beeman Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 vskutku paradni, neporadis pls, kde sehnat? diky moc
Anela Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 nedávno mi jeden místní člen trošku vyčítal, že se málo snažíme a že tohle vlákno docela spí a že prý je to škoda, tak když už je zas jednou nahoře, přihodím pár svých fotek pokračování zase příště
zekon7302 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 vskutku paradni, neporadis pls, kde sehnat? diky mocTak, dodavatelů je spousta, jen mít štěstí jednoho z nich ukecat. Maloodběratelům prodávat nechtějí a když, tak nesmyslné množství za nesmyslné prachy.
Anela Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 můžeš mrknout na stránky horweenu, jsou tam evropští dodavatelé. a jak píše zekon, hodně štěstí, trpělivosti a pevné nervy.ale samozřejmě jde to a podle mě se to i zlepšuje teda komunikace. ceny jsou horší a horší.
beeman Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 diky, kdysi hodne hodne davno (1991...) jsem jezdil pro kuzi do Noveho Bydzova, byla tam obrovska kozeluzna, na vyber nepreberne mnozstvi. Ale ted nemuzu na netu najit zadnou zminku ani nic, nevite nahodou, jestli jeste existuje/funguje? Nechce se mi tam na blind, diky
beeman Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 omlouvam se za pleveleni, ale prispevek nejde editovat a vcera jsem to fotil za nesvetla, blesk nemam, tak si dovoluji postnout dnesni foto s priveskem na klice
Návštěvník Jagman Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 to asi potřebuju k HD to bude geniální
Maxel Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Zlepšuješ se řemen od řemenu! Ten poslední je skvělej
Vit Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 (upraveno) omlouvam se za pleveleni, ale prispevek nejde editovat a vcera jsem to fotil za nesvetla, blesk nemam, tak si dovoluji postnout dnesni foto s priveskem na klice Pěkné, dobrý nápad. nedávno mi jeden místní člen trošku vyčítal, že se málo snažíme a že tohle vlákno docela spí a že prý je to škoda, tak když už je zas jednou nahoře, přihodím pár svých fotek pokračování zase příště ..Paráda, co je to za systém zapínání (spona) na těch Omegách? Upraveno 26. června 2016 uživatelem Vit
zekon7302 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 nedávno mi jeden místní člen trošku vyčítal, že se málo snažíme a že tohle vlákno docela spí a že prý je to škoda, tak když už je zas jednou nahoře, přihodím pár svých fotek Já tedy slibuji, že každý vyrobený kus hned postnu.
beeman Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 zekone, smekam dnes jsem vyrobil jednoho Padoucha 24/24mm, 6mm tloustka, pro poradnou pracku
villain83 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Ten by šel na tuňáky jedna báseň, bejt teda 22mm
blackhead Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Maji ty lebky nejakou pointu? Jako ze jsi 666 nebo tak neco ...
beeman Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 :-) kdepak, bez pointy, jednoduse se mi to libi, tak jsem sehnal par doplnku a pokousim se je aplikovat. Pro kazdeho muze lebka znamenat neco uplne jineho... Nekdo ma rad vdolky, nekdo cvocky ;-)Jinak jsem bezny vzorek populace, oraclista, co si timto obcas cisti hlavu. A uvidim, kam me muza a dostupny material zavede.
busmil Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Já tedy slibuji, že každý vyrobený kus hned postnu. Luxus!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se