Horhe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Každopádně všem díky za rady a tipy, které vedly ke zdárnému konci. Zářný příklad toho, že to tady není jen o hodinkách, nyní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Ale nechtěli byste vidět, jak dokážou lidi žít, sám bych nevěřil, kdybych k těm sousedům nešel.... A máš akvarko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Já Tě chápu, ani nevíš jak... Když jsem se nastěhoval do současného bytu, už po třech dnech jsem tam nemohl vydržet. Celým bytem mi procházel silný šum na vyšší frekvenci, jako kdyby za zdí každé místnosti běžel "metrový ventilátor". Dlouhé měsíce jsem tím trpěl, žil se špunty v uších, než jsem se odhodlal býti neústupným a požádal sousedy o nutnou spolupráci. Nakonec se ukázalo, že v 1 + 1 bytě nade mnou je provozován starší plynový kotel, který je dimenzovaný na menší rodinný dům, navíc běžel (respektive čerpadlo na vodu) jaro/léto/podzim/zima 24 hodin denně na plný výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) No asi největší peklo bylo v Sobechlebich, kde mam extchana atd, postavili tam sušičku na obilí a blbě to smontovali. Několik měsíců to bylo pro všechny v obci zlo, než to vyvazili a ja nevimco. Jsi kadil uprostřed domu, a všechno kolem vibrovalo Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Teda vlakno s takovym potencialem a vetsina to tady zabila naprosto prizemnimi radami k tematu. Odchazim zklaman. Já měl předloni podobný problém. Kluk mi pak zjistil, že sousedka točí live show (někde bych ještě asi našel odkaz) a ten zvuk dělá jeji vibrátor. Jen nechápu, že u toho nevydávala, žádné zvuky, asi se musela kousat do rtu. Synátor totiž našel na internetu její videa. Tak jsem na sousedku zazvonil a bylo po problému. Už to začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PELDOLINO Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Znam to a je to na Chocholouska. Me teda bzucela ups-ka pres dve patra. Uz jsem premyslel, ze budu spavat venku v aute. Po mesici jsem to onjevil, ale psycho. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se