N4M Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 spiderer napsal: Rekni mi jednu vec, psal jsi ze hodinky na prodej nemas, pravidlo 50+ te nicim neblokuje, ale neustale to resis - PROC? Co te na tom tak trapi? Tohle tu řešil snad každej čtvrtej novej příchozí, pokud pamatuju. Já už bych se na to vykvák a dál neřešil - v tomto vlákně bylo již řečeno vše.
cody Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 rak.pavel napsal: Jak poznám, že jsem dosáhl 50 příspěvků? změní se mi nějak vstupní obrazovka? Nebo si mám dělat čárky? Ahoj. Taky se ti pod avatarem zmeni tohle Skupina: Member_50
lib Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 rak.pavel napsal: Jak poznám, že jsem dosáhl 50 příspěvků? změní se mi nějak vstupní obrazovka? Nebo si mám dělat čárky? Taky se Ti fórum automaticky nastaví jako "domovská stránka". Tedy jen u IE a Firefoxu. Opera to, myslím, nedělá.
911 Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 lib napsal: Taky se Ti fórum automaticky nastaví jako "domovská stránka". Tedy jen u IE a Firefoxu. Opera to, myslím, nedělá. tak to se me nestalo
Toams Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 lib napsal: Taky se Ti fórum automaticky nastaví jako "domovská stránka". Tedy jen u IE a Firefoxu. Opera to, myslím, nedělá. btw. mozno by nebolo odveci nastavit aj limit moznosti prispievania na forum, cojaviem 24 hodin po registracii alebo tak nejak ...
rak.pavel Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 spiderer napsal: Rekni mi jednu vec, psal jsi ze hodinky na prodej nemas, pravidlo 50+ te nicim neblokuje, ale neustale to resis - PROC? Co te na tom tak trapi? Nevím, nemám rád nesmyslné věci. Přijde mi, že si s tím akorát někdo přijde být důležitý.
911 Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 rak.pavel napsal: Nevím, nemám rád nesmyslné věci. Přijde mi, že si s tím akorát někdo přijde být důležitý. cetl jsi vubec duvod proc toto pravidlo vzniklo? co je na nem k nepochopeni?
Drummer Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Co takhle nastavit k padesáti příspěvkům ještě časovou lhůtu? Třeba nový člen by mohl prodávat až po třech měsících od registrace. Ovšem nevím jestli to fórum technicky umožňuje. TomasP napsal: btw. mozno by nebolo odveci nastavit aj limit moznosti prispievania na forum, cojaviem 24 hodin po registracii alebo tak nejak ...
spiderer Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Drummer napsal: Co takhle nastavit k padesáti příspěvkům ještě časovou lhůtu? Třeba nový člen by mohl prodávat až po třech měsících od registrace. Ovšem nevím jestli to fórum technicky umožňuje. Uz se to resilo, technicky to myslim neni mozne..bohuzel..
budo Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Zbytečných diskusí o pravidlu 50 tu bylo napsáno už dost. A vypadá to, že se o tom diskutovat nepřestane. S každým novým členem, který se proti tomu ozve, se tu bude objevovat debata upozorňující však zejména na neschopnost nováčka pochopit podstatu toho pravidla a přizpůsobit se pravidlům prostředí, kam přichází. Proto navrhuji do pravidel fóra ohledně minima 50 přisat dovětek "Nepřizpůsobivci, kteří o tom chtějí diskutovat nebo se to pokusí obejít rychlým napsáním 50 nesmyslných zpráv, obdrží týdenní BAN." A bude po vtákách. EDIT: úprava gramatiky
kubson Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 nedokážu si představit situaci, že bych přikráčel na WUS nebo TZ a začal hned diskuzí o tom jak pitomá pravidla mají nastavena
PavelK Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Snad mi odpustíte příspěvek do nesmyslné diskuze, ale nemohl by mi prosím někdo objasnit onen důvod, proč nesmí nováčci přispívat ve fóru Prodej/Koupě? Samozřejmě nejsem takový ignorant, abych nevěděl, že jde o to, zabránit jim hned prodávat. Ale k tomu by snad stačilo, aby nemohli zakládat nová vlákne, ne? Proč nemohou přispívat do existujících vláken? Neberte to jako brojení proti současnému systému, mě by to prostě jen zajímalo. Uspokojí mě i taková odpověď, že by to bylo po technické stránce příliš složité.
B.F.G. Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Bylo by to po technické stránce příliš složité.
N4M Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Já se povětšinou snažím krotit, ale už to tu: KURVA ZAMKNĚTE ! Dyk je to jak zaseklá gramofonová deska - furt to samý dokola. LOCK
B.F.G. Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 N4M napsal: Já se povětšinou snažím krotit, ale už to tu: KURVA ZAMKNĚTE ! Dyk je to jak zaseklá gramofonová deska - furt to samý dokola. LOCK Bohužel by to bylo potechnické stránce příliš složité.
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 PRAVIDLA FORA "Soukromé osoby mohou zveřejňovat prodejní příspěvky pouze v případě, že přispívají i do ostatních diskuzí. Prodejni fórum je otevřeno pouze lidem s min. 50 příspěvky. Pokud chcete jen prodávat a né diskutovat, jděte to raději zkusit v nějaké komerční aukci nebo bazaru."
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.