simon Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2008 Je to prostě podle zákazníka..jsou samozřejmně i dražší, ale výběr materiálu je velký Sklad a sériovou výrobu zatím nemáme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 Zanedlouho (jakmile bude hotov) pridam fotky cerny masivni kuze na cerny masivni Samuraie V pripade ze by Vas nektery ze remenu zaujal, muzete kontaktovat Simona, ktery tohle vsechno ma na starosti, vrele mohu doporucit, vlastni zkusenosti mam vyborne! Skutecne moc pekne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 (upraveno) Tak jsem si u Simona objednal tmavě mědově hnědý pásek na Alpinisty :-)) Pomohl mi Cyberův vzorník : http://forum.chronomag.cz/uploads/post-94-1205264940.jpg Druhé z prava. Malý dotaz: Co to znamená uzavřená kůže? Upraveno 20. března 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Pomohl mi Cyberův vzorník : safi říkal jsem Ti, nepij to silné kafe ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 safi říkal jsem Ti, nepij to silné kafe ...... Dnes jsem měl jenom dvě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Tak jsem si u Simona objednal tmavě mědově hnědý pásek na Alpinisty :-)) Pomohl mi Cyberův vzorník : http://forum.chronomag.cz/uploads/post-94-1205264940.jpg Druhé z prava. Malý dotaz: Co to znamená uzavřená kůže? Můj vzorník jsi ještě neviděl...ale myslím, že trumfne i Ondraje (určitě)...ale zatím je privátní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 uzavřená kůže..má lakovou úpravu.. neoxiduje, nepatinuje.. já osobně mám rád, když je na materiálu vidět jak patinuje safi co piješ za kafe? možná bych si taky dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Můj vzorník jsi ještě neviděl...ale myslím, že trumfne i Ondraje (určitě)...ale zatím je privátní... Jo aha...já si spletl Cybera a Ondraje :-) ups...Cyber má také Panerie, ne? Nebo už úplně magořím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 (upraveno) uzavřená kůže..má lakovou úpravu.. neoxiduje, nepatinuje.. já osobně mám rád, když je na materiálu vidět jak patinuje safi co piješ za kafe? možná bych si taky dal Jamaican Blue Mountain pro klidné chvíle, Coffee Heaven Brasilian Santos pro běžné pití doma. V práci Illy :-) Upraveno 20. března 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 (upraveno) Jo aha...já si spletl Cybera a Ondraje :-) ups...Cyber má také Panerie, ne? Nebo už úplně magořím? Občas všichni magoříme, z toho si nic nedělej...nějaký Panerie pořád mám, i když jsem poslední dobou objevil i další modely co musím bezpodmínečně mít... :-) Stále to své portfolio soustružím, a pomalu se blížím k výslednému tvaru. Už jsem blízko ( i když to jsem si říkal i před třemi roky :-) ) Upraveno 20. března 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 Tak dalsi remen od mistra v siti kuzi, tentokrat na bondovky se sponou ktera patri na kaucuk Ac to zpocatku vypadalo ze to nepujde tak to vyslo a to tak, ze jsem 100% spokojenej, ostatne jako vzdycky. Pro simona: kuze je ve stavu jako vcera a to uz byla tak 20x zapnuta a odepnuta, myslim, ze to bude i dlouhodobe v pohode, nakonec se mi ten remen sundava jeste lip nez ten cernej na Samurajich A ted uz par fotek co jsem narychlo nacvakal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 taky tam máš velkou díru.. tak se líp trefíš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Výborné prevedenie! Hoci som v prípade tohto modelu zástancom pôvodného kovového ťahu, lepší remeň na Seamasteroch som zatiaľ nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Výborné prevedenie! Hoci som v prípade tohto modelu zástancom pôvodného kovového ťahu, lepší remeň na Seamasteroch som zatiaľ nevidel. Diky, myslim si to same, a zanedlouho si to bude myslet i Simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Diky, myslim si to same, a zanedlouho si to bude myslet i Simon Tak máš pravdu..je to úspěšný řemen moc jsem mu nevěřil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Tak máš pravdu..je to úspěšný řemen moc jsem mu nevěřil... Ta kombinace je úchvatná, z čeho to prosím tě je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 (upraveno) Ta kombinace je úchvatná, z čeho to prosím tě je ? Je to perfektní francouzská hovězina odstín Marine, a spodek je přírodní, tříslem činěná hlazenice (nealergická) Díky za vaši pochvalu hoši Upraveno 8. dubna 2008 uživatelem simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Zdravim. Tak tomu ja řikam skvěla pracička,tomu se vlastně ani jinak řict neda!!! Kdo umi tak hold umi!!! Jen tak dal asi si necham jeden ušit na moje Steinharty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Povedená kombinace a ještě lepší práce Od Omegy se mi líbí spíš Speedmastery, ale tady bondovky fakt prokoukly! Budu se muset taky vypravit do Práglu pro nějaký ten řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rach Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Perfektně nafoceno, díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se