Přejít na obsah

KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE

spiderer

Doporučené příspěvky

Horween dublin, parádní kůže. :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky, kdysi hodne hodne davno (1991...) jsem jezdil pro kuzi do Noveho Bydzova, byla tam obrovska kozeluzna, na vyber nepreberne mnozstvi. Ale ted nemuzu na netu najit zadnou zminku ani nic, nevite nahodou, jestli jeste existuje/funguje? Nechce se mi tam na blind, diky

Odkaz ke komentáři

omlouvam se za pleveleni, ale prispevek nejde editovat a vcera jsem to fotil za nesvetla, blesk nemam, tak si dovoluji postnout dnesni foto s priveskem na klice

Pěkné, dobrý nápad.

nedávno mi jeden místní člen trošku vyčítal, že se málo snažíme a že tohle vlákno docela spí a že prý je to škoda, tak když už je zas jednou nahoře, přihodím pár svých fotek :)

pokračování zase příště :)

..

Paráda, co je to za systém zapínání (spona) na těch Omegách?

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

nedávno mi jeden místní člen trošku vyčítal, že se málo snažíme a že tohle vlákno docela spí a že prý je to škoda, tak když už je zas jednou nahoře, přihodím pár svých fotek :)

Já tedy slibuji, že každý vyrobený kus hned postnu. :D

Odkaz ke komentáři

:-) kdepak, bez pointy, jednoduse se mi to libi, tak jsem sehnal par doplnku a pokousim se je aplikovat. Pro kazdeho muze lebka znamenat neco uplne jineho... Nekdo ma rad vdolky, nekdo cvocky ;-)

Jinak jsem bezny vzorek populace, oraclista, co si timto obcas cisti hlavu.

A uvidim, kam me muza a dostupny material zavede. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...