Návštěvník cecil Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Chlapi myslíte že by se dal z rejnoka vyrobit voděodolný řemen?Nebo která kůže by mohla být voděodolná?Vím že už jsem o nějaké olejované či voskované někde četl ktera byla na diverskach.Jinak rad bych to na zulu 24mm neco zvláštního ke zvláštním hodinkám Stuckx the rock.Oto pak napíšu.
Anela Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Co má podle tebe splňovat vodě odolná kůže? Já jsem třeba s cordovanem chodil do vody celé léto. Zrno, ten poslední je skvělý!
nicename Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Dnesny a vytuzeny prispevok od mistra Zrna.. paradne spracovanie sharka..Dakujem a tesim sa na dalsie diela
M@chino Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 ... mam je moc rad ... zdejsi mistr Spinach
prischera Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Dneska přišlo pár nových kousků od Zekona. Kromě dalšího pštrosa, tentokrát diplomatickýho, dva dětské řemínky pro holky. Jako vždy moc pěkná práce.
zekon7302 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Děkuji, na Orlíky jsem taky něco nového ušil, a došlo konečně i na pilotky.
HondzaX Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Paráda, těm Orlíkům to na tom řemenu moc sluší.
Vit Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Jeden zakázkový řemen od pana Šímy... Co to je prosimtě za kůži?Předpokládám, že je popraskaná, vydrží to?Ten povrch je super!
dufi Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Co to je prosimtě za kůži?Předpokládám, že je popraskaná, vydrží to?Ten povrch je super!Ahoj...popraskaná není...je to jen nějaká povrchová úprava..
Vit Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Ahoj...popraskaná není...je to jen nějaká povrchová úprava.. Díky, mohl bys to prosim vyfotit z blízka? Upraveno 30. března 2016 uživatelem Vit
dufi Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Díky, mohl bys to prosim vyfotit z blízka?Pokus... bohužel nemám u sebe svůj foťák a řemen mám sundanej z hodinek, ta kůže je tlačená a povrchově upravená ve stylu patiny - to je můj názor, spíš tě podá info výrobce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se