honza1 Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Fešanda....Tak přeju ať slouží. Parádně tím oživíš jinak dost podobnej motopark. Mě se líbí. Můžeš dát fotky z průběhu renovace nebo opravy? Možná nejsem jedinej, kterýho to zajímá. Fotil jsem hlavně motor,to ostatní jsem nepovažoval za moc důležité,stejně to byla jen orezlá moto v červené barvě se zaseklým motorem viz první fotka.Na ní je vidět přetržený primární řetěz.Asi to někomu ruplo za jízdy,protože motorka byla položená na pravou stranu. Motorka stála dlouho v Rakousku ve stodole,někdo na ní pár věcí poopravil,ale motor se jim nepodařilo rozebrat.Poslední majitelkou dle TP byla osoba kř.jménem Gertruda :-) Dovezl jí kamarád,začal kola,lak ale protože má Triumpf Trident 1976 tak mi tuhle přenechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 krásná Benelli takový kousky jse mě začínaj líbit čím dál tím víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Motocykl JAWA 660 Sportard, Cena speciálně vybavené "nulté série" je 168 000Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Motocykl JAWA 660 Sportard, Cena speciálně vybavené "nulté série" je 168 000Kč. Starý zvíře jménem Jawa by si asi už zasloužilo odpočívat v pokoji, tyhle smrtelný křeče jsou dost příšerný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Je fakt, že kdyby udělali péráka ve stylu třeba Kawy W650, nebo počin ve smyslu novýho-starýho "fichtla", spousta fandů značky by to ocenila víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Čínské výkřiky ze tmy, ty stroje jsou šílené. V Číně se to asi prodává, jinak nevím. Škoda jich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Je fakt, že kdyby udělali péráka ve stylu třeba Kawy W650, nebo počin ve smyslu novýho-starýho "fichtla", spousta fandů značky by to ocenila víc... ala pérák - to by se nezaplatilo, ani W650 nevydržela dlouho, stejně tak Estrella (myslím, že se nějaký podobný model jmenoval). Kdekdo se nad tím rozplývá (včetně mě), ale asi málo lidí nakonec koupí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 ala pérák - to by se nezaplatilo, ani W650 nevydržela dlouho, stejně tak Estrella (myslím, že se nějaký podobný model jmenoval). Kdekdo se nad tím rozplývá (včetně mě), ale asi málo lidí nakonec koupí... To máš asi pravdu, člověk na to koukne, pokochá se, řekne - jo, takhle vypadá "pravá" motorka, ale pak si koupí něco "normálního", rozuměj moderního...souhlasím s Tebou.. ale třeba podceňujeme počty fandů Jawy.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 ala pérák - to by se nezaplatilo, ani W650 nevydržela dlouho, stejně tak Estrella (myslím, že se nějaký podobný model jmenoval). Kdekdo se nad tím rozplývá (včetně mě), ale asi málo lidí nakonec koupí... Tak třeba enfield žije. Péráka bych si nekoupil, ale 500ohc asi jo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 (upraveno) To máš asi pravdu, člověk na to koukne, pokochá se, řekne - jo, takhle vypadá "pravá" motorka, ale pak si koupí něco "normálního", rozuměj moderního...souhlasím s Tebou.. ale třeba podceňujeme počty fandů Jawy.. :-) Třeba novej "pionýr" se taky moc nechytl...Tyhlety návraty do minulosti jsou jen takový výkřiky. Kdo chce historii, má historii... Já se třeba vždycky docela dlouho rozhoduju, na co sednu... Upraveno 3. dubna 2011 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Na to jsem tam koukal taky, docela by mě zajímaly jízdní vlastnosti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Dnes Krušné hory. Nádherné počasí, krásné a suché silnice, co víc si přát? A na ruce tedy Seiko Monster :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Třeba novej "pionýr" se taky moc nechytl...Tyhlety návraty do minulosti jsou jen takový výkřiky. Kdo chce historii, má historii... Já se třeba vždycky docela dlouho rozhoduju, na co sednu... Tak svoje fandy si určitě našel, na první kusy byly celkem dlouhý pořadníky, pak ho vzal novinář/dobrodruh Šíma do Portugalska a lidi to celkem vzalo.. kolega z práce si ho koupil k Shiveru jako motorku na pohodu a vejletuje na tom o106 :-) ale jasně, že zrestarurovanej původní stroj má úplně jinou "duši".. Tu Jawku máš moc pěknou, měl jsem kdysi tu samou, ale v původním stavu, ani nevím, kde je jí konec :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Dnesni cesta z nakupu.... Foceno jen mobilem na pumpe pri doplnovani PHM a kofeinu Teda moje je jen ta cerna. Ted jeste rychle znacky a pak muzu vystrelit do sveta starou Hondu FMx.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Jel by se někdo Pražskej v neděli svézt ? pokud bude hezky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Dneska teda luxusní výhled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Dnes Krušné hory. Nádherné počasí, krásné a suché silnice, co víc si přát? A na ruce tedy Seiko Monster :-) to je u vysílačky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Dnes projíždka,na hypermotardu,poprvé po zimě. Byl jsem trochu vyjukanej ale po půl hod už jsem jí zase poznal super pocit , super trasa /Praha , Mělník , Česká Lípa / prostě jsem si to nádherně užil.Jediné špatné co mě potkalo byl mládenec na R6 v protisměru..nevim asi byl dlouhej či co ...každopádně mě ten kokot málem smetl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Dnes projíždka,na hypermotardu,poprvé po zimě. Byl jsem trochu vyjukanej ale po půl hod už jsem jí zase poznal super pocit , super trasa /Praha , Mělník , Česká Lípa / prostě jsem si to nádherně užil.Jediné špatné co mě potkalo byl mládenec na R6 v protisměru..nevim asi byl dlouhej či co ...každopádně mě ten kokot málem smetl... Jsem ti říkal, dávej na sebe pozor, než uděláme obchod. Raději to urychlíme! Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Jsem ti říkal, dávej na sebe pozor, než uděláme obchod. Raději to urychlíme! Hasič já jsem dával pozor..on nedával pozor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se