zekon7302 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Horween dublin, parádní kůže. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 vskutku paradni, neporadis pls, kde sehnat? diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 nedávno mi jeden místní člen trošku vyčítal, že se málo snažíme a že tohle vlákno docela spí a že prý je to škoda, tak když už je zas jednou nahoře, přihodím pár svých fotek pokračování zase příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 vskutku paradni, neporadis pls, kde sehnat? diky mocTak, dodavatelů je spousta, jen mít štěstí jednoho z nich ukecat. Maloodběratelům prodávat nechtějí a když, tak nesmyslné množství za nesmyslné prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 můžeš mrknout na stránky horweenu, jsou tam evropští dodavatelé. a jak píše zekon, hodně štěstí, trpělivosti a pevné nervy.ale samozřejmě jde to a podle mě se to i zlepšuje teda komunikace. ceny jsou horší a horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 diky, kdysi hodne hodne davno (1991...) jsem jezdil pro kuzi do Noveho Bydzova, byla tam obrovska kozeluzna, na vyber nepreberne mnozstvi. Ale ted nemuzu na netu najit zadnou zminku ani nic, nevite nahodou, jestli jeste existuje/funguje? Nechce se mi tam na blind, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 neco decentnejsiho v 22mm/3mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 omlouvam se za pleveleni, ale prispevek nejde editovat a vcera jsem to fotil za nesvetla, blesk nemam, tak si dovoluji postnout dnesni foto s priveskem na klice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 to asi potřebuju k HD to bude geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Zlepšuješ se řemen od řemenu! Ten poslední je skvělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 (upraveno) omlouvam se za pleveleni, ale prispevek nejde editovat a vcera jsem to fotil za nesvetla, blesk nemam, tak si dovoluji postnout dnesni foto s priveskem na klice Pěkné, dobrý nápad. nedávno mi jeden místní člen trošku vyčítal, že se málo snažíme a že tohle vlákno docela spí a že prý je to škoda, tak když už je zas jednou nahoře, přihodím pár svých fotek pokračování zase příště ..Paráda, co je to za systém zapínání (spona) na těch Omegách? Upraveno 26. června 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 nedávno mi jeden místní člen trošku vyčítal, že se málo snažíme a že tohle vlákno docela spí a že prý je to škoda, tak když už je zas jednou nahoře, přihodím pár svých fotek Já tedy slibuji, že každý vyrobený kus hned postnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Krásná barva i řemen samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 zekone, smekam dnes jsem vyrobil jednoho Padoucha 24/24mm, 6mm tloustka, pro poradnou pracku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Ten by šel na tuňáky jedna báseň, bejt teda 22mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Maji ty lebky nejakou pointu? Jako ze jsi 666 nebo tak neco ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 :-) kdepak, bez pointy, jednoduse se mi to libi, tak jsem sehnal par doplnku a pokousim se je aplikovat. Pro kazdeho muze lebka znamenat neco uplne jineho... Nekdo ma rad vdolky, nekdo cvocky ;-)Jinak jsem bezny vzorek populace, oraclista, co si timto obcas cisti hlavu. A uvidim, kam me muza a dostupny material zavede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRoman Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Krásná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Já tedy slibuji, že každý vyrobený kus hned postnu. Luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se