lexa Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 No, nikde tam neviem nájsť "cash on delivery" A poslať 500 Eur len tak do zahraničia, to sa celkom bojím.. Dneska jsem si je "na dobírku" chtel taky objednat- a prisel mi email ze dobirka je momentalne zrusena-hmmm
Jata Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Slubil som,ze ukazem foto hodiniek na ruke....je to fotene mobilom,takze ziadna slava (nazivo sa mi nezdali az take velke ako na fotke) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
remus Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Diky Jata Este otazka. Mas titan alebo ocel ? Neviem sa totiz rozhodnut..
vraby Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) 4050 - titan4020 - ocel chce to jen trochu hledat a když tak to je napsáno v popisu na začátku vlákna. Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem vraby
remus Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Chcel by som sa spýtať, či majú šrobovaciu korunku (alebo ak náhodou dám ruku do vrecka, a vytiahnem tak sa mi zavadí korunka a vytiahne sa...).A dýnko je šrobovacie, či je tam len zatlačené ? Lebo na ešopoch píšu všade že je šrobovacie, ale na prvý pohlad vyzerá že ho nemajú za čo "chytiť" aby odšrobovali.. Aj autor tímy tuším načrtol, že nie je šrobovacie.
vraby Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 A dýnko je šrobovacie, či je tam len zatlačené ? Lebo na ešopoch píšu všade že je šrobovacie, ale na prvý pohlad vyzerá že ho nemajú za čo "chytiť" aby odšrobovali.. Aj autor tímy tuším načrtol, že nie je šrobovacie. čti taky trochu-viz.začátek vlákna
remus Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Práve mi dorazili moje prvé "ozajstné" hodinky. AS 4020ky.Krásne a jemné..Chcel by som len potvrdiť, že ciferník je naozaj krásne čitateľný. Pri letmom pohlade je vidno len hlavný ciferník ukazujúci čas, tie subciferníčky vôbec nebijú do očí (ako som sa obával)..Takže čas sa dá krásne odčítať.. Pri bližšom pohlade a zadívaní sa, vyniknú aj malé ciferníčky.. Som šťastný ako malé dieťa keď dostane hračku.. Newatch.com môžem len odporučiť..V nedeľu večer som to objednal. V pondelok mi došiel e-mail potvrdzujúci, že hodinky majú na sklade. V utorok som poslal peniaze. Prevod trval dva dni. Včera mi už písal španiel číslo mojej zásielky... Od vtedy som asi každú hodinu kontroloval dhl.sk, kde sa zásielka nachádza. Na moje sklamanie 3 hodiny po tom ako som dostal číslo ešte nebolo nič zaznamenané.. Avšak večer som pozeral 18:26 zásielka prebratá DHL.. Ráno keď som zapol notebook, tak 6:09 zásielka odišla z DHL triediaceho centra. 8:32 kuriér doručuje vašu zásielku. O 13"00 mi pán z DHL volal, že či budem doma. A o 14:55 som ich mal už tu a začal písať tento príspevok.. Hodinky došli krásne zabalené. V Obálke od DHL bola krabička s hodinkami a tá celá zabalená pekne v baliacom papieri Displej mal na sebe ochrannú fóliu (zatial som nanašiel žiadny škrabanček), spona tahu bola tiež prelepená priesvitnou ochrannou páskou.. Tešte sa na komplexnejšiu recenziu, video-recenziu.. Na záver len dodám, že nelutujem, že som nezobral tie 4050ky ale ocelové 4020. Mám aspoň pocit že niečo na ruke mám, že to je kvalitka.. Vôbec sa mi nezdajú ťažké (a to som predtým nosil gumové digitálky Casio Iluminator).
remus Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Chalani, mám na vás otázku..Nevadí, že hodinky mám volnejšie ?Neprekacujú sa síce sklom nadol, ale keď dám ruku vertikálne tak zkĺznu smerom k lakťu, keď dole, tak zas trocha na vrch dlane a tak..Nevadí to korunkám ? Že sa takto opierajú o ruky ? A celému strojčeku ? Nevyhrká sa ?
jan21 Odesláno 19. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 O tej korunke nikde nič.. Korunka ani dynko nejsou sroubovaci.
ALLROAD Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Ocelové 4020, nejsou na ruce moc těžké ? Uvažuji o nich....Díky
ALLROAD Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Zajímavé...člověk se stále učí Díky 1
remus Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Pre mňa sú vpohode.Tak ale ja zas vážim vyše 100kg.. Každopádne, tá hmotnosť hodiniek je vpohode. Po týždni to už ani nevnímam. Skôr mi chýba na ruke niečo, keď si ich nedám, alebo zložím z ruky... Pre mňa je to taký dobrý pocit mať niečo na ruke.. titány by ti odpadli a ani si to nevšimneš..
lopki Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Pre mňa sú vpohode. Tak ale ja zas vážim vyše 100kg.. Každopádne, tá hmotnosť hodiniek je vpohode. Po týždni to už ani nevnímam. Skôr mi chýba na ruke niečo, keď si ich nedám, alebo zložím z ruky... Pre mňa je to taký dobrý pocit mať niečo na ruke.. titány by ti odpadli a ani si to nevšimneš.. Je to o zvyku. Mě třeba těžké hodinky na ruce vadí a upřednostnil bych určitě titan.
tembro Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Moja reč. Tiež mam titan. Zatiaľ 100% spokojnosť. Každému čo mu vyhovuje.
remus Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Prosím HELP !! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33863-naramok-klincek-dobre-nedrzi/
pavo Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Krásný předvánoční čas všem.Díky vašemu fóru jsem si udělal radost a koupil na www. newatch.com hodinky Citizen AS 4020 52E. Dodání včetně zabalení prostě excelentní. O rychlosti dodávky ani nemluvě. Mám ke zkušenějším prosbu. Protože návod k použití není v češtině k sehnání,návod jsem přeložil pomocí překladače k skoro vše je mi jasné. Mám pouze tyto dotazy. 1/ je na ciferníku někde možno vidět stav nabití či přebití baterie?2/ na malém pravém číselníku je v jeho levé části bílé šrafování. K čemu slouží ?3/ k čemu slouží vedle dnů v horní části tohoto číselníčku označení calibrace?Já jsem totiž dostal k těmto hodinkám pouze návod označený model No.AS4***/cal.No.E67*. Ani na jednom obrázku zde není uveden můj typ hodinek s tímto ciferníkem.Jestli někdo ví a zná díky za radu.
Pavlucha Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Krásný předvánoční čas všem. Díky vašemu fóru jsem si udělal radost a koupil na www. newatch.com hodinky Citizen AS 4020 52E. Dodání včetně zabalení prostě excelentní. O rychlosti dodávky ani nemluvě. Mám ke zkušenějším prosbu. Protože návod k použití není v češtině k sehnání,návod jsem přeložil pomocí překladače k skoro vše je mi jasné. Mám pouze tyto dotazy. 1/ je na ciferníku někde možno vidět stav nabití či přebití baterie? 2/ na malém pravém číselníku je v jeho levé části bílé šrafování. K čemu slouží ? 3/ k čemu slouží vedle dnů v horní části tohoto číselníčku označení calibrace? Já jsem totiž dostal k těmto hodinkám pouze návod označený model No.AS4***/cal.No.E67*. Ani na jednom obrázku zde není uveden můj typ hodinek s tímto ciferníkem. Jestli někdo ví a zná díky za radu. 1. Není to nikde vidět - pouze při slabé baterii běží vteřinovka ve dvouvteřinových intervalech 2. Řekl bych, že k ničemu - pouze opticky odděluje dny v týdnu od stopkových dvacetin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se