Bushman Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Ahoj, po cca roce a půl nastal problém - do té doby naprosto spolehlivé a bezúdržbové hodinky se najednou zastavily. Ne úplně - jde vteřinovka, normálně po jedné sekundě. Ale hodinová a minutová ručička se ani nehne, zároveň se zastavil i čas na tom malém ciferníku, kde se zobrazuj 24h čas. Nejde nastavit alarm a nejde ani kalibrace, protože pro přepnutí do těchto režimů se nedá korunkou pohnout ručičkami... Zkoušel jsem všechno možné, ale na nic nereagují, jen vteřinovka jde dál... Nevíte někdo, co s tím? Jsou ještě v záruce, ale nerad bych to nesl na reklamaci a celý problém je možná jen v tom, že neumím vypnout nějaký jiný režim, než je zobrazení času. Díky předem za každou radu...
jan21 Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Moje hodinky oslavily 6. výročí. Tak hlásím, že stále fungují naprosto bez problémů, žádný servis, žádná výměna baterie (kondenzátoru), sluníčko je dobíjí jak má. Jediná věc mě mrzí, že při větším otřesu se občas posunou ručičky (lze znovu zkalibrovat).
Bushman Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 U mně nakonec také pomohla kalibrace - nevím, proč to nejdřív nešlo. Ale teď už mají nového majitele, tak doufám, že dělají dobrotu...
Jiribartl Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Potřeba bezúdržbových víkendovek, hodinek na skůtr či kolo s vizáží nesportovních hodinek, mě před časem přivedla až k této recenzi a tak jsem se stal majitelem obdobných hodinek v celooceli. Kdysi se mi zdáli nepřehledné díky spoustě informací na cifru, ale na ruce je to jiné. Nemohu si stěžovat. Co se týče citlivosti na signál, je vynikající. Není nutné je mít ani na okně. Možná je to i umístěním bytu. Co bych vytkl? Snad jen umístění čítače dne v týdnu ke středu ciferníku na pravé straně, čímž dochází k jeho častému zakrytí ručičkami. Ale to je jen detail jinak skvělých hodinek.
danusko Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Kupoval niekto už tieto hodiny napr. z tejto stránky? Na ebay.com majú výborné hodnotenie, nejaký rating webou tiež ukazuje výborné hodnotenia, ale tu na fore som o nich zatiaľ nečítal, tak neviem či ísť do toho. Majú výbornú cenu. http://www.dutyfreeislandshop.com/ProductDetails.asp?ProductCode=AS4050-51E&CartID=1 Ak dokonca nakupite priamo z webu a nie cez ebay (aj tak môžete platiť paypal-om), tak dávajú ešte 5% zľavu.Potom cena za ne je 360 Eur.Dosť dobré nie?Veľmi vážne uvažujem či ísť do nich a hlavne či cez tento shop. Dik za tipy.
Frostie Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 V 5. 5. 2014 v 13:49, danusko napsal: Kupoval niekto už tieto hodiny napr. z tejto stránky? Na ebay.com majú výborné hodnotenie, nejaký rating webou tiež ukazuje výborné hodnotenia, ale tu na fore som o nich zatiaľ nečítal, tak neviem či ísť do toho. Majú výbornú cenu. http://www.dutyfreeislandshop.com/ProductDetails.asp?ProductCode=AS4050-51E&CartID=1 Ak dokonca nakupite priamo z webu a nie cez ebay (aj tak môžete platiť paypal-om), tak dávajú ešte 5% zľavu.Potom cena za ne je 360 Eur.Dosť dobré nie?Veľmi vážne uvažujem či ísť do nich a hlavne či cez tento shop. Dik za tipy.vše ok, není nutno se obávat
danusko Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Mam ešte jednu otázku k tým AS 4040-kam. Dúfam, že ich nemusím odkladať hodinky na okenný parapet aby sa nastavili , ale že ich môžem mať aj na ruke počas noci. Ešte dodám, bývam v Bratislave v paneláku. Odoslané z SM-N9005 pomocou Tapatalku Upraveno 5. května 2014 uživatelem danusko
danusko Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 (upraveno) Moje nove hodinky. Po Casiach, ktoré slúžili 15 rokov teraz tieto krásky. Z Ebay-a za 390 EUR. Nové. No nakup to. :-) Za 7 dni boli doma. Bez krabice ale všetko OK. Záručný tiež. Je normálne, že náramok tak trosku píska? Ako keď treba naolejovat pánty? Alebo je to pri titane OK? dik Odoslané z SM-N9005 pomocou Tapatalku Upraveno 13. května 2014 uživatelem danusko
mnpoclab Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Zdravim..velmi sa mi paci titan verzia tychto hodiniek. Kedze za 2 tyzdne mam cestu do USA chem sa spytat ci ma niekto skusenost kde najlepsie kupit tam. Diky.
autobus Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Měl jsem je 5let naprosto bez údržby 24hodin na ruce muzu jen doporučit a Titan je odolný na vrypy
luer Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Chalani, aký je reálny priemer sklíčka a púzdra(sklo plus kovová luneta) bez korunky a výstupkov pri nej a tlačítkach. Zvažujem ich nákup, ale vsade je uvádzaný iný rozmer 44, 45, 46mm. Na uhrzeit.org je 46 a je tam rozmerový obrázok relatívny k 1 resp. 2? alebo sd karte. Ked to prepočítam k reálnemu rozmeru, vychádza cca 45.5-46mm. Nechcem, aby to vyzeralo ako 10r dieťa s otcovými hodinkami :-) Ďakujem.
Návštěvník Oplt Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Chtěl požádat místní odborníky, jestli by mi mohli poradit a vysvětlit použití otočné lunety na výpočty - Citizen as4050-51e Asi to nebudu pravidelně používat, ale zajímá mě to a taky abych nebyl za blbou Máňu, když se mi někdo zeptá
Návštěvník Oplt Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Tak v orig. manuálu to je. Tak tedy vyřešeno.
jan21 Odesláno 9. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Update po více než deseti letech provozu: Hodinky jsou stále perfektně funkční, jsou vodotěsné, za celou dobu nebyla potřeba žádná výměna baterie (kondenzátoru) ani přetěsnění, ručičky ve tmě stále pěkně svítí. Titan, obzvláště na sponě, je od každodenního používání poškrábaný, safírové sklo bez vady. Hodinky nemají rády otřesy (mít je na ruce a tlouct při tom do něčeho kladivem není dobrý nápad), většinou se posune minutová a vteřinová ručička, ale kalibrace bezproblému pomůže. Za mě stále velká spokojenost.
peter_s Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 V 9. 10. 2019 v 10:18, jan21 napsal: Update po více než deseti letech provozu: Hodinky jsou stále perfektně funkční, jsou vodotěsné, za celou dobu nebyla potřeba žádná výměna baterie (kondenzátoru) ani přetěsnění, ručičky ve tmě stále pěkně svítí. Titan, obzvláště na sponě, je od každodenního používání poškrábaný, safírové sklo bez vady. Hodinky nemají rády otřesy (mít je na ruce a tlouct při tom do něčeho kladivem není dobrý nápad), většinou se posune minutová a vteřinová ručička, ale kalibrace bezproblému pomůže. Za mě stále velká spokojenost. Pekne, ze po tolkych rokoch opat pises a ze mas stale tieto hodinky s ktorymi si spokojny. Dnes Citizen na niektorych modeloch pouziva Super Titanium Duratect TIC. Ten je ovela odolnejsi a tazsie poskrabatelny.
jan21 Odesláno 5. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2023 Update po patnácti letech každodenního nošení: Hodinky stále skvěle fungují, žádná výměna baterie ani jiný servis nebyl potřeba. Solární dobíjení stále bez problému funguje, ručičky v noci svítí. Stále je mám, ale letos jsem si pořídil chytré hodinky od Garminu. Ty mi ovšem těžko tolik let vydrží.
Pepino777 Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Odesláno 5. března 2023 To je super! Krom garminu tě nikdy nic jiného nelákalo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se