zhrado Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Teším sa aj ja. Len ma trochu mrzí to "prvý". Buzza, musí aj roztrhnúť zase Pochopil som to pri filme o Gagarinovi, ale sem sa to nehodí. Dúfam, že to nebude dáka americká zlátanina ale že z kina pôjdem s úsmevom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 http://www.kosmonautix.cz/2018/10/prvni-clovek-dojmy-z-filmu/ Dojmy z filmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Tak to vypadá, že se snažili i o autentičnost. https://www.esquire.com/style/mens-accessories/a23653226/omega-speedmaster-watch-ryan-gosling-first-man-movie/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Toto na mna dnes vyskocilo na IG Omegy nemam paru co su zac nakolko speedy idu mimo mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 To je verzia Orbis, myslím že je to agentúra podporujúca deti so zrakovým postihnutím. Robia aj špeciálnu verziu modelu De Ville Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Vdaka vypadaju celkom zaujimavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Tak som bol včera v kine. Film smutný a Omegy fajné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Tak jsem pořád koukal po hodinkách, že jsem si to až tolik neužil :-). Než se Armstrong přidal do programu Gemini, měl na ruce jiné hodinky, nepoznal jsem, co to bylo. Pak už jen Moony - patrně současná reference 311.30.42.30.01.005. Asi by vypadalo divně, kdyby jim dali na natáčení omlácené 105.012 :-D. Dnes jsem konečně rozbalil balík od kurýra s tritiovkama od místního váženého člena. Nestihl jsem upravit délku tahu, ale misi jsme spolu zvládli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Ty oblekovky se světlým cifrem a zlatýma indexama to byly též Omega ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Jo to byly nějaký vintage Omega s bílým cifrem. Mimochodem, skvělá muzika při přistání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 První Člověk. Moony samozřejmě nesměly chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Vratil jsem se z kina a mam chut si koupit Moony. Ten film byl naprosto skvely! Vsem doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Vratil jsem se z kina a mam chut si koupit Moony. Ten film byl naprosto skvely! Vsem doporucuju.Musím souhlasit. Film je naprosto parádní. Hoodně dlouho jsem v kině nezažil, aby všichni v sále vydrželi až o konce titulků. A ta hudba... A musím říct, že Moony na ruce to ještě trochu umocnily... Fakt super zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Já jsem se vždycky smál těm bláznům, kteří si koupili hodinky, po čase je prodali a nějakou chvíli na to opět ty samé koupili...někteří několikanásobně. Někde jsem tu před lety psal, jak Moony nikdy nedám, i kdybych měl prodat ledvinu. A šup, najednou byly pryč. Vydrželo mi to asi týden a už jsem je měl zpátky, jen jinou referenci. Proč si tím sakra musím projít taky? Měl bych dotaz do pléna - tušíte někdo, zdali je nějaký vztah mezi sériovým číslem pouzdra a strojku? Myslím tím, jestli jsou stejné? Rád bych si nechal udělat od Omegy extrakt a nechce se mi otevírat dýnko, abych se podíval na číslo strojku. I když asi jiná cesta, jak to spolehlivě zjistit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Tak třeba. ref. 145.022 71ST by měly být hodinky vyrobené v roce 71 a později, pravděpodobně do roku 74, kdy přichází dýnko 145.022 74ST, zde platí rok 74-76. Pak máme dýnko 145.022 76ST a pak je ještě dýnko 145.022 78ST, které mám např. já, přičemž mé hodinky byly vyrobeny v roce 1980 - číslo strojku 448XXXXX Samozřejmě to ještě závisí na zmiňovaném čísle na strojku, obecně jsou dobré Maddoxovy tabulky, ale na upřesnění je lepší extrakt, kdy se aspoň dozvíš, jestli máš skládačku nebo ne. Hodně napoví i vložka lunety (DON, DNN, ...), číselník (dělaly se různé od step dialu po applied logo, atd.). Dýnka a tahy ani nezmiňuji. Nicméně to má smysl spíše u Moonů do poloviny 90. let, kde se dávalo tritium. V jiných případech mi to přijde zbytečný. Upraveno 23. října 2018 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak hlavně S/N se na pouzdro začalo dávat až někdy od v druhé půlce 80, začátku 90 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Koho by zaujímalo ako mňa, či to bola pravda.https://vtm.zive.cz/clanky/zahada-filmu-prvni-clovek-hodil-armstrong-naramek-do-krateru-little-west/sc-870-a-195536/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Díky Karle za info. Moje Moony jsou 3570.50, ale jsou to ještě ty s tritiovými indexy. Tuším že stejná reference pak přešla na luminovu. Logo tištěný, tah 1499. Víc nevím :-). Vložka lunety DON, DNN? Co to prosím znamená :-) Stejně tak step dial mi není úplně jasný. Děkuji za případné dovysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Zkusil jsem google a hle... Pro případné zájemce, dost se dá najít tady:ttps://www.fratellowatches.com/speedy-tuesday-omega-speedmaster-professional-145-022-buyers-guide-part-1/https://www.fratellowatches.com/speedy-tuesday-omega-speedmaster-professional-145-022-buyers-guide-part-2/ Upraveno 23. října 2018 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se