Vit Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Ked je tu ta riflova vlna tak som tiez skusil jeden spravit. Krásně promyšlená barevná kombinace. Zpracování vypadá také moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Hergot, to vypadá, jako co Čech to páskař Moc povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Ked je tu ta riflova vlna tak som tiez skusil jeden spravit. denim_1 e.jpg denim_2 e.jpg tohe je moc pekne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Dik este raz za reakcie!A ci bude zo mna dalsi paskar? Uvidime zatial to mam len ako hobby.A este jeden letny ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Ked je tu ta riflova vlna tak som tiez skusil jeden spravit.denim_1 e.jpgdenim_2 e.jpgMoc pekne palec na horu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patejl07 Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 (upraveno) Soubor dárků na Vánoce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. prosince 2015 uživatelem Patejl07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 K novym hodinkam novy remen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 (upraveno) Za me velmi pekne... Upraveno 30. prosince 2015 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Tak jsem to taky zkusil, doma na koleně ze zbytků a musím říct, že to není žádná sranda...takže velký obdiv ke všem zdejším páskařům. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Za me velmi pekne... Diky!Dostal som nejake zvysky koze a bol cas tak este jeden a moony. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 jedna hromádka ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 taky jsem to opět musel rozjet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 dobrý, to je ńáka volantovka, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 taky jsem to opět musel rozjet DSC_0584.JPGDSC_0587.JPGKrásný řemen, viděl bych ho i na Ignech. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Konečně mám "Londžíny" kompletní a od pátku na ruce. Parádní práce Ondřeje Šímy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Zrnič řekl, že se mi na to vykašle, tak jsem musel sám Oťasových kvalit to ani jen vzdáleně nedosahuje, ale mám ho rád /tedy ten řemen/ a už chápu, proč se tomu vyhýbal..... Rejnok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Moc pěkný rejnok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Zrnič řekl, že se mi na to vykašle, tak jsem musel sám Oťasových kvalit to ani jen vzdáleně nedosahuje, ale mám ho rád /tedy ten řemen/ a už chápu, proč se tomu vyhýbal..... Rejnok Vypadá to dobře.Když jsem to četl, říkám si, to je určitě rejnok.A taky že jo, kam se hrabe Bitner ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Tak neco malo i ode me Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se