miguel Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna @Seamaster polial som si klavesnicu cajom! Mas 100 bodov! No a dufam, ze to kolegu @Fade nenecha chladnym! Cas poridit si nove Moony - pre Teba so spravnym endlinkom
Humanzero Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna před 3 hodinami, miguel napsal: Priatelia, Moony su opat vo vesmire - a prave letia na odvratenu stranu Mesiaca. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Astronaut Glover a na ruke legenda… Aktualizace (4. dubna 2026) – Osobní hodinky Někteří lidé se mě ptali na Breitlingy, které viděli na zápěstích astronautů během tiskové konference a nyní i na palubě kosmické lodi Orion. Někdo z NASA mi sdělil, že součástí posádky jsou následující hodinky: Victor Glover nosí samozřejmě Omega Speedmaster X-33 Gen 2, osobní X-33 (na náramku), ale také Breitling Navitimer (někteří je označují jako Cosmonaut, ale na ciferníku je Navitimer) s 24hodinovou stupnicí. Také s sebou má nové Omega Speedmaster Professional Moonwatch, které si právě pořídil. Christina Koch nosí Speedmaster X-33 Gen 2, ale má s sebou i Breitling Navitimer a hodinky Speedmaster Moonwatch svého otce. Jeremey Hansen nosí Speedmaster X-33 Gen 2, Breitling Navitimer, a má s sebou Speedmaster Dark Side of the Moon. Reis Wiseman má také hodinky Omega Speedmaster X-33 Gen 2, Breitling Navtimer a Omega Speedmaster (nejsem si jistý, jaký model). Posádka má také NASA ActLumus (nosí se na hrudi) a ActiWatch pro sledování aktivit atd. Velké poděkování mému kontaktu v NASA! (Robert Jan Broer - Fratello) 2 2
Humanzero Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Evidentně jedna půlka nákladu na palubě jsou hodinky a druhá půlka Nutella 2 3
Fade Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna před 10 hodinami, Seamaster napsal: twl a ze jim nevadi ty mezery v endlinku.... Třeba měli zrovna štěstí
Greenhornik Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Jinak já ty endlinky vyřešil stěžejkama od Wristbuddys, protože hlavním problém byly viklající se Omega stěžejky. Koupil jsem ještě jiné a taky se viklaly. S Wristbuddys tam sice vůle ještě pořád je, ale mnohem menší. Sent from my iPhone using Tapatalk
Greenhornik Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Victor Glover po přistání Orion Integrity Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Video: 3
Jerryl Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Speedy dneska už nikoho moc nepřekvapí, ale ne všechno musí být vidět na první pohled. Nedávno se ke mě dostala stará spona, pořídil jsem jí, že by se mohla někdy hodit. A ejhle. O víkendu jsem zahlédl v inzerci tuhle Jeronimovu fotku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a došlo mi, že to je ono, to chci vyzkoušet. Dalo trochu práce spářit díly, které od sebe dělí dekády - stará plechová spona dohromady s tahem poslední reference, ale nakonec to klaplo a ten vintage feeling se mi dost líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stejně mě ta originální pruhovaná moc nebere. 2 1
Greenhornik Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Mas tam hlavně víc prostoru pro mikroregulaci. To je velká výhoda. Mne se líbí i ta pruhovaná spona, ale větší možnost mikroregulace mi chybí dost. Sent from my iPhone using Tapatalk
Jerryl Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Tak ta mikroregulace je chyba největší, ale i tak je spona vyšší než a taky mě na červeně označených místech trochu tlačí. Nic hroznýho, ale vím o tom. Ta plechová z konzervy to všechno řeší Je hrozný, jak se všechno vylepšuje a dělá honosnější, aby se nakonec ukázalo, že to starý nebylo vůbec špatný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Greenhornik Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Mně zas přijde ten náramek trochu ostřejší, chtělo by to trochu srazit hrany. Dá se to přežít, ale je to důvodem, proč po pár dnech nošení chci změnu a nejsem OWG. No, Omego, sami jste si to zavinili. Za trest si po obědě nedám viržinko.
Jerryl Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna (upraveno) S tím souhlasím a mám to podobně. Ač je Omega moje srdcovka, tak musím kriticky připustit, že podobně vypadající tah Uncle Seiko 1479, který jsem chvíli ponosil na předchozí referenci, byl pohodlnější. Zvažuji ho dokoupit znova, když už ho mají i pro 3861. Tudle: https://unclestraps.com/products/us1479-omega-speedmaster-bracelet-20mm?variant=50078272159977 Uncle Seiko 1479 má jinou konstrukci než originál od Omegy a blíží se tahu 1459, který jsem měl na Speedmaster Reduced. Upraveno 16. dubna uživatelem Jerryl
Fade Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna (upraveno) Jak už zaznělo výše - vady náramku přece nevadí ani astronautům, tak proč by to mělo vadit vám?! Upraveno 16. dubna uživatelem Fade 1
Jerryl Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Ale astronauti snesou všechno. Já bych se poblil ještě dávno před startem
Greenhornik Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna No to jo, ale taky čtyři astronauti nahoru brali 13 hodinek. Že jim nestačily čtvery? 1
Lukyn77 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Před hodinou, Jerryl napsal: S tím souhlasím a mám to podobně. Ač je Omega moje srdcovka, tak musím kriticky připustit, že podobně vypadající tah Uncle Seiko 1479, který jsem chvíli ponosil na předchozí referenci, byl pohodlnější. Zvažuji ho dokoupit znova, když už ho mají i pro 3861. Tudle: https://unclestraps.com/products/us1479-omega-speedmaster-bracelet-20mm?variant=50078272159977 Uncle Seiko 1479 má jinou konstrukci než originál od Omegy a blíží se tahu 1459, který jsem měl na Speedmaster Reduced. nedávno jsem 1479 pořídil na 1861 a za mě je ta frézovaná spona s dvojitým tlačítkem perfektně provedená ... tedy v součtu za bůra udělá ten náramek víc radosti než originál vč spony ... ale samozřejmě můj pocit.
Jerryl Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna US 1479 zvažuji znova, ta spona vypadá dobře. Za bůra u omegy není ani ta nová varianta spony s on the fly mikroregulací, na kterou jsem se u nich ptal. Od US jsem měl tu zdobnější verzi tahu s leštěnými středy, který pokud bych chtěl od omegy, tak se pojí pouze se safírem. Hesalit s leštěným tahem nejde.
Greenhornik Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Díky moc @killko Teď už není pochyb o tom, že jsem pošuk. Ty bílé jsou ještě trochu jiná liga než černé. Asi budu potřebovat bílé i na ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 1
Monkey Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června (upraveno) Tenhle kanál jsem už doporučoval v jiném vlákně, ale tohle video, kde dva hodináři porovnávají Moony s 1861 a 3861 dám i sem. Je tam spoustu zajímavých postřehů. Mimo jiné se dozvíte, že staré i nové Moony zvládnou tlakovou zkoušku na 100m odkaz Upraveno 4. června uživatelem Monkey 1
Humanzero Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Potěšilo, když jsme s manželkou byli ochutnat nové zákusky u Fabešové a po usazení nás obsloužil příjemný mladík s poznámkou ke mě: Dobrý den, musím Vám pochválit ti krásné Speedmastery. Já ty hodinky strašně miluju, ale zatím jsem si koupil jen Moonswatche. Takový okamžik musí potěšit a utvrdí mě o smyslu nosit hodinky. A Moonwatche obzvláště. Jinak zákusky byly skvělý 4 1
Roland Sands Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Že by jen spolupráce Omega x Swatch fungovala?... Zajímalo by mě kolik % majitelů Moonswatchů přejde později na Speedmastery
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se