soldier Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Návštěva Kennedy space center. Omlouvám se za kvalitu, ale bylo tam docela šero. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 3
p3k Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna (upraveno) Dnes dorazila spona od US z USA, proti té Uncle plechové je tato pruhovaná s tlačítky supr. Co je fajn, že o proclení a DPH jsem se nemusel starat, vše proběhlo automaticky v rámci nákupu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna uživatelem p3k 2
Jerryl Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna (upraveno) @p3kTo je dobrá zpráva. Chtěl jsem u nich koupit celý tah US1479, ale nebyl jsem si jistý novými celními předpisy, tak jsem vyčkával. Jak dlouho trvalo doručení? Díky Upraveno 4. srpna uživatelem Jerryl
Lukyn77 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Před hodinou, Jerryl napsal: @p3kTo je dobrá zpráva. Chtěl jsem u nich koupit celý tah US1479, ale nebyl jsem si jistý novými celními předpisy, tak jsem vyčkával. Jak dlouho trvalo doručení? Díky nedávno sem bral celobroušenou verzi na hesalitky, s frézovanou sponou, klasické odeslání bez dalších příplatků a bylo to tu snad za týden ... 1
p3k Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna (upraveno) před 1 hodinou, Jerryl napsal: @p3kTo je dobrá zpráva. Chtěl jsem u nich koupit celý tah US1479, ale nebyl jsem si jistý novými celními předpisy, tak jsem vyčkával. Jak dlouho trvalo doručení? Díky Trvalo to 14 dní a k ceně byl připočten (krom poštovného) i poplatek na celní výdaje, což uvidíš při objednávce Upraveno 4. srpna uživatelem p3k 1
Jarett Odesláno 28. srpna Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna Co tématického máte v knihovně ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Seamaster Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Neco malo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Jarett Odesláno 29. srpna Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jerryl Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna (upraveno) Teď jedu v tomhle a pěkně vyváženě! Faily, neboli ašíbky byly na obou stranách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. srpna uživatelem Jerryl 1
Jarett Odesláno 4. září Autor Nahlásit Odesláno 4. září (upraveno) Astronaut Gene Cernan měl při letu Apollo 17 na sobě již po třetí Speedmaster 105.003, který mu, jak veřil, přinášel štěstí. Aktuální model 321 je přesným tomografickým klonem těchto Cernanových hodinek, které jsou v muzeu Omegy v Bienne. Aby byla podoba dokonalá, musel jsem tedy moje 321 doladit o kultovní pásek Forstner, který byl v NASA nesmírně populární Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září uživatelem Jarett 8 6
Jarett Odesláno 14. září Autor Nahlásit Odesláno 14. září (upraveno) Chybovat je lidské. A děje se to i u výrobců hodinek, Omegu nevyjímaje Jednou z takových "chyb" je chybně natištěná vložka lunety, mezi sběrateli nazývaná "220 Error bezel". Jde o vložku, která se na Moonwatche ref. 145.022-69 dávala v říjnu a začátkem listopadu 1970. Pár kusů se objevilo i na prototypech Alaska. Šlo o vložku která nahradila slavnou DON90. Na tachymetrické stupnici je místo čísla 200 číslo 220. V Omeze si chyby všimli po pár týdnech, takže hodinek je pomálu. Odhaduje se, že jich bylo vyrobeno někde kolem 400-450ks. Ale jistě to dnes neví nikdo. V číselné řadě jde o hodinky mezi výrobními čísly 30,589,000–31,000,000. Já je koupil v perfektním původním stavu, a to, že je to ceněná 220 jsem zjistil vlastně náhodou Jedny byly i zde v inzerci, sice luneta již byla trochu mimo kondici, ale kdo by to řešil, že ? Další info ZDE. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. září uživatelem Jarett 3 1
Mareka01 Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Ta druhá chyba na fóru jsem já. A dobité holt jsou, bo mají něco za sebou - tak jako já (jsou o jeden den starší). 3 1
Greenhornik Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Ač jsem blázen do chronografů a moonů zvláště, tachymetrickou stupnici neumím nazpaměť a asi bych si toho nevšiml. Ale když se nad tím zamyslím, tak zrovna tady by to mělo trknout hned. Já mám jen obyč. hesalitky v poslední referenci a tam mám DON. Ale baví mě, že jsou nejmenší dílky 1/3 sekundy, což při dobrém zraku umožňuje odečítat 1/6 sekundy přesně podle frekvence strojku a počtu polokmitů. Tohle na té předchozí referenci nešlo. Jak to má 321? Vidím tam pět dílků, jestli má 321 frekvenci 18000, tak to pak sedí jak prdel na hrnec. Co pohyb ručky, to jeden dílek.
Seamaster Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Zdar namesicnici, jen k te 220 lunete upravim info. Error bezel 220 serie se skutecne objevila na podzim 1970, ale neni primo navazna na DON. DNN bezel se zacal davat na jare 1970, takze cca pul roku bylo vse ok, pak se nekde vloudila chybka... JInak ano, cal 321 je 18000 bph... 1
Jarett Odesláno 15. září Autor Nahlásit Odesláno 15. září před 11 minutami, Seamaster napsal: Zdar namesicnici, jen k te 220 lunete upravim info. Error bezel 220 serie se skutecne objevila na podzim 1970, ale neni primo navazna na DON. DNN bezel se zacal davat na jare 1970, takze cca pul roku bylo vse ok, pak se nekde vloudila chybka... JInak ano, cal 321 je 18000 bph... Je to tak, byl jsem stručný, tak to mohlo vyznít jako, že 220 navázala. Je to jednoduše chybná série DN90 1
Seamaster Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Jeste k tem 220 moonum u nas... pred mnoha lety me tady v Brne nekdo nabizel moony s 220 bezelem co zdedil i s papirama z Nemecka, ja mel tehdy cerstve svoje, tak jsem je pustil a hodil kontakt tady na forum, myslim ze sly nekam do SR... tehda jsme neco o 220 error bezelu vubec nemeli poneti, vsiml jsem si toho az po letech z ulozenych fotek 1
miguel Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září (upraveno) Zaujimave informacie! Priznam sa, ze som o tejto chybe nevedel. Vdaka za to. Upraveno 15. září uživatelem miguel 1
Greenhornik Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Já jsem si říkal, že jediný, za co bych vyměnil svoje 3861 hesalitky, jsou právě 321 Ed White. Akorát ta cena je už dost mazec. Bílý moony nebo reverse panda jsou taky fajn, ale na přikoupení, na výměnu za hesalitky to není. 1
Jarett Odesláno 17. září Autor Nahlásit Odesláno 17. září "I Wanna Be An Astronaut" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Ondras_CZ Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září Vyplati se ta koupe speedu z dnesni inzerce za 3333 ecek? Jsem na rozpacich
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se