Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz par tydnu brouzdam po netu a uvital bych radu odborniku, jake hodinky (znacku/konkretni model) koupit za cca 2.000-2.500USD.

Diky za jakekoliv doporuceni.

Rad bych se drzel nasledujiciho:

- swiss-made

- automat

- jednoduchy design

- nejaka komplikace vitana

Aktualne mne laka hlavne Luis Erard.

Diky moc,

Martin

Odesláno
A co by to melo byt za styl hodinek? Spolecenske, sportovni, extravagantni? Radsi se stopkama nebo bez? Jaka komplikace je vitana? ;)

Asi nejvic do obleku. Stopky rozhodne nejsou nutnosti. Komplikace - libila by se mi jich spousta, ale absolutne netusim co muzu za ty prachy chtit (uplne nejvic by se mi libil vecny kalendar nebo aspon day/month/moon phase) :(

Odesláno
Asi bych si pár stovek usd přidal a koupil IWC Mark XVI (za 2650usd) nebo IWC Spitfire Mark XVI (také za 2650usd).

Dobry tip - diky! Kdyz mne ten design ale moc nebere. A kdyz uz IWC, tak bych bral Portugieser, coz je ale cenove bohuzel nekde jinde :(

Odesláno
Dobry tip - diky! Kdyz mne ten design ale moc nebere. A kdyz uz IWC, tak bych bral Portugieser, coz je ale cenove bohuzel nekde jinde :(

když tě bere ten "Portugieser" to máš taky třeba rád ten "Budvaieser"

Odesláno

No Portuguese kolekce od IWC je opravdu nádherná, ale ty hodinky začínají na 5t. usd výše. Co se týče těch komplikací, tak věčný kalendář je cenově úplně ale úplně jinde! Bohužel.

Jako další bych tedy doporučil Omega Speedmaster Moon-Phase, měl jsem je na ruce a vypadají vážně pěkně. Stojí ale 2900usd a jsou to manuály.

http://www.alanfurman.com/noframes/om38765031.htm

Návštěvník YPO
Odesláno
Faze mesice a jednoduchy design je docela orisek. Do tveho rozpoctu se celkem v pohode vejdes s timhle:

K mani treba tady: http://www.amazon.com/dp/B000FS332O/ref=no...mp;linkCode=asn

Pozor na Authentic watches, cenu maji nizsi, ale byly tu problemy :sniper: :

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9677

nevím jestli je tohle jednoduchý design :) ,ale viděl jsem ty grgovo a jsou to mooooc pěkné hodinky - sice "jenom" 40mm ovšem krása

Odesláno
Faze mesice a jednoduchy design je docela orisek. Do tveho rozpoctu se celkem v pohode vejdes s timhle:

post-670-1203936142.jpg

K mani treba tady: http://www.amazon.com/dp/B000FS332O/ref=no...mp;linkCode=asn

Pozor na Authentic watches, cenu maji nizsi, ale byly tu problemy :sniper: :

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9677

Pro mě je tohle skoro až ideál oblekovejch, cenově přijatelnejch hodinek. Ách, óch.

Odesláno (upraveno)

Když vidím jak tu velebíte ty longiny, tak se musím přidat. U mě se při výběru dostaly do úplného finále společně s moonwatchema. Oboje vypadají na živo exkluzivně, vzhledem k ceně :)

Upraveno uživatelem Hanz21
Odesláno

Já bych ještě doporučil tyto, a to i přes vícero ciferníčku. Tvar pouzdra není úplně běžný, takže na ruce vypadají neotřele, ale hlavně hodně dobře:

post-1975-1204112702.jpg

Cena cca do 900 eur

nebo tyhle ML. Jsou sice bez moon phase, ale zase je to limitka z jejich řady Pontos

post-1975-1204113120.jpg

Cena cca do 850 eur

No a pak tyhle. Podle mě moc pěkný hodinky s vlastním kalibrem

post-1975-1204113387.jpg

cena je trochu přes - cca 1600 eur

• po 3 týdnech...
Odesláno
Uz par tydnu brouzdam po netu a uvital bych radu odborniku, jake hodinky (znacku/konkretni model) koupit za cca 2.000-2.500USD.

Diky za jakekoliv doporuceni.

Rad bych se drzel nasledujiciho:

- swiss-made

- automat

- jednoduchy design

- nejaka komplikace vitana

Aktualne mne laka hlavne Luis Erard.

Diky moc,

Martin

Martine,

nevím odkud jseš, ale v Ostravě ve Futuru mají teď na všechny Erardy slevu 20% ...

• po měsících...
Odesláno

Po klasicky dlouhem a bolestivem rozhodovacim procesu a spekulacich na pokles USD pod 15/CZK, jsem nakonec koupil Longines Master Moonphase Chronograph. Jsem nadsen :thumbsup_anim: a dekuju vsem za radu...nejvic asi Klobadyskovi, ktery tyhle hodinky navrhl.

Ad cena -> i s postovnym mne to vyslo na 31.000,- CZK (2100USD).

Dalsi na rade jsou nejake pilotky a na vyzkouseni nejaky cinsky AAA fake za 50USD :)

Odesláno
Po klasicky dlouhem a bolestivem rozhodovacim procesu a spekulacich na pokles USD pod 15/CZK, jsem nakonec koupil Longines Master Moonphase Chronograph. Jsem nadsen :thumbsup_anim: a dekuju vsem za radu...nejvic asi Klobadyskovi, ktery tyhle hodinky navrhl.

Ad cena -> i s postovnym mne to vyslo na 31.000,- CZK (2100USD).

Dalsi na rade jsou nejake pilotky a na vyzkouseni nejaky cinsky AAA fake za 50USD :)

K jednomu gratulace, s druhym bych se moc nechlubil, ledaže bys to chtěl přinést s sebou na nějakej sraz a tam bysme se jim podívali na zoubek kladívkem ... :D

Odesláno
K jednomu gratulace, s druhym bych se moc nechlubil, ledaže bys to chtěl přinést s sebou na nějakej sraz a tam bysme se jim podívali na zoubek kladívkem ... :D

:) Jsem pripraven ty faky nabidnout nekomu zkusenemu z chronomagu na recenzi.....idealne nedestruktivni recenzi :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...