Kristian.nov Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Tak tohle by bylo snový kombo... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Tak tohle by bylo snový kombo... :-)Double gold ... no abys začal šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Double echt gold :-) V tomhle vlákně je vždycky skvělý čtení(a obrázky), díky kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Já jsem asi úchyl, protože mi se ty zlaté Moony dost líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Malá odbočka k Apollo, možná už bylo zhlédnuto, ale tento slow-motion start Saturnu V je fakt peklo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 (upraveno) To je. Toto video som si jedného času púšťal veľmi často a nevedel som sa na to vynadívať.. Spomalených videí je na YT viacej a niektoré nemajú chybu. Napr ako nahadzujú motory STS.edit: Alebo Upraveno 8. února 2018 uživatelem zhrado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Buzz Aldrin a Moonwatche patří neoddělitelně k sobě... https://buzzaldrin.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Malá odbočka k Apollo, možná už bylo zhlédnuto, ale tento slow-motion start Saturnu V je fakt peklo ;-) Tohle je úžasný!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Omega NATO straps pre patriotov . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 NATO řemeny hezká inspirace. Mě se tedy líbí víc kůže nebo tah https://bulangandsons.com/curated-omega-speedmaster-105-003-pre-moon.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Mám to podobně,tah a pak tmavě hnědá kůže . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Tie NATO od Omegy sú údajne v rámci zimnej olympiády. Sú už aj v ofiko ponuke na webe Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 živě: Starman Driving in Space after Successful Heavy Falcon Launch SpaceX Real-time Updates https://www.youtube.com/watch?v=y3niFzo5VLI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Je to ale kousek ten Musk co :-) To se jim fakt povedlo...Poslední fotka Tesly před vybitím bateriehttps://www.instagram.com/p/Be6VZEzgAEk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Ze Země na Měsíc a dál na Mars https://www.fratellowatches.com/from-the-moon-to-mars-numbered-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 No já ti nevím, tohle už zavání fabulací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Pár kosmonautovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 (upraveno) Chvíli jsem pátral, které hodinky se vlastně používají pro EVA (extravehicular activity) - vně kosmické lodi, kde jsou nejdrsnější podmínky. A aktuálně mají certifikaci stále a pouze Speedy ... jak NASA tak Roskosmos dříve Rusové nějakou dobu používaly Fortisy Official Cosmonauts Chrono a na chvílí se tam ohřály(mrzly) Seiko SpacewalkyP.S. zde má dokonce na každé ruce jedny... :-) Upraveno 15. února 2018 uživatelem madmaxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Jaratte, ty mas snad nejaky kouzelny klobouk doma, jinak totiz netusim, odkud ty zajimavosti porad vytahujes:D parada!! muzu jen dotaz.. Co je to za Speedy s tim logem NASA? ty jsem zatim nikdy nevidel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se