobek Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Chlapci koukejte co vám přijde ,když si objednáte tento model,je to celkem hodně.řemínky,nářadí,kufřík,celkem dobrej servis
PhoeniX Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Týýý brďo. A na kolik taková sranda vyjde?
New X-Bob Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Na co se jinak ta časomíra používá? Nezakládají se tím vlakové soupravy, aby se nerozjely? nebo Tatra s pískem ve svahu???
Jivl Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Hele, nemá ten kufr i tlakový ventil? Já mám podobný na notebook (US firma PELI), který krom toho, že je tak bytelný, že když např. brzdím v autě "ostošest" tak vím, že minimálně počítač to přežije , má i krytí IP 68 včetně toho ventilu.....(Takže přežije i pád auta do rybníka ) P.S.: Jedinou nevýhodou je, že je trochu těžší než klasické kufříky na notebook. Ale zas tak moc toho s ním nenachodím ....Z auta do firmy, do auta, na jednání, do auta....
cali Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Mne to pripomina standardny vodotesny kufor (da sa kupit napr v bauhause za cca 800KC) ten ventil je tam myslim na to aby to slo otvorit ak v tom vznikne podtlak.
YasheQ Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Obavam se. ze tvoje nadseni z mnozstvi reminku pri objednani od vyrobce je predcasne. Co si tak pamatuji, tak presne tyhle hodinky z tvych fotek se nekdy pred mesicem prodavali na WUS/TZ a prodejce k tomu prihodil prave ty reminky, aby to prodal za dobrou cenu :-)
andrew42 Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Moc hezké...ale kdybych jel na dovolenou, asi bych je odložil na noční stolek, než abych tahal i kufr...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se